La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

irlandeza, iar vin io ca moara stricata... las-o in pace, are tot ce-i trebuie. cu cat ai sa insisti cu atat o sa se opuna. mi-am invatat lectia la bruno. cata vreme are lapte si oua din cand in cand, e bine. mai roade o bucatica de fruct, mai linge o picatura de suc, are ce-i trebuie. vitaminele degeaba le bagi ca le asimileaza doar daca are nevoie de ele, surplusul se elimina oricum. daca medicii zic ca e ok... ascuta-i ca n-au facut scoala degeaba:)

Parca o descri pe Alexia, exact asa e si ea. Dar stiu eu daca sa am incredere in doctorii astia, mai ales ca nu prea am fost multumita de ei cu alte ocazii, tot in Ro. ne-am rezolvat problemele . Eu sper sa-si revina, ca pana la 1 an si 2-3 luni manca pe rupte , plus aproape 1 l de lapte/24 ore.

Citat:
cu laptele... io-s in ceata..? ce lapte ati scos? laptele praf gen junior? sau ce? la noi exista lapt eimbunatati pe varste de la kandia, bledina, nestle. n-a baut sacha cred in viata lui lapte praf, sau foarte putin inainte de un an. de atunci bea lapte de "crestere". nici lui bruno nu-i dam de-al nostru. exista in varianta imbunatatita pana la 5 ani. si in plus, pt noi laptele de dimi si seara e sfant. nu i l-am scos nici lui bruno, si nici n-avemd e gand s-o facem, chit ca-l bea cu biberonul. dintii sunt oricum deformati d ela deget si pana mai vrea sa bea lapte... il bea. sacha bea acu de soia dupa diareea lui<; apropos, un truc zis ieri de dr, dupa diaree, incrcati la mesele calde sa puneti o lingurita de ulei de masline in mancare. intestinul s-a permeabilizat si cu lkacteol cu tot, nu are grasimi suficiente sa refaca un tranzit de consistenta normala:)

Noi abia de vreo luna si jumate am scos laptele formula ( SMA )si acum bea un lapte imbunatatit, din magazin. Nu stiu daca e special pt. copii.Dar nu mai e formula.
L-am scos la un moment dat, apoi am decis sa-i dau din nou, daca tot ai place......Cand n-o mai vrea , o sa-l refuze. Dar inca il bea din biberon. Sper sa putem scapa de bibe la un moment dat si sa nu ajunga sa mearga la scoala si ea sa bea laptele tot din bibe.. Restul lichidelor peste zi le bea din cana sau din canita cu cioc, sau cu paiul.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angi are un apel disperat de ajutor pe blogul ei , gasiti postarea aici : http://zicolorata.blogspot.com/2010/02/ajutor-pentru-florin-urgent.html

Va rog daca puteti sa il ajutati pe Florin si pe Monica gasiti indicatii despre conturi si povestea lor tragica pe blogul lui Angi ( Kriss).

Multumesc mult.
Daca puteti trimite-ti vestea mai departe poate sunt oameni ce ii pot ajuta.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza... sa te lamuresc io, ca azi is sfatoasa:) ce nu-ti place la irlandezi e ca au alta abordare a pacientului decat in ro. in ro mergi si zici ca vrei analize, le ceri tu, acolo ti le fac doar si numai doar daca sunt absolut necesare si exista un motiv de ingrijorare. alexia e bine! mofturile la mancare sunt specifice varstei si crede-ma... ca la 15.500 eu as fluiera nu mi-as face griji. nu e ca nu creste>. si nici nu ai zis ca da semne de moleseala sau suferinta. ca sa-ti faci o idee, iti zic ca bruno are 14.500 la 4 ani. nu e slab, dar nici dodo nu e. nu stiu sa-ti spun de cm, dar probabilc a are vreun metru. si sa-ti spun ca n-a mancat azi decat un milchschnitte (ceska stie), laptele l-a lasat in bibe, doi ursuleti jeleu ca a vb cu bunica-sa la tel si gata... si la scoala sunt convinsa ca trage matsa de coada si face mofturi. dar creste. cum trebuie, si asta e cel mai important. sacha... nici el nik. mi-a trantit spaghetti in fata, a aruncat bibele, nu tu biscuite, nu tu nik. n-avea chef. s-a dus la somn asa...

maine dimineata vine faimoasa moasa de bruxel la noi. poate ii dam de cap lui sacha:)

hmmm, la multi ani, IOAN! mama ta s-a facut rara avis dar sunt convinsa ca e o prezenta mai mult decat pretioas apentru tine si de aceea nu maia re timp de noi! orishicum, din suflet, pentru o pereche de ochi albastri ca malul marii in care se oglindesc, sa ai parte de o aniversare de poveste, sa fii fericit si iubit de isi, si de mami si de tati! muuuuah!

lala... da, stiu povestea. am ramas in urma undeva la episodul cu analizele in austria si tratamentul recomandat. mi se rupe sufletul...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Irlandeza eu incerc sa suplinesc, de ex a mea nu mananca legume in nici un fel, asa ca-i dau fructe la greu, mai ales suc nu inainte de masa doar dupa si doar dc a mancat ceva, i le mai tai si cubulete dar nu prea o tenteaza.Sofia este bine dezvoltata are greutatea normala pt varsta si inaltimea la fel, poate un pic peste medie, de asta nu prea ma indur sa-i dau suplimente pt pofta de mancare, mai bine crap eu de nervi decat sa o vad obeza, asta in cazul meu.

Sucuriai fac si eu in casa, alea le bea, si multa apa si ceai.
Pai si Alexia avea acum 2 luni 15.500 kg , deci e peste medie.Nu mananca dulciuri deloc, cate un biscuite din cand in cand si cateo felie de paine cu unt sau branza. Nu cred ca e obeza.
Maine mergem la controlul de 2 ani si sa vedem cat are acum.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

ohoho..mami...eu as multumi lui DD sa aiba Eric atat...abia avem 12...cred..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ioan

Vad ca se dicuta despre cum papa clopotei,nici Bianca nu mananca bine deloc,oscileaza cam la 12 kg.Dimineata uneori nu vrea mai nimic,bea lapticul si cam atat.Noroc ca in unele zile mananca mai bine,asta este nu pot sa o silesc ca imediat imi vomita.
Bianca mea nu vroia deloc sa stea pe olita fara pampers,cum o puneam o apuca urlatul,daca nu-i dadeam pampersul jos era ok.M-am tot chinuit sa ii explic,sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa dam pampersul jos si nimic.Asa ca ce mi-a venit mie i-am luat colacel din acela de pus pe toaleta si am incercat cu el.Sade fata mea pe toaleta de nu-ti vine sa crezi si face kk,iar eu de bucurie am apaludat-o s i-am zis bravo.Acum de fiecare data sta pe toaleta si cum face ceva aplauda de zor si zice bravo,mori de ras.Acum sa vad cum o fac sa imi spuna mereu ca uneori imi zice dupa ce a facut in pampers.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Vali sincere condoleante.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Honey condoleante! Imi pare sincer rau! Va doresc multa putere, ca sa puteti trece peste momentul asta atat de greu si de trist!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

BUna, fetelor
Suntem bine, Thea a scapat complet de scaunele moi. Dar nu am mai ajuns sa-i duc kk la analize, ca nu face dimineata si nu as chinui-o cu supozitoare. Oare pot sa-i recoltez de pe o zi pe alta? Sa tzin la frigider? A inceput sa pape bine (sambata seara am fost la ziua unui baietel de 2 ani si a mancat gustarel, apoi a lins 4 sarmale si a inceput sa faca figuri ca nu am vrut sa-i mai dau), deci acum am scapat de grija asta. Am cantarit-o si are 14,14kg, am si masurat-o (de fapt am trasat o dunga pe perete la nivelul crestetului ei, dar nu am avut cu ce masura ca nu am gast centimetrul).
Miri dap, era mare diferenta de temp (ca si la ei e iarna) si stiam ca ma uitasem de acasa pe vremea la ei. Seara erau 10-13 grade, iar ziua cam 30 (din pacate bateau niste vanturi reci, am mai zis, de nu-mi venea sa cred ca pot fi asa reci cand soarele era asa puternic - parca ardea cand se oprea vantul).
Ioan sa fii sanatos, sa cresti mare, vesel si norocos!
Elle Theei i-am gasit in gurita la 4 luni si 1 sapt primii doi dinti de jos, asa ca nu-i prea devreme. Pupam viitoarea iepurica
Miri esti chiar talentata...eu chiar sa am toata "materia prima" nu as avea imaginatia si talentul pe care le ai tu! Cat despre lapte, eu ii dau dimineata lapte UHT de 1,5% grasime, iar seara ii dau lapte praf Nestle Junior 2+.
Ceska sper sa faca ceva domnul sotz ca sa-ti treaca supararea cat mai repede!
Aurel Cris Cati Eliza Miri Mada multumim ca ati vizionat pozele si pt laude!
Roxaniciule nici eu nu i-as scoate laptele de seara, mai ales ca-l cere vehement! SI, daca o trec pe cana, sunt convinsa ca va manca muuult mai putin (acum ii fac din 300 ml apa si 10 masuri de lapte).
Gratiela, multa sanatate lui Dudu mic
Eliza, e o frumoasa si o vesela Emma Si ea are obiceiul desenatului pe pereti? Eu nush cum face Thea, oricat o supraveghez mereu gasesc "desene" noi pe pereti!

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

BUna, fetelor
Suntem bine, Thea a scapat complet de scaunele moi. Dar nu am mai ajuns sa-i duc kk la analize, ca nu face dimineata si nu as chinui-o cu supozitoare. Oare pot sa-i recoltez de pe o zi pe alta? Sa tzin la frigider? A inceput sa pape bine (sambata seara am fost la ziua unui baietel de 2 ani si a mancat gustarel, apoi a lins 4 sarmale si a inceput sa faca figuri ca nu am vrut sa-i mai dau), deci acum am scapat de grija asta. Am cantarit-o si are 14,14kg, am si masurat-o (de fapt am trasat o dunga pe perete la nivelul crestetului ei, dar nu am avut cu ce masura ca nu am gast centimetrul).

Filmulete
La Mare - sept '09
[green]Poze din Egipt

Eu asa am facut - am mai zis , dar ai 'sarit' postul - ii luam can dfacea cu o zi inainte (de regula spre sear facea) si l-am dus dimineata. Adela nu face dimineata, ori la Cantacuzino (unde iu-am facut eu) se primesc probe de la 7:30- 9:30.

Si mi-a zis o dr de-acolo sa nu fie 'mai vechi' de mai mult de 24H

printesa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza,
poftiti la o cafea

Daca tineti bine la murdarie va recomand o varianta de joaca : http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/joaca-cu-faina.html

Stiu ca Eleni se mai joaca parca asa

Si zilele trecute am mai pus activitati, le gasiti la obisnuita eticheta montessori.

Pupam zuzele si clopoteii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput