La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am sosit de la doctor zice ca are vreun virus la stomac,sa nu ii mai dau nimic sa manance pana diseara.Mi-a dat niste pliculete cu minerale, 2 pe zi sa nu se dezhidrateze,diseara sa incerc niste orez fiert sau paine prajita.
Abia am scimbat-o iarasi ca facuse kk,sa vad cum o fi cu pliculetele astea,sper sa nu le verse.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Am pus poze cu fratiorul Soniei,se vad intrand la albume

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

O scumpete mica,sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Marc AndreiLauriciule si Thea mea e cu muci, imi vine sa ma impusc! O tzin mai mult in casa, doar ce o duc pana al masina si de la masina inauntru, doar marti am scos-o pe afara (a fost ziua ei - Sf Mucenita Tea) si a si racit Imi vine sa o mai scot la vara! Sanatate lui Eleni!
Darene nu mai gandi negativ...incearca sa te odihnesti si sa nu mai ridici nimic! Sper din suflet sa fii bine!
Ralu ptiu sa nu-l deochi, cat e de dragalas! Sa-ti traiasca!
Aoleu, Cris, mititica! Eu i-am dat metoclopramid cand mi-a vomat acum 2 sapt. (3 pic inainte de masa). Cred ca-i poti da si fara sa pape, ca sa-i calmeze stomacutul sa nu mai vomite. Sanatate multa.
Off, Roxaniciule...ce-o fi visat micuta? Pui mic si necajit, sa speram ca a fost doar un episod mic!
Mari felicitari pt masuratori! Pupam fetita precoce In ce fel "altfel" sa abordezi mancatul? La multi ani sotului tau, petrecere frumoasa!
Am masurat-o si eu, in sfarsit pe Thea si are 93 cm si 14,14 kg.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici,ii aspir mucisorii ( chiar sunt pe sfarsite ca sa zic asa...) apa de mare in nasuc, oscilo, stodal 5ml/3 ori/zi si seara 10 picaturi de zyrtec. nu are febra. este mai degraba un fel de guturai ca nici tusea nu este puternica... tuseste de cateva ori pe zi. noaptea - slava Domnului !!! - doarme bine si nu tuseste in somn. e.... chestia asta este "boala" comuna grupei de la cresa ca ii aud dimineata cum "behaie" cu totii...

cris, bine ca ati ajuns la doctor. nici pliculetele alea cu minerale 9 probabil se dizolva in apa...0 sa nu-i dai mult... cu lingurita, din cand in cand... ca poate sa le verse si p'alea...\offf. cand mi-amintesc ca odata eleni nu a vrut sa puna gura pe nimic mai mult de 24 de ore... am fost si la spital cu ea si mi-au spus ca daca nu bea macar apa pana a doua zi ma internau cu ea ... norocul meu ca nu a mai fost cazul de internare.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Darene totul va fi bine,bebe sigur va fi bine,eu am avut probleme tot timpul si tot am reusit.Fi optimista mami,please.
Laurici,Ginnette,Laura_Ioana multumesc mult pentru sfaturi.
Multa sanatate pentru Eleni,oare Adeluta o fi visat ceva sau o fi prins-o vro raceala?
Irlandeza La multi ani!sotiorului.Te inteleg asa de bine cand zici ca bunica are alte concepti cu mancatul,asa mai am si eu cu mama cate un show pe tema asta.Cand poti tu poate reusesti sa gasesti numele la pliculete care i le dadeai Alexiei,sa o rog pe cumnata sa imi trimita prin posta si mie.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Roxanici, posibil sa fi visat mititica ceva urat... eu am patit-o de nenumarate ori cu dimitrakis cand era micut... Doamne ce mai plangea... si culmea... parea ca o face in somn si desi eu vorbeam cu el, incercam sa-l linistesc el continua sa planga in hohote cu ochisorii inchisi...
spre sa fi fost un episod izolat la adela.

Laurici, i-a trecut diareea theutei ?( scuze daca ai povestit de asta... nu am reusit sa citesc decat 2 pagini in urma )
a, si... nici nu mai stiu daca ti-am zis sau nu... superbe pozele din egip!! superbe fetele de acolo / theuta si mamica ei
La multi ani numai cu sanatate si bucurii pentru ziua Theutei de saptamana trecuta

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Roxanici,ii aspir mucisorii ( chiar sunt pe sfarsite ca sa zic asa...) apa de mare in nasuc, oscilo, stodal 5ml/3 ori/zi si seara 10 picaturi de zyrtec. nu are febra. este mai degraba un fel de guturai ca nici tusea nu este puternica... tuseste de cateva ori pe zi. noaptea - slava Domnului !!! - doarme bine si nu tuseste in somn. e.... chestia asta este "boala" comuna grupei de la cresa ca ii aud dimineata cum "behaie" cu totii...

cris, bine ca ati ajuns la doctor. nici pliculetele alea cu minerale 9 probabil se dizolva in apa...0 sa nu-i dai mult... cu lingurita, din cand in cand... ca poate sa le verse si p'alea...\offf. cand mi-amintesc ca odata eleni nu a vrut sa puna gura pe nimic mai mult de 24 de ore... am fost si la spital cu ea si mi-au spus ca daca nu bea macar apa pana a doua zi ma internau cu ea ... norocul meu ca nu a mai fost cazul de internare.

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Ok am sa ii dau asa,farmacista a zis aici ca sa ii fac un plic in 200 ml apa si sa il bea intr-o ora.
Merci mult,am mai patit odata dar nu a fost chiar asa,ii primea macar ceiutul atunci.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Ok am sa ii dau asa,farmacista a zis aici ca sa ii fac un plic in 200 ml apa si sa il bea intr-o ora.
Merci mult,am mai patit odata dar nu a fost chiar asa,ii primea macar ceiutul atunci.

Bianca
Cum cresc eu

aoleu....
nu ma asculta pe mine atunci!!
poate ca fiind saruri nu le varsa...
eu asa am patit cu eleni atunci cand a varsat... si am constatat ca daca-i dau cu lingurita din cand in cand nu mai varsa...

fetelor ? voi ce spuneti ?

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Vali , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau iar tie sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Aurel_cris,Laura_D,
cand a fost Benny enterovirusat si am ajuns in spital primisem si eu pliculetele cu minerale cand am fost sambata seara la medicul de urgenta. Si a baut asa cum a fost indicat sarurile preparate in interval de o ora poate si mai repede si a varsat tot. Cred ca e bine sa incerci in cantitati mici, eventual ii prepari juma de plic in 100ml apa vezi in cat timp il bea, cu lingurita, mai rarut si apoi ii faci si cealalta jumatate proaspat pentru urmatorul interval. In spital a primit numai lichide in cantitati mici ca nu i-au putut pune branula nici cum.
Incearca sa ii dai si sticksuri poate le accepta sau banana.... Sanatate!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput