La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

ginette, uite niste poze:

http://good-times.webshots.com/photo/2512158060101920732RotqFl

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

wow, ce chestii minunate!
Mai ales fluturele; eu n-as reusi in veci sa fac asemenea decoratiuni.
Bine, la noi nici nu sunt accesorii si brise-brise-uri d'alea, de pus (nici pufuleti, nici sclipici) .
si dak m-ar vedea buburuza cu ele, iti dai seama ce-ar face cu ele.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ginette,
tot foarte, foarte suparata sunt. Daca nu s-a facut inundatie pe Neckar cand s-au topit zapezile s-o face de la lacrimile mele. Si nu-i de la primavara care vine cine de la cine crede ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase....Noroc cu gaza. Acum la masa de pranz m-a dat gata cu trei versuri mari si late dintr-un cantecel rugaciune ce i-l lalaie taica-su cand il duce la culcare. Si a fost si melodia, nu numai versurile. Sa pic pe spate! Musai joi sa mergem iar la scoala de muzica, prea am luat o pauza mare (din motive de sanatate intai la el apoi la mine).
Dar uite o pt ca te gandesti la mine.

Miri,
fluturele parca este o masca venetiana. Frumos!
Iar "boy" e coperta unui album sau?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Cred ca e dulce Benji, cum canta el - mai ales ca am inteles ca si la el, tot recitate sunt cantecele (cel mai des).

Cat depre tristete, off, ce sa zic?! Varsa aici ca sa te recoresti putin.

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

IOAN

La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!

sa-i spui mamicii tale sa mai treaca si pe la noi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

[quote]citat din mesajul lui miri_mik

ginette, uite niste poze:

http://good-times.webshots.com/photo/2512158060101920732RotqFl

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

wow, ce chestii minunate!
Mai ales fluturele; eu n-as reusi in veci sa fac asemenea decoratiuni.
Bine, la noi nici nu sunt accesorii si brise-brise-uri d'alea, de pus (nici pufuleti, nici sclipici) .
si dak m-ar vedea buburuza cu ele, iti dai seama ce-ar face cu ele.

Buburuza de 2 ani
Albume

Sunt acesorii din astea si la noi dar sunt cam piperate la pret.
Pufuletii din aia foloseste Andrei la sortat pe culori si manipulat cu penseta.
Si buburuza ar crea cu ele mai mami mai

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri sunt superbe felicitarile tale! si fluturele acela e tare reusit! chiar ai talent, mami!

ceskule ia vino tu si varsa naduful aici .. macar sa te racoresti. ce surpriza frumoasa ti=a facut gaza cu versurile.

azi am ajuns cu eva in moghioros la trenulet, buburuze si altele .. nu se mai dadea plecata .. m-am intalnit cu cu cateva fete de la dovlecei .. dar nu am putut sta cu ele caci eva e un perpetuum mobile ..

pe de alta parte, annei ii ies doi dinti .. cei de jos. d-aia isi roade pumnii atat de rau mititica. se repede la ei cu cea mai mare viteza .. unul mai are un pic si sparge .. celalat inca nu se vede bine bine .. ma mir ca ii ies asa devreme. eva la 8 luni avea un dinte si la 1 an abia 3 .. toti jos .. apoi i-au dat cei de sus ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

La multi ani Ioan !

Irlandeza eu i-am dat vitamine cand facea nazuri si i-au facut pofta de mancare. Cred ca i-am dat cam cate 10 zile de 2 ori.
Daca nu-i place ceva trebuie sa incerci de multe ori pana va accepta. Eventual sa-i prepari in paralel si un fel de mancare ce-i place.Incepi cu ce nu-i place.
Nici lui Khalid nu-i place tot. Ieri i-am facut un fel de fasole (cu bob mare - se numeste foul aici - mie imi place) cu morcov si ficatel si nu a mancat tot(nu-i place ficatelul). L-am dus la jucarii ca sa manance dupa ce a inceput sa refuze. Dupa aceea i-am dat paste cu branza (de ieri facute) si a stat cuminte pe canapea langa mine si a papat.
De cand a inceput sa faca nazuri? Ma intreb daca nu o fi laptele de la pranz de vina. In sensul ca stie ca o sa bea lapte si refuza mancarea?
Poate e doar o faza. Daca e totul ok cu analizele, stai linistita.

Pupici.

La un moment dat i-am scos laptele si de dimineata si de pranz, si tot asa prost mananca. Prima perioada proasta a fost martie-aprilie 2009, cand am dus-o in Ro., apoi a inceput sa manance. Apoi in sept. am venit din noi in Irlanda si de atunci mananca rau de tot. Morcovii din supa/ciorba ai mananca doar cateodata si daca sunt f. maruntiti, alte legume nu, fructe cateodata, mere, pere, struguri, nectarine.Cremvusti, tot cateodata. Carne deloc. Piure de cartofi. Mar cu biscuiti sau branza de vaci cu biscuiti, Iaurt, mamaliga cu cascaval........si cam atat. Si astea doar cateva inghitituri. Doar oul si laptele le-ar manca ori la ce ora. E asa de greu, ca altceva nu vrea nimic, scuipa tot. Am incercat si in fata tv-ului, si la jucarii, si in scaunul ei, si cu cearta.......nimic, plange , se inroseste toata, i se pateaza fata..........si o lasam in pace.
Mai rau e ca dr. zice ca e ok, ca arata bine.
I-am dat ssi noi osteocare, sirop, cu calciu, magneziu, vitamine, si degeaba. La un moment dat am incercat cu Peritol, a fost mai binisor, vreo cateva zile, apoi cand il intrerupem, gata si mancarea ei.Acum nu mai am nici Peritol.
Nu mai stiu ce sa fac.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Irlandeza eu incerc sa suplinesc, de ex a mea nu mananca legume in nici un fel, asa ca-i dau fructe la greu, mai ales suc nu inainte de masa doar dupa si doar dc a mancat ceva, i le mai tai si cubulete dar nu prea o tenteaza.Sofia este bine dezvoltata are greutatea normala pt varsta si inaltimea la fel, poate un pic peste medie, de asta nu prea ma indur sa-i dau suplimente pt pofta de mancare, mai bine crap eu de nervi decat sa o vad obeza, asta in cazul meu.

Sucuriai fac si eu in casa, alea le bea, si multa apa si ceai.
Pai si Alexia avea acum 2 luni 15.500 kg , deci e peste medie.Nu mananca dulciuri deloc, cate un biscuite din cand in cand si cateo felie de paine cu unt sau branza. Nu cred ca e obeza.
Maine mergem la controlul de 2 ani si sa vedem cat are acum.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

marinela si eva face mofturi la mancare asa ca-i fac numai ce-i place .. incerc sa-i mai strecor si alte alimente dar merge greu.

Si eu incerc sa-i fac cam ce-i place, dar de f. multe ori refuza.
Se vede cateodata ca-i e foame, incearca ce avem noi in farfurie, dar scuipa. Ca nu-i place.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette, sunt accesoriid e toate felurile si in ro. uite, chiar zicea si lala.sunt scumpe si aici (am fost in stare sa dau o avere pe ele cand amd escoperit magazinul si forte suprapamantene m-au tinut sa nu dau gata cartea de credit a sotului... ca chiar nu ne permitem). cata vreme vede ca le si utilizez e fericit ca ma ocup:) s-apoi ii place si lui s ale vada prin casa si bruno e foarte sensibil la ele. ca s anu am batai de cap prea mari, cand m-apuca pe mine (in weekend) ii ia si tati la modelat si colorat. e casa fix 'o buda' dupa, dar toata lumea e fericita - mai putin sotul:))

elle, ce repede ii dau dintii evei:)

irlandeza, iar vin io ca moara stricata... las-o in pace, are tot ce-i trebuie. cu cat ai sa insisti cu atat o sa se opuna. mi-am invatat lectia la bruno. cata vreme are lapte si oua din cand in cand, e bine. mai roade o bucatica de fruct, mai linge o picatura de suc, are ce-i trebuie. vitaminele degeaba le bagi ca le asimileaza doar daca are nevoie de ele, surplusul se elimina oricum. daca medicii zic ca e ok... ascuta-i ca n-au facut scoala degeaba:)

cu laptele... io-s in ceata..? ce lapte ati scos? laptele praf gen junior? sau ce? la noi exista lapt eimbunatati pe varste de la kandia, bledina, nestle. n-a baut sacha cred in viata lui lapte praf, sau foarte putin inainte de un an. de atunci bea lapte de "crestere". nici lui bruno nu-i dam de-al nostru. exista in varianta imbunatatita pana la 5 ani. si in plus, pt noi laptele de dimi si seara e sfant. nu i l-am scos nici lui bruno, si nici n-avemd e gand s-o facem, chit ca-l bea cu biberonul. dintii sunt oricum deformati d ela deget si pana mai vrea sa bea lapte... il bea. sacha bea acu de soia dupa diareea lui<; apropos, un truc zis ieri de dr, dupa diaree, incrcati la mesele calde sa puneti o lingurita de ulei de masline in mancare. intestinul s-a permeabilizat si cu lkacteol cu tot, nu are grasimi suficiente sa refaca un tranzit de consistenta normala:)

mbon, ma duc sa-mi fac de lucru, ca m-am apucat d eo punga de miez d enuca... si nu cred c-o las repede din mana daca nu imi gasesc ceva de lucru:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lala, (am vazut pufuletii la Andrei), Miri, n-am stiut ca exista; oricum, n-am rabdare sa fac 'broderii' d'alea.

Mai bine ca n-am talent si nu cumpar; cred ca buburuza si-ar baga cativa in nas/urechi si niste sclipici in oki.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput