La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 15
rlc_sandor spune:
Am pus poze cu fratiorul Soniei,se vad intrand la albume
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
38+
Andrei Casian
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rlc_sandor Am pus poze cu fratiorul Soniei,se vad intrand la albume http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+ Andrei Casian |
E tare scump! Sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi puii. E chiar special faptul ca s-au nascut in aceeasi zi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Stefan Dacian, Marc Andrei !
Nu am citit din urma, dupa-amiaza o sa o fac.
Am fost ieri la eco si bebe e dezvoltat conform varstei insa inimioara ii bate mai incet decat ar fi normal.
Acum cand m-am trezit am eliminat un cheag de sange cat varful unui deget...nu ma asteptam. La eco nu s-a vazut sangerare in uter. La gine o sa ma duc duminica sau luni.
Nu stiu ce sa mai cred - inca presimt ca bebe nu o sa mai stea prea mult in burtica.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!!
strig mai mult sa ma trezesc pe mine...
mi-e somn de mor ![]()
si nu am chef de nimic ![]()
roxanici, ellenuta
ca v-a fost dor de mine.
am avut de lucru la birou, am mai fost si prin instanta si de aici... lipsa mea din mijlocul zuzelor mele dragi ![]()
elle, nu suna deloc rau o "plaja" cu atat mai bine daca ar fi si alinush cu noi...
ce frumos ca ai fost in parc. yupiiii... se descxhide curand "sezonul" de parc!!! abia astept sa ne vedem iarasi. tu, acum, esti cu eva cu eram eu cu dimitrakis cand ma intalneam cu voi...
ti-aduci aminte ca ne tot plimbam din loc in loc desi piticii dormeau sau stateau cuminti,bine merci, in carucioare.... dar alergam tot moghiorosul caci dimitrakis se plictisea intr-un loc...
revin si arat
ca abia astept sa ne vedem sa o "smotocesc" un pic pe anna ![]()
mirikule,
si
ce minunatii ti-au iesit din maini... ai un talent extyraodinar. si rabdare. a, si mai vreau sa spun ca am vazut si fotografiile cu noua casa... mi se pare de vis. chiar visez sa am si eu o astfel de casuta, cadva... super!!! sa o stapaniti sanatosi, sa aveti o viata plina de bucurii si toata casa sa fie plina de hohote de ras !!!!
rlc, ce ingeras de baietel ai
sa-ti traiasca, sa va faca fericiti !!!
imi place la nebunie aici: http://family.webshots.com/photo/2922752560103134728BbQJUK
cum te descurci ?
darene, offfff... lasa gandurile negre la o parte! fruntea sus si fii optimista!!! bebe este bine la tine in burtica si asa va ramane 9 luni ![]()
nu poti merge la urgenta pana duminica ???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
aurel_cris spune:

Zuzici fata de aseara imi vomita tot ce pune in gura chiar si ceiut,are diaree si febra ce ma sfatuiti sa fac?
Astept sa deschida aici la surgery sa vad ce zice doctorul sa mergem acolo.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
laura_dimitris spune:
cris, aoleu... nu suna deloc bine ce spui tu...
nu mai incerca sa-i dai nimic de mancare.
apa sau ceiut dar o lingurita la juma de ora ca sa nu se deshidrateze si...
eu as merge urgent cu ea la doctor.
pare o enterocolita, eteroviroza, ceva...
of.
sanatate multa!!!
sa ne spui ce mai face!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
ginnette spune:
Neata,
Sunt varza - Adela s-a trezit la ora 1:30 in planset si-am tinut-o asa, pana la 4:30, cand am adormit-o (suspinand) in brate - ca pe vremea colicilor.
Cris-uk
, sa nu fie enerocolita; dak nu vrea sa bea lichide, atunci nu mai sta si mergi la dr.
Sper sa ma-nsel si sa fie doar o 'derajare' trecatoare, la burtica.
Ralu
, este o bombonica baiatul tau!
LalaD
pt info despre jocuri - eu i-am luat de la orchard; ii plac, dar sunt cam scumpe.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Neata, Sunt varza - Adela s-a trezit la ora 1:30 in planset si-am tinut-o asa, pana la 4:30, cand am adormit-o (suspinand) in brate - ca pe vremea colicilor. Cris-uk , sa nu fie enerocolita; dak nu vrea sa bea lichide, atunci nu mai sta si mergi la dr.Sper sa ma-nsel si sa fie doar o 'derajare' trecatoare, la burtica. Ralu , este o bombonica baiatul tau!LalaD pt info despre jocuri - eu i-am luat de la orchard; ii plac, dar sunt cam scumpe.Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
da' ce a avut adeluta ???
e racita?
a mea este
si este asa de maraita seara ca-mi vuine sa-mi iau campii cu atata plans si tinut in brate....Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
da' ce a avut adeluta ??? e racita? a mea este si este asa de maraita seara ca-mi vuine sa-mi iau campii cu atata plans si tinut in brate....Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Habar n-am! S-a trezit intr-un planset 'mama mea, mama mea' desi s-a cilcat bine, aseata.
Muci n-are, febra n-are .. nu stiu; sa fie ca n-a facut kk ieri?!

De cand cind ci Fe, nu mai e asa moale kk.
Acum am vorbit cu mama si-i zice 'maie, ade doane - desi ea nu cere singura la somn'.
Si ce-i dai printzesei? Are muci?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
irlandeza spune:
Am fost ieri la control, la asistentele pediatre sau cum s-or chema..... Are 16 kg si 91 cm, dezv. psiho-motorie, intelectuala ( nu stiu exact cum se traduce) e ca la copiii de 3 ani.
Mi-a spus sa abordez mancatul altfel, si peste o sapt. sa mergem la o noua discutie.
Sa vedem daca rezistam, ca mai avem si bunica care are alte idei si perceptii despre mancare.
In alta ordine de idei, azi e ziua sotului.......sa vedem unde-l duc.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008