La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 17
gattasalvaje spune:
Cristina UK , eu zic sa n-o fortezi pe Bianca sa bea sarurile alea intr-o ora asa cum a zis farmacista ...e mai rau sa vomite de la ele decat sa nu le ia. Si eu zic ca Laura , sa incerci sa i le dai putin cate putin cu lingurita. Ca sa-i tai greata , da-i metoclopramid...nu stiu cum e la voi , la noi se gaseste sub forma de picaturi , pilule si sirop...picaturile sunt f. amare dar siropul e mai bun la gust si Sara mi l-a acceptat fara sa vomite.
Roxanici , e posibil ca buburuza sa fi plans din cauza ca o durea burtica pt ca era balonata ...asa am patit si eu cu Sara cand nu facuse kk de mai bine de 24 de ore, mi-a plans rau si nu puteam s-o consolez cu nimic ...pana ce i-am pus un supozitor cu glicerina si a reusit sa faca kk si s-a linistit instant.
Irlandeza ...wooow ce dezvoltata e Patty ! Pai eu nu mi-as face niciun fel de problema cu mancarea daca Sara ar fi asa . Eu n-as zice sa-i dai vitamine , potzi sa-i dereglezi metabolismul si sa ai de tras mai incolo...si in niciun caz nu te sfatuiesc sa-i mai dai Peritol.Sa-ti traiasca sotzul si distractie placuta diseara !
Laurici de Piatra , tare frumos trebuie sa fi fost in Egipt ! Am vazut pozele si am inceput si eu sa visez la concediu , la mare , la soare...uuff ce mult mai e pana atunci 
Am mai vazut poze cu Emma - La multi ani cu intarziere printzesei mici ! e o scumpa , imi place mult poza cu codite
. Am mai vazut-o pe Anna - cireshica , ce dragalasha este ea cand misca barbitza si zice "mama"
. L-am vazut si pe fratziorul Soniei , cozonacelul scump si pufoshel ...tare frumushel micutzul - Raluca , sa-ti traiasca odorashul !
L-am vazut si pe prietenul nostru Luca...mami , mi-e dor de voi , poate dai si tu un semn cand esti mai libera , poate in week-end sa ne mai vedem si noi !
Duminica , daca e urat afara , vreau sa merg cu Sara la un club de joaca si ma gandeam ca poate mai sunt zuzici doritoare din Bucuresti ...poate o punem de intalneala , ce ziceti , doamnelor , se baga cineva ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
La multi ani scumpului meu ginere , AJ ! Zic cu intarziere ca n-am mai reusit sa intru pe DC de vreo saptamana.
Sa cresti mare , puiule , sa ai parte numai de fericire in viata asta si s-o bucuri pe mamica ta in fiecare zi ! Tare rau imi pare ca aniversarea asta a fost una trista pt ca bunicul s-a dus la Doamne-Doamne iar mami nu a putut sa fie langa tine 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
roli25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui laura_dimitris
aoleu.... nu ma asculta pe mine atunci!! poate ca fiind saruri nu le varsa... eu asa am patit cu eleni atunci cand a varsat... si am constatat ca daca-i dau cu lingurita din cand in cand nu mai varsa... fetelor ? voi ce spuneti ? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Eu le dadeam Electrolyt care sunt saruri de rehidratare si opresc voma daca se dau 1 lingurita la 5 min pe parcursul unei ore. Banuiesc ca asa ceva sunt si plicurile alea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Cris-uk, si eu zic cafetel, nu i le da 'dintr-o data'; eu Adelei, in spital, ii dadeam - oricelichid, inclusiv saruri si alte medicamente lichide - cu o seringa de la nurofen, cate 2ml, mai asteptam, iar 2ml.
Daca au si vre-un gust ciudat, clar ti le varsa; dar de mancare, ce ti-au dat? banuiesc ca trebuie putin regim; poti sa-i dai si mar copt sau banana. (eu iti spun acum ce-a primit Adela in spital, asta-toamna).
Off, pup fata sa treaca repede!
LauraD, off, cred ca tot se simte disconfortul, chiar dak tuseste doar ziua.
Irlandeza, mie mi se pare c-arata bine Patricia, cat despre vitamine, eu nu i-am dat Adelei, nici cand mi le-a recomandat dr. Si eu zic ca Simona, odata dereglat metabolismul, sa nu tragi mai tarziu.
Ceska, tot asa te simti, 'fara soare pe strada ta'?! Uite-o
sa te-ajute putin.
Cu buburuza, nu stiu ce-a fost - sper ca balonarea sa fi fost de vina; dak si la noapte e asa, deja se-aduna piticii.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Ma laud si eu un pic cu operatiunea olita care se pare ca are succes daca facem kk in duet ![]()
![]()
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Ma laud si eu un pic cu operatiunea olita care se pare ca are succes daca facem kk in duet Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Sunt tare haiosi, cel putin Andrei park ar zice: 'am treaba si ti-ti are e poze, mai?!'
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui roli25 Ma laud si eu un pic cu operatiunea olita care se pare ca are succes daca facem kk in duet Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
wow ce scumpi sunt amandoi

cand ii vad pe amandoi asa de mici ma gandesc cat de greu trebuie sa-ti fie ( ca si lui elle, miri...) si ma mai vait si eu pe aici cand primul al meu este asa de maaaare are aproape 7 ani manca-l-ar mama de frumos destept
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
aurel_cris spune:
Off mi le-a vomat iarasi,i-am dar asa cu lingurita dar degeaba.Mi-a dormit cam o ora caci era treaza de la 4 si cand sa trezt i-am mai dat putin.Totul a fost ok cat a stat lungita in pat cum sa ridicat a dat tot afara.
Alceva nu am nimic sa ii mai dau caci aici fara reteta nu iti dau medicamente.Am luat eu destule din Romania dar se pare ca tot nu am acoperit toate posibilele viroze.
Ca mancare mi-a zis sa ii dau tocmai diseara niste orez,paine prajita si piept de pui la gretar.Macar nu a mai facut kk,dar nu cred ca mai are ce.Eu cred ca a luat ceva cand am fost la spital sa ii faca analiza de sange.Am stat duapa ea sa nu puna mana pe toate jucariile de acolo iar cand am vb cu asistenta ea a pus gura pe un pahar si o lingurita.
Asta este banuiala mea ca nu i-am schimbat nimic in dieta.
Multumesc mult pentru sfaturi,noroc cu voi, cu astia aici inebunesti uneori.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Ellenuta spune:
buna fetele
m-am tuns si m-am vopsit .. parul l-am tuns scurt, pana la umar .. sper sa nu regret.
raluca ptiu ce pui frumos si grasunel! sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!
laurici ai aparut! e cu mucisori eleni .. ofof, de la cresa, nu? bine macar ca nu face febra si altele. e un filmulet cateva pagini mai in spate .. musai sa-l vezi 
roxanici uff .. imi pare rau ca ti-a facut noapte alba buburza, poate o doare burtica.
darene eu tin pumnii sa fie bine! 
cris meniu de regim .. branzica vaci, paine prajita, sticksuri, covrigei sarati, ceai menta, smecta, orez fiert, mar copt .. sanatate multa! eva nu a suportat sarurile ale ptr hidratare .. mi le voma instant ..
marinela ce mare e patti! sper sa mearga cu mancarica.
roli foarte tari baietii tai! daca da rezultate, e foarte bine!
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ginnette spune:
| citat din mesajul lui aurel_cris Off mi le-a vomat iarasi,i-am dar asa cu lingurita dar degeaba.Mi-a dormit cam o ora caci era treaza de la 4 si cand sa trezt i-am mai dat putin.Totul a fost ok cat a stat lungita in pat cum sa ridicat a dat tot afara. Alceva nu am nimic sa ii mai dau caci aici fara reteta nu iti dau medicamente.Am luat eu destule din Romania dar se pare ca tot nu am acoperit toate posibilele viroze. Ca mancare mi-a zis sa ii dau tocmai diseara niste orez,paine prajita si piept de pui la gretar.Macar nu a mai facut kk,dar nu cred ca mai are ce.Eu cred ca a luat ceva cand am fost la spital sa ii faca analiza de sange.Am stat duapa ea sa nu puna mana pe toate jucariile de acolo iar cand am vb cu asistenta ea a pus gura pe un pahar si o lingurita. Asta este banuiala mea ca nu i-am schimbat nimic in dieta.Multumesc mult pentru sfaturi,noroc cu voi, cu astia aici inebunesti uneori. ![]() ![]() Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
Offf, mititica
Ceai de menta bea? eu i-as da ceva sa pape; i-o fi foame mititica
(tu faci cum vrei

)Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume