La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 10
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Tin sa va multumesc din suflet pentru urarile adresate puiului meu.
Din pacate, eu n-am fost alaturi de el anul acesta. Sper sa ma ierte.
Sunt in Romania.Mi-am inmormantat taticul astazi.
Vineri am venit de la munca si, m-am apucat sa fac un pic de curatenie in casa si ma pregateam sa incep sa ii coc tortuletul lui Andrew.
A sunat telefonul.A venit vestea. Mi-a stat inima in loc.Am luat bilet , am plecat sambata dimineata de-acasa si am ajuns Duminica seara aici.
Iar azi, Luni, l-am ingropat. 

Cred ca sunt inc a in soc, caci mie tot nu-mi vine sa cred.
Scuze ca vin cu astfel de vesti.
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta apropo .. eu i-am scos laptele de dimineata evei. cand se trezeste ii dau fie cereale cu lapte (vaca), fie fructe cu cereale, fie ou, branza, rosii .. are ceva ca nu mai bea lapticul de dimineata? seara ii dau inca bibe cu laptic de vacuta (aprox 210ml) .. am renuntat si la formula. |
Eu i-am scos laptele de dimineata de vreo 2 luni. I-a fost cam greu, dar nu a protestat. Acum de vreo luna am observat ca e constipata si i-am scos si formula, bea lapte de magazin , imbunatatit cu 4 vitamine si calciu. Si pt. ca nu prea mananca , de cateva luni bune, am hoatart sa-i dam si la somnul de pranz lapte, si dimineata si seara.
Si acum ca sa ma racoresc si eu putin, ca nu mai rezist.....Chiar nu mai stiu ce sa-i dau sa manace, ca refuza tot.
Are cateva feluri de mancare pe care le accepta si atat. E destul de rau , pt. ca nu stiu daca asimileaza tot ce are nevoie, vitamine, calciu...... Asa , la prima vedere arata bine, e inalta.....Analizele de sange pe care le-am facut sunt OK, dar eu stiu...... Maine mergem la verificare de 2 ani, am sa intreb si acolo.Cand v-a merge in Ro. , o sa vizitam mai multi doctori, sa vedem ce-i de facut.
Cele care aveti copilasi care fac nazuri la mancare, ce faceti? Cum procedati?
BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Sa-l ajutam pe SORIN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti kopilul asta mic al meu inca nu are dinti, la aproape 7 uni. |
Alexia a avut primul dintisor la 11 luni, deci nu e nimic in neregula.....
BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
Vali,
condoleante. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Si sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare.
BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
darene spune:
Vali, imi pare atat de rau. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
darene spune:
La multi ani Ioan !
Irlandeza eu i-am dat vitamine cand facea nazuri si i-au facut pofta de mancare. Cred ca i-am dat cam cate 10 zile de 2 ori.
Daca nu-i place ceva trebuie sa incerci de multe ori pana va accepta. Eventual sa-i prepari in paralel si un fel de mancare ce-i place.Incepi cu ce nu-i place.
Nici lui Khalid nu-i place tot. Ieri i-am facut un fel de fasole (cu bob mare - se numeste foul aici - mie imi place) cu morcov si ficatel si nu a mancat tot(nu-i place ficatelul). L-am dus la jucarii ca sa manance dupa ce a inceput sa refuze. Dupa aceea i-am dat paste cu branza (de ieri facute) si a stat cuminte pe canapea langa mine si a papat.
De cand a inceput sa faca nazuri? Ma intreb daca nu o fi laptele de la pranz de vina. In sensul ca stie ca o sa bea lapte si refuza mancarea?
Poate e doar o faza. Daca e totul ok cu analizele, stai linistita.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
Eliza spune:
Multumim mult de tot pentru toate urarile si gandurile bune de ziua Emmei
.
La multi ani, AJ!Sa cresti mare si sanatos.
Vali acum am citit de tatal tau:(. Dumenezeu sa-l odihnesca si pe voi sa va intareasca sa puteti sa mergeti mai departe. Suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva.
Roli, Doamne ce sperietura, bine ca nu au patit nimic rau, poate sotul tau o sa se gandeasca mai bine inainte de a mai face ceva asemanator.
Elle e superba Anna si tu trebuie sa fii tare mandra. M-au cuprins amintirile cum era la primul mama(desi la noi a fost mult asteptat si a venit pe la 11 luni). Cat despre Eva sa stii ca ei au si suparari din astea "inchipuite" ca sa zi asa. Mi-am adus aminte de fetita prietenilor nostrii care avea 4 ani si zice pe un ton foarte grav "mami, sa stii ca eu nu sunt fericita" "pai de ce ?" "ca nu m-ai dus la marea aia cu valuri mici". Cauta sa o distragi si o ataragi in tot felul de activitati. Sunt sigura ca fetele se vor intelege de minune.
Miri grea problema asta cu somnul. Poate odata mutati la casa noua isi gaseste si Sasha locul si linistea. Daca e ceva la day care care-l da peste cap trebyie sa va ganditi la niste schimbari si acolo. Nu stiu cum reusesti sa faci totul sa para usor si de glumit cand imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie graviduta, nedormita si cu doi duracell pe langa tine.
Lala, Andrei nu se dezminte. Imi aduc aminte poza cu el coctat in patul lui Bogdan, acum a gasit o solutie si pentru garduri.
Laura superbe pozele din Egipt si Thea e o papusica.
Darene sper sa fie bine cu bebe mic din burtica
Noi am serbat la gradi si acasa. "Marea" petrecere o sa fie sambata asta la un club de joaca. Sper sa se distreze piticii. Din pacate Emma a reusit sa raceasca. Unde si cum nu ma mai intreb ca ma lasa nervii. Sper sa-i treaca pana vineri ca acum e tare maraita. Am pus cateva poze de vineri incepand de aici: http://family.webshots.com/album/576830167wWkvhz .
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
madalina28 spune:
Vali, Dumnezeu sa-l ierte!

Irlandeza eu incerc sa suplinesc, de ex a mea nu mananca legume in nici un fel, asa ca-i dau fructe la greu, mai ales suc nu inainte de masa doar dupa si doar dc a mancat ceva, i le mai tai si cubulete dar nu prea o tenteaza.Sofia este bine dezvoltata are greutatea normala pt varsta si inaltimea la fel, poate un pic peste medie, de asta nu prea ma indur sa-i dau suplimente pt pofta de mancare, mai bine crap eu de nervi decat sa o vad obeza, asta in cazul meu.
Darene ce bine ca ai gasit pe cineva totusi!Prietena mea cea mai buna locuieste in Dubai si tot asa spunea ca se sta cu bona/menajera in casa in general filipineze care se platesc super putin fata de RO.Ai grija de samburel!
Ema nu-ti face griji cu dintisorii lui Sacha, nepotica mea la un an si aproape 2luni nu are nici un dinte, nici macar gingia latita sau inflamata.
Gata m-am lungit si am o gramada de treburi azi
madalina28 spune:
Am uitat sa vazu-si asa pe fuga pozicile cu dragalasa Emma!Eliza sanatate multa printesei pana sambata sa fie in forma maxima!
ginnette spune:
Neata si poftiti la o
!
In primul rand, Vali, D-zeu sa-ti odihneasca in pace, parintele!
Off, multa putere sa treci peste aceasta incercare 
Apoi, cu intarziere, LA MULTI ANI, AJ! SA ai parte de mult noroc si sanatate.
Am admirat-o pe Ana
- dulce foc cum o striga ea, pe mami (este ca-ti creste inima de fericire, cand o auzi, Helene?!)
Am citit si prin ce-a trecut Roli - dimineata aratau cum s-a innecat un copil, ca s- ajucat pe un lac inghetat .. oribil!
Emma este incantatoare - are niste ochi ca niste safire 
Miri nu pui niste poze cu creatiile? Stiu ca tu faci niste chestii minunate.
Am vazut ca voi le-ati scos laptele de seara; v-a zis pediatra?
Adela bea seara 300ml si n-o sa-l scot cel putin, pana la vara. Pediatra (si inca o dr, de la Matei Bals) mi-a zis ca odata scos sau dak o trec la cana, se va simti; in plus, eu ii dau tot formula - dupa ce ca are sideremia mica, dak i-as da de vaca, clar nu si-ar mai reveni cu fierul (nu cred ca cel de vaca este mai bun ca formula).
Revin.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela