La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
neata
honey nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru taticul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca ..
te imbratisez cu drag!
marinela si eva face mofturi la mancare asa ca-i fac numai ce-i place .. incerc sa-i mai strecor si alte alimente dar merge greu.
miri sa pui poze cu creatiile tale. sa vedem si noi camera feng shui. la casuta noua va trebui s-o iei de la capat.
roxy eu i-am scos laptele de dimi de capul meu .. seara inca ii dau insa de vacuta, nu formula.
ema eva a avut primul dinte la 8 luni ..
eliza fata e o frumusete!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
Vali,
condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Familiei voastre multa putere, va doresc.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
honey scumpa si draga, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca si... cu toate ca o sa ti se para o cruditate... mai bine ca n-a tinut agonia la infinit... capul sus... si daca ti-e greu, suntem aici pentru tine.
elle si ginette, creatiile mele nu sunt nici pe departe ce-as vrea io sa fie. dar chestii de precizie nu pot face ca am mainile amortite constant. insa ma incapatsanez... o sa pun pe webshots mai incolo. cu feng shui, am facut doar chestii minimale. adevarata amenajare "energetica" va fi dincolo.
eliza, nu ne e usor, dar foarte multe nu am ce sa fac. ma stradui s ainteleg de ce, sa ii descifrez mecanismul de functionare. m-am mai calmat (face bine s amai pun mana pe o carte de specialitate si sa iau aminte la ce zic unii mai priceputi). cand ma gandesc ca s-ar putea sa ajung sa renunt la chantal... eh, mis e face rau instant. nu pot sa concep asa ceva. deja si jeremy e inscris...
dar... azi nopte la 12 s-a trezit din nou urland. intai a bombanit, apoi a gemut (mai si tusheshte ca sa fie tacamul complet si a fost si la medic dar a venit fara tratament ca e forma lejera de raceala pe car ei-a dat-o si lui bruno) si apoi s-a pus pe zbierat. m-am dus la el, l-am luat in brate, l-am pus in pat, a stat cuminte pana l-am frecat pe burtica si am iesit. s-a dezlantuit apoi... 40 de minute in total de tipete. dar desi era in fata usii nu mai bonganea in usa. era doar necajit ca nu mai merg la el. mi-am dat seama dupa plans ca e frustrat. ar fi adormit daca-l mai frecam pe burtica dar scopul meu nu e sa ma trezesc in mijloc de noapte sa-l frec pe burtica pana adoarme (nici nu e indicat). a adormit singur si a dormit pana la 6juma. bruno s-a trezit si el tot atunci. intre timp eu am facut oc rampa in gamba stanga pe la 5jumate de cred ca mi-am ,spart maselele la cum am strans din ele...prima mea crampa din viata mea de gravida, care banuiesc ca nu e si ultima....
bon, va las. de dimineata sunt cu aspiratorul in mana, stiti voi, ala de dat con tractii pe covorul meu demential:))) e cazul sa fac un dus si sa-mi caut de lucru pe afara... dar cum ploo... am zice ca urmeaza si aici madeira....
pusici cu lipici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
darene spune:
Eliza ce papusica frumoasa s-a facut Emma ! Imi place tare mult cum o imbraci.
Madalina inca nu stiu daca o sa accepte, urmeaza sa o sun zilele viitoare. Intr-adevar salariu pe care-l platesti bonei/menajereu e super mic - in jur de 200 euro pe luna, chiar mai putin. Te costa insa si onorariul agentiei care ti-o aduce - cam 1400 euro plus inca 2000 euro pe an pentru viza de munca. (doar viza de munca pentru bone/menajere e asa scumpa aici). Pentru noi n-ar fi problema banii ci spatiul - stam intr-un apartament cu 2 camere. Daca ne-am muta intr-un apartament cu 3 camere am plati de 2 ori si jumatate pentru chirie decat platim acum. Asteptam sa mai scada deocamdata. Au construit o gramada de blocuri in oraselele de langa Abu Dhabi si se tin cu dintii sa nu scada chiria desi nu prea au clienti.
Roxana si eu tot formula ii dau si tot o sa-i dau pana la 5 ani. Nu am de gand sa-i scot laptele de dimineata sau de seara.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
ginnette spune:
Elena, cum te mai simti? nu mai stiu daca ai spus - ai fost la gine?
Ceska, nu ne mai spui nimik de gaza? Tot suparta esti?
Nu mai stiti nimik de ALink, AncaB,Lala20 si multe alte fete.
Vad ca si Ramo e 'scumpa la vedere', si LauraD.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
ginette, uite niste poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2512158060101920732RotqFl
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Ginette,
tot foarte, foarte suparata sunt. Daca nu s-a facut inundatie pe Neckar cand s-au topit zapezile s-o face de la lacrimile mele. Si nu-i de la primavara care vine cine de la cine crede ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase....Noroc cu gaza. Acum la masa de pranz m-a dat gata cu trei versuri mari si late dintr-un cantecel rugaciune ce i-l lalaie taica-su cand il duce la culcare. Si a fost si melodia, nu numai versurile. Sa pic pe spate! Musai joi sa mergem iar la scoala de muzica, prea am luat o pauza mare (din motive de sanatate intai la el apoi la mine).
Dar
uite o
pt ca te gandesti la mine.
Miri,
fluturele parca este o masca venetiana. Frumos!
Iar "boy" e coperta unui album sau?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik ginette, uite niste poze: http://good-times.webshots.com/photo/2512158060101920732RotqFl miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Sunt atat de frumoase!!!

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Ginette, tot foarte, foarte suparata sunt. Daca nu s-a facut inundatie pe Neckar cand s-au topit zapezile s-o face de la lacrimile mele. Si nu-i de la primavara care vine cine de la cine crede ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase....Noroc cu gaza. Acum la masa de pranz m-a dat gata cu trei versuri mari si late dintr-un cantecel rugaciune ce i-l lalaie taica-su cand il duce la culcare. Si a fost si melodia, nu numai versurile. Sa pic pe spate! Musai joi sa mergem iar la scoala de muzica, prea am luat o pauza mare (din motive de sanatate intai la el apoi la mine). Dar pt ca te gandesti la mine. Miri, fluturele parca este o masca venetiana. Frumos! Iar "boy" e coperta unui album sau? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Iti trimit o imbratisare si un gand bun sa iti dispara tristetea cat de repede

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby