La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
'Neata
Roxanici, l-ai tinut la frigider pana dimineata?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana 'Neata ![]() Roxanici, l-ai tinut la frigider pana dimineata? ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Da, pe usa, raftul de jos.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Suntem bine, Thea a scapat complet de scaunele moi. Dar nu am mai ajuns sa-i duc kk la analize, ca nu face dimineata si nu as chinui-o cu supozitoare. Oare pot sa-i recoltez de pe o zi pe alta? Sa tzin la frigider? A inceput sa pape bine (sambata seara am fost la ziua unui baietel de 2 ani si a mancat gustarel, apoi a lins 4 sarmale si a inceput sa faca figuri ca nu am vrut sa-i mai dau Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Ma bucur ca e bine Thea si ca a inceput sa pape.
Poti sa recoltezi de pe o zi pe alta, si sa tii la frigider.
Noi asa am facut..de Duminica seara, am pus la frigider iar Luni l-am dus..urmeaza sa m ducem Joi, iar cea de la laborator, ne-a zis sa recoltam din m multe zile (in acelas recipient)..abia astept rezultatele.
Insa, eu tin sa cred ca are viermisori..altfel nu-mi explic de ce nu vrea sa manance nimic
..chiar daca ar fi sa fie de la masele, gusta ceva, nu? Voi vedea..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ellenuta spune:
buna fetele
e atat de urat afara si ploua .. m-am saturat pana peste cap ..
mirikule eu i-am scos laptele formula de dimineata .. acum o las sa se scoale cand vrea ea si ii dau sa pape diverse .. ori gris cu lapte/ fidea cu lapte/ ou cu branza, rosie, cremvurst etc .. lapte papa seara, dar de vacuta.
andreea ce mai faceti voi? cum merge cu burtica?
laurici ma bucur ca thea e bine! eu pipi i l-am recoltat cand i-am dus la analiza. am sculat-o la 6 dimi si i-am lipit punguta .. ce m-am chinuit cu ea ..
lala super jocul cu faina .. nu am incercat inca.
alinact tu cum esti cu burtica? ti-e greu singura cu ioana?
si sa strig tareeeee
alinus, laurciiiiiiiiiiiiii voi ati plecat la plaja impreuna, hai?
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Laura Ioana spune:
Pfoai, Elle, mare chin si cu punguta aia
Am folosit-o si eu o data (adica Thea
) si facea pipi mai mult pe langa!
Roxana
Alina
intreb iar, ca prostu': cat kk tre sa pun in recipient? Eu am pus cateva lopatele din alea, dar nu am umplut nici jumatate. Sper sa fie suficient ca mi-a picat nasul![]()

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Pfoai, Elle, mare chin si cu punguta aia Am folosit-o si eu o data (adica TheaRoxana Alina intreb iar, ca prostu': cat kk tre sa pun in recipient? Eu am pus cateva lopatele din alea, dar nu am umplut nici jumatate. Sper sa fie suficient ca mi-a picat nasul![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Da, 3-4 max lopatele, cat o boaba de mazare.
Pt pipi, poti sa iei recipient d'ala de adulti steril, si s-o pui pe Thea in cada, cu picioarele in apa calda; si stai la panda (adik cu borcanul la pasa) - eu asa am facut.
Bine, asta acum - mai micutza, o tineam cu punga pana nimerea in ea ... chinul naibii, cum a zis Helene
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
rlc_sandor spune:

acum am apucat sa citesc urarile de ziua Soniei si felicitarile pt bebe,va multumesc tuturor,nu nominalizez ca sunt pe fuga
am nascut in 18.02,un baietel de 3500gr,andrei casian,un cadou perfect pt ziua soniei
voi reveni cu poze
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
38+
Andrei Casian
ginnette spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor![]() acum am apucat sa citesc urarile de ziua Soniei si felicitarile pt bebe,va multumesc tuturor,nu nominalizez ca sunt pe fuga am nascut in 18.02,un baietel de 3500gr,andrei casian,un cadou perfect pt ziua soniei voi reveni cu poze http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+ Andrei Casian |
Sa-ti traiasca, Ralu, sa fie sanatos si norocos!
!Buburuza de 2 ani
Albume
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta alinact tu cum esti cu burtica? ti-e greu singura cu ioana? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Multumim de intrebare!

Eu sunt bine, cu Ioana ma descurc, insa mi-e greu la schimbat pampers/hainute..in rest e cuminte, nu ma solicita.

| citat din mesajul lui Laura Ioana Roxana Alina intreb iar, ca prostu': cat kk tre sa pun in recipient? Eu am pus cateva lopatele din alea, dar nu am umplut nici jumatate. Sper sa fie suficient ca mi-a picat nasul![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt[/green] |
Observ ca ti-a raspuns si Roxana, iti raspund si eu.
Eu i-am pus 5 lopatele, din diverse locuri
Te-ai hotarat sa-i duci si tu..?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Laura Ioana spune:
Raluca
felicitari si bine ai revenit! Sa creasca mari si sanatosi! Acum mi-am dat seama ca sunt nascuti fix in aceeasi zi
Ce frumos, chiar ca un cadou perfect pt Sonia!
Rox
Alina
Am sa duc si eu maine, am pus tot vreo 4 lopatele, dar kk era moale, deci f imprastiat, nu mazarica
Scuze![]()

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt