La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 6
darene spune:
S-a incalzit afara si ati fugit toate la soare cu clopoteii? ![]()
Eu cred ca o sa pierd sarcina, ieri am avut scurgeri maronii,putine cantitativ, ma linistisem azi dimineata pentru ca nu mai avut - acum vad ca am iar. Din vina mea, ca am facut curatenie generala joi si am fost si in mall.
Trebuia sa fac pentru ca a venit in vizita prietena mea cu baietelul ei. Abia miercuri seara ma duc la eco. O s-o sun pe gine sa vad daca lucreaza azi - desi stiu ca sambata are liber - la alt spital sigur nu gasesc liber azi iar la urgenta nu ma duc pentru ca m-ar tine acolo cateva ore pana sa intru la doctor.
Sau mai bine astept pana miercuri - acum am 6 sapt si 2 zile - la eco poate s-ar vedea doar sacul si m-as ingrijora mai tare plus ca trebuie sa-mi iau copilul dupa mine. As putea s-o chem pe prietena mea dar nu am de gand - ar trebui sa stea cu sotul ei dupa fundul meu 1-2 ore. Imi vine sa plang de ciuda. Greu sa nu ai pe nimeni sa te ajute in casa in astfel de situatii la curatenie macar.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
nemary spune:
Darene, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine, dar eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi f tare atata timp cat scurgerile nu sut rosii ci doar maronii. si parca tu spuneai ca iei un tratament de sustinere, nu? cat mai multa odihna zilele acestea si eu cred ca totul va fi bine. poti sa o suni si pe doctora ta sa-ti dea telefonic un sfat. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
Bravo, Raluca ! 
Felicitari, refacere rapida si un bebeloi papacios.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
miri_mik spune:
darene, las-o dreaq de curatenie! stai frumos in pat! ia utrogestan daca ai. si nu panica. daca esti in 6 saptamanai, inseamna ca acum ar fi vremea de ciclu de fapt. titlul e doar in franceza: le sommeil, le reve et l'enfant" de dr marie thirion. gasesti pe net.
pusici
ps, azi am semnat, s-a vandut casa:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miky_mamica spune:
Buna ziua va spun si eu dupa un timp cam mare de tacere ...
recunosc ca am citit din cand in cand, dar timp de scris niciodata nu prea am avut ... si ca sa va pun la zi ca sa zic asa va spun ca Luca e un rasfatat de cand merge la mama la curte, mereu are cate ceva de obiectat la orice vrem noi sa facem ... mama considera ca nu-l rasfata destul si noua ni se pare ca e prea obraznicut ... mama nu vrea sa inteleaga ca greseste si o tinem asa intr-o trilogie zi de zi.
Ne-a fost tare greu sa ne obisnuim cu noul program, trezit la 7, plecat de acasa la 7:30,lasat la mama si plecat la servici ... luat copilul la ora 18 in cel mai bun caz si venit acasa(plus treburi gospodaresti prin casa, gatit, spalat, curatenie). Si se pare ca ii lipsim destul de mult pt ca el inca mai plange dupa noi si in plus doarme cu o poza de-a mea la pranz. Sa zic ca s-a adaptat bine la mama, stie ca acolo sta peste zi si ca seara venim cu totii acasa dar incearca sa ma santajeze sa mai stau cu el.
De mancat mananca din ce in ce mai bine, a inceput sa prinda gustul anumitor mancaruri si mananca nu se incurca ... are 90 de cm si 12,5 Kg dar sunt multumita ca la cat alearga si se joaca se mai pune si ceva pe el. Vorbeste din ce in ce mai bine si stie sa spuna daca il doare ceva sau daca vrea ceva, te intelegi cu el ... dar n-am scapat de pampers inca ... la pranz si seara ii punem pt ca face pe el in pat si se trezeste si spune ca a facut pipi ("a facut pipi pe tine") si sa-i pun pampers ca sa nu mai faca pe el. In timpul zilei spune pipi sau caca dar la pranz face pe el cu toate ca il pun inainte sa se culce sa faca pipi. Mai rezistam pana in primavara asa si poate atunci reusim sa scapam definitiv.
In rest serviciul e super naspa ... stau aici pt ca am o rata de platit luna de luna si sunt constransa de imprejurari, dar altfel n-as accepta asa conditii ... isi cam bat joc de noi ca angajati si stiu ca nu prea avem unde sa ne ducem ca altfel ar ramane fara oameni. Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc si cu programul si cu oamenii dar cel mai mult ma deranjeaza atitudinea cu care suntem priviti plus ca iti schimba de la saptamana la saptamana atributiile.
Si daca va era dor de o placintica tocmai am scris eu una ...
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag si sper sa reusesc sa trec mai des. 
Miky
de LUCA GABRIEL
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...
miky_mamica spune:
Si fiindca n-am mai dat nici un semn nici prietenelor noastre dragi, Daria si Sara le transmitem ca ne e tare dor de ele si speram sa ne vedem cat de curand ... poate afara la o gura de aer curat si la o plimbarica ... ce ziceti?
Si avem si un link cu poze: http://family.webshots.com/album/576801691iQsXel
PS: Mary nu v-am uitat!!! Dar perioada proasta prin care inca trecem isi spune cuvantul si inca n-am apucat sa va aducem cadoul si sa va felicitam asa cum trebuie dar promit ca ma revansez. Si uite si un pupic! 
Lala_D spune:
Darene capul sus si tin pumnii sa fie totul bine .
Eu am avut sangerari la toate 3 sarcinile pana in saptamana 10, doua duse cu bine pana la capat, una nu.
Miri felicitari pentru semnarea actelor, sa fie intr-un ceas bun.
Miky ce mare a crescut Luca, e un frumos!
Laura am admirat pozele din Egipt, foarte frumoase!
Elle in dupa amiaza asta am incercat reteta de prajiturica cu portocale. Foarte buna. Au mancat copiii amandoi.Am pozat-o pe blog ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ramonab spune:
Buna seara!
LalaD si eu am facut prajturica cu portocale.Tocmai i-am trimis cateva si piciului care e la mami de aseara ca noi iar ne-am facut de cap in club si deseara iar avem planuri.![]()
Darene, sper sa nu fie nimic grav sangerarile acelea.Eu stiu ca ele mai apar si din cauza ca se fixeaza sarcina si creste.
Miki am vazut pozele cu Luca de ziua lui.
Miri sa fie intr-un ceas bun
Scufita rosie (ceska, ti-am preluat denumirea
)http://rami-miculprint.blogspot.com/
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
seara buna,
eva e la ai mei, anna doarme .. ce zi obositoare am avut cu alergaturi de tot soiul.
laurici mi se rupe sufletul cand o vad tristuta .. o iubesc tare mult si ma simt vinovata ..
darene mami, ai mare grija de tine si mai lasa treburile. nu poti chema pe cineva sa te ajute la curatenie, calcat si altele. tin pumnii sa fie bine!
miri felicitari! cu noua casuta cum sunteti?
miky ma bucur ca piticul e bine si ca ii merge ok la mama ta. cu dorul de voi, te inteleg perfect. si eu cand o las pe eva la mama, imi spune ca zice "veau a mama mea" etc .. imi pare rau ca e nasol la job dar uite cum sunt vremurile astea .. s-a facut un scump si un nazdravan luca al tau!
lala ma bucur ca le-a placut. si eva e lesinata dupa aceasta praji. mananca cate 4 bucatele odata.
ramonici hehe, vad a facut furori prajiturica gasita de mine. i-a placut piticului?
apropo, ostropel la cuptor ati facut, e tare bun. eva il papa cu placere.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
emabucuresti spune:
A nascut raluca mama soniei? Felicitaaaaari si sa fie intr un ceas bun!
Darene sper ca e totul ok totusi, nu te mai obosi draga mea, macar primul trimestru stai si tu mai linistita. Pe mine m au tintuit la pat greturile in ambele sarcini la inceput, e si asta un plus iata
miri bravo voua , ia uimeste ma, cat de spatioasa va fi noua casuta? ( ca sa te pot invidia,hihi)
Mikymamica ce bine ca ne mai dai vesti despre voi! Nepotica ce mai face?
Ramo distreaza te si pt mine, please! Pup!
Ceska ce mai spuneti voi? Trecut starea nashpa?