La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu saliu!

lauraI, nu pot sa vad pozele. mi-a murit pagina in deschider, icnerc maine!

eliza, ce scumpa e emma! si ca sa nu cumva sa ratez momentul va doresc de azi o aniversare de poveste! o viata fericita, presarata cu aventuri si descoperiri! cu bujori roshiori stralucind de sanatate si ochisori curiosi!

saga de la bruxelles, continua. m-am pus si-am citit pe net despre tulburari ale somnului la copii si acu ma rod neshte ganduri. pana sa panichez de-a dreptul, am rugat-o pe o prietena care stie de feng shui sa-mi dea niste indicatii cum sa aranjez camera lui sacha. si am facut cateva modificari, printre care pozitia patului, care s epare, era cea mai proasta posibila pt el. l-am pus la 8 in pat, in conditiile in care era temrinat de oboseala, carait rau si smiorcait d ela chantal. are si o veioza portocalie in camera, cu mikimaus. nu vrea in pat orishicum, dar nici nu ma intereseaza. chantal mi-a atras atentia ca bea foarte multe lichide in ultima vreme....acus eara a baut 400 de lapte in 2 reprize (de soia). intai ca a cerut el, 250 si p-orma ca l-a vazut e bruno (150) pe care n-am crezut ca-i va rade...

a nascut rlc_sandor?

uf, astept sa-mi vina somnul. pana una alta, o veste buna: sambata vindem casa (adica primul pas):)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EMMA

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani,
EMMA SA TRAIASCA,
EMMA SA TRAIASCA,
La multi ani!

Sa fii sanatoasa printesa mica blonda cu ochi albastri ca cerul! Sa ai noroc in viata si sa fii foarte fericita!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, sa admiti si sa intelegi ca adaptarea este grea (iti reamintesc un an si opt luni la noi), ca daca as fi in locul tau nu as intreba-o ci i-as spune ca are tot dreptul din lume sa fie suparata si trista daca asa simte, dar ca anna va ramane mereu surioara ei pe care va invata s-o iubeasca. iti repet ca si eliza, la 2 ani copiii se transforma radical, indiferent de frati sau surori, un frate sau o sora complica situatia dar ea se profileaza oricum. (cu riscul sa-mi tragi un shlap... poate tati ar incerca sa fie mai prezent... a aparut anna si tati a disparut mai mult din peisaj. asta cred ca e greu de explicat evei..)

pusici si sa aveti o noapte linistita!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Foarte faine pozele din Egipt, ce mare s-a facut Thea. Cred ca a fost binevenita aceasta vacanta "la caldura" in timpul iernii.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

elle, sa admiti si sa intelegi ca adaptarea este grea (iti reamintesc un an si opt luni la noi), ca daca as fi in locul tau nu as intreba-o ci i-as spune ca are tot dreptul din lume sa fie suparata si trista daca asa simte, dar ca anna va ramane mereu surioara ei pe care va invata s-o iubeasca. iti repet ca si eliza, la 2 ani copiii se transforma radical, indiferent de frati sau surori, un frate sau o sora complica situatia dar ea se profileaza oricum. (cu riscul sa-mi tragi un shlap... poate tati ar incerca sa fie mai prezent... a aparut anna si tati a disparut mai mult din peisaj. asta cred ca e greu de explicat evei..)

pusici si sa aveti o noapte linistita!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

miri, inteleg .. dar mi se rupe sufletul cand o vad asa. ii zic mereu ca o iubesc, ca e fetita mea, ca si anna .. ca anna e surioara ei si ca trebuie s-o iubeasca si s-o ocroteasca .. voi face totul sa-i treaca starea aceasta sau cel putin s-o ameliorez .. cat despre tati .. of, miri, ai atins un punct sensibil .. in masura in care poate, sta cu eva, se joaca, pleaca impreuna la circ, la nasi, la prieteni care au copilasi .. dar, din pacate, timpul lui e atat de dramuit .. fir-ar sa fie .. se imparte intre job si pravalie .. pentru moment, asta e situatia ..

te pupicesc!

tin pumnii sa aveti o noapte linistita!!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

o fetita cu palariuta ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta...of draga de Eva, sufera micuta.
Nu stiu daca am procedat bine, dar in perioada asta, prin care treci tu acum, noi dormeam cu Marc in camera si Andrei dormea singur. Asta il mai indulcea, cred.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Offf, Elle, mi s-a rupt sufletul imaginandu-mi-o pe Eva asa tristuta Mititica...off! Mai vezi si tu ce te mai sfatuiesc fetele cu mai multi copilasi, poate reusesti sa petreci tu mai mult timp cu puiul mai mare...nu stiu, zic si eu! Pe Anna sunt convinsa ca o va iubi (o iubeste) si ca se vor intelege, dar pana se vor putea juca impreuna mai e...offf!

Emma sa cresti mare, fericita, norocoasa si sanatoasa, pui istet!

Edit: Mari multumim!
Elle, am vazut puiul mic cu palarie Cat e de dragalasaaa! Si incepe sa semene cu Evita!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !

La multi ani Emma, Alessia Luciana !

Multumesc pentru raspunsuri vizavi de trimis in camera. M-am linistit. Eu am incercat cu luat in brate si mangaiat/batut usor pe spate dar nu merge, mai tare urla.

Elle m-ai intristat cu Eva. Poate folosesti intrebarile astea si cand plange si s-a simtit certata chiar daca ai folosit un ton bland? Sau poate a certat-o soacra inainte si nu ai auzit ? Aveti un ritual de alintat/jucat cand o pui sa faca nani seara? Noi ne gadilam, cantam, facem "ham" la picioruse, etc si il pun fericit in patut. Poate in loc s-o intrebi de ce e suparata ar trebui sa faci cum ti-a spus Miri sau sa-i schimbi sentimentele prin jucat in pat.
Ce bombonica cu palariuta am vazut, i-as pupa obrajiorii non-stop. Se face tot mai frumoasa Sophiuta ta.
LauraI superbe pozele si statiunea. Thea e inaltuta si frumoasa foc iar tu arati super.
Miri sper sa gasesti o solutie pentru somnicul lui Sacha repede. Imi inchipui cat de greu iti e. Eu ma enervez ca Khalid inca se trezeste urland noaptea pe la 2:30 - 3:00 sa ceara lapte desi de muuuuult tare nu i-am mai dat noaptea, cred ca de mai bine de 2 luni. Noroc ca adoarme repede la loc, dupa ce incerc sa-i dau apa si refuza;apoi il pun la noi in pat..Pe la 7 cand ii dau laptele il mut inapoi la el in patut si mai doarme vreo 2 ore.
Cred ca lui Sacha i s-a invatat si organismul sa se trezeasca mereu la 4:30-5. Parerea mea e ca imediat cum il auzi ca se trezeste ar trebui sa faci tot posibilul sa-l adormi la loc (la el in camera nu la voi in dormitor) - observ ca nu merge la el sa-l lasi singur sa-si regaseasca somnul.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna!

Elle, nu o mai intreba pe Eva DE CE? e suparata, e prea grea intrebarea pt ei, e prea mica sa iti raspunda.Da-i variante. Ea nu stie inca sa isi exprime sentimentele si trairile in cuvinte chiar daca are un vocabular bogat (si stiu ca are).Ea stie de ce e suparata, trista, dar nu stie sa iti raspunda si asta o supara si o enerveaza si mai tare, de aceea a bufnit-o plansul cand ai intrebat-o.
Incearca tu prin intrebari simple sa o duci spre raspuns. de exemplu:te-a suparat cineva? ti-ai stricat vreo jucarie? te-ai lovit? te-ai suparat ca am facut asta? te doare mana, picioru etc, Sper ca ai prins ideea.Bineinteles csa intrebarile le formulezi in functie de ce crezi tu ca a suparat-o.Si incerci sa le pui astfel incat sa iti raspunda cu da sau nu.
Si inca ceva fff important: cand ii spui ca o iubesti, ca ti-e draga, ca e fetita ta iubita si mai stiu eu ce, NU-I POMENI SI DE ANNA.Asta e momentul ei, nu o baga si pe Anna.
Si musai sa iti faci timp cu ea macar 1 ora sa iesiti undeva la plimbare, doar voi doua, fara Anna si sa va distrati doar voi 2.Repet fara ai aminti tot timpul in discutiile dintre voi de Anna.

sper sa nu te superi pe mine ca ti-am scris asa o toerie, desi nu e teorie doar, e exersata de mine si in practica la gradi pentru ca nici macar copiii de 3-4 ani nu stiu sa iti raspunda la De ce?

si inca ceva: ador palarioara rosie a Annei, ii sta minunat cu ea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput