La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
V-ati prin ca 'stau cu ochii' pe voi?! ![]()
Am niste belele pe-aici si m-a apucat o sila....
; asa ca, prefer sa le dau 'ignore' si sa va urmaresc.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aurel_cris spune:
Vad ca are mama cu ea niste metoclopramid dar este de adulti,oare cat sa ii dau din el?
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Laura Ioana spune:
Nu cred ca este special pt copii. Eu i-am dat 3 pic x 3 ori pe zi. Asa scria in prospect si asa i-am dat (desi farmacista imi scrisese pe cutie sa-i dau 10 pic).
Edit, ca nush daca m-am facut inteleasa: da, da-i din sticluta pe care o are mama ta ca-i si pt adulti si pt copii.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Nu cred ca este special pt copii. Eu i-am dat 3 pic x 3 ori pe zi. Asa scria in prospect si asa i-am dat (desi farmacista imi scrisese pe cutie sa-i dau 10 pic). Edit, ca nush daca m-am facut inteleasa: da, da-i din sticluta pe care o are mama ta ca-i si pt adulti si pt copii. ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Aha,mama are pastilute,i-am dat o jumatate ca am vazut pe net prospectul,sper sa fie ok.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaCum cresc eu
madalina28 spune:
Cris FARA LACTATE nici macar branzica de vaci facuta in casa, schimba-i laptele in lapte fara lactoza, vezi ca de la hipp sunt niste sticlute cu ors2000, speciale pt diaree,dar asta ii dai cand nu mai varsa, sfatul meu sa mergi la urgente cu ea daca varsa tot ce baga in gurita o pefuzie poate face miracole, cand a avut Sofia enterovioza de la prima perfuzie si-a revenit instant, i-a facut-o cu un antibiotic si cu saruri de hidratare.Ar fi bine dc ai avea in casa un cedax antibiotic, hidrasec si debridad, asta a fost schema noastra dupa perfuzie si regim carne fiarta sau gratar, banana, mar copt, orez, i-l poti face si cu lapte de soia, ceai de menta atentie sa nu i-l indulcesti cu miere, morcov.Sanatate muuuulta piticutei!
La multi ani Ioan,Marc Andrei,Stefan Dacian!
Raluca sa-ti traiasca flacaul cel frumos!Recuperare rapida, sa fiti necoliciosi si mult laptic!
aurel_cris spune:
A vomat iarasi ne ducem la urgente.Ii dadusem pastiluta si gata a dat-o afara,asa nu merge trebuie sa ii faca ceva.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris A vomat iarasi ne ducem la urgente.Ii dadusem pastiluta si gata a dat-o afara,asa nu merge trebuie sa ii faca ceva. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
Of, mititica
!Asteptam vesti cand poti.RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Ceau fetele!!
La noi in sfarsit e vreme buna, calda asa ca stam mai mult pe afara.
Raluca o minunaite de baietel ai si ma bucur ca ti-ai indeplinit dorinta, aceea de a avea copiii aceeasi zi de nastere.
Darene sper totusi sa stea bebe acolo in burtica pana la termen.
Roxi
ca ai intrebat de noi.
Si pupam si buburuza sa nu se mai trezeasca asa noaptea.Noapte linistita iti doresc.
LauraI wow ce mare e si Thea.
Eu zic ca mucisorii nu-s motiv de tinut copilul in casa mai ales daca e cald afara.
Pup sa treaca repede raceala.si La multi ani pt onomanstica de saptamana trecuta (scuze de intarziere)
Vali cu intarziere, accepta si condoleantele mele.
Si tot cu intarziere
La multi ani pt AJ, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte bine de tot binele din lume!
Irlandeza La multi ani sotului si petrecere frumoasa.
Roli simpatici sunt amandoi cum stau ei pe olita.
Si la noi merge bine operatiunea olita.Aproape ca nu mai sunt "accidente" .
Elle da nu ne arati noul look?![]()
Ne-am mazgalit si noi putin, puteti vedea pe blog ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
miri_mik spune:
si afara ploo ploo, si-mi vine sa-mi trag vreo doo....
scriu repede caci vine sacha si pa cu programul de lalaiala pe ziua de azi.
incep cu ginette: daca plange asa de tare in somn si tine ochii fixi intr-o directie, daca pare terifiata de ceva, nu interveni. sunt terorile nocturne de care nu-i aminteste mai apii, dar din care daca o intrerupi te trezesti cu unc erc vicios de tipete in fiecare seara pentru prezenta (a fost moasa de bruxel la mine, si mi-a confirmat ce stiam deja si o gramada in plus). episodul se poate repeta, dar e fara urmari.
aurel_cris,mai bine la urgente,d esi nu va vor face nik. asa e sistemul. o perfuzie poate face multe,d ar va rog din suflet nu mai "drogati" copiii cu metroclopramid. incercati motilium baby. e pt ei facut. insa daca e de vomat, sa vomeze si-apoi incearca o hidratare cu "picatura", nu la ml. daca vrea,d a-i biscuiti si cum zicea mada, nimic, absolut nimic cu lapte. cand va mai calmati un pic la burtica... lacteol si spre sfarsit o lingurita de ulei d emasline pe mancare (mai peste vreo 3 zile)
irlandeza... e bine patti! e foarte bine! iar chestia cu mancarea si abordarea si bunica teribila din fundal... abia ma tineam sa intreb daca n-ai pe cineva pe langa tine cine te amlimenteaza cu panici...
rlc_sandor... pai m-am inmuiat toata!!!! ce scump eeeeeeee! ptiu sa nu-l deochi! spune-ne cum a reactionat sonia!
roli, sa mor d einima nu alta! sunt absolut deliciosi!!!!! ce fete "intelectuale" au:)
lala, foarte faina activitatea cu faina. si e foarte educativa mai ales pt copiiic are au pb cu "mainile murdare". bruno e un "sclifosit". accepta, dar trebuie sa aiba neaparat servetele umede langa el. sacha... o linge:)))
ieri am fost la spital. vazut diabetolog. vazut bebeloi. s-a intors cu capul in jos si nu-moi amintesc daca v-am scris despre asta... are 2.500 deci e zdravan bine. m-au certat toti - mi-e lehamite deja-in rest, maine e ziua lui bruno la scoala, sambata mergem la spaghetti si duminica la iun terend e joaca cu cativa prieteni. i-am comandat tortul (ma simt vinovata dar nu prea) asa ca eu doar am sa-l decorez. cadoul a venit din anglia (ceasul cu noapte-zi) si azi -am luat o orga cu karaoke. a vazut la o fetita si eu am gasit-o abia azi.
sacha e muuuult mai linistit. ai s-a trezit la 5 din cauza lui bruno.l-a auzit in pod cand s-a pus pe olita si pe mine cand ii ziceam sa stinga becul. n-a facut scandal, doar ca se enerva ca nu-si gasea pozitia. a baut laptele si s-a mai ocupat pana la 6. bruno a readormit (!!!!) pana la 7 jumate cand u am coborat si din reflex i-am zis sa scoata degetul din gura - dar nu vazusem ca el nu era in sufragerie. motiv pt care sotul meu a facut misto de mine o dimineata intreaga....
a fost moasa pe la noi dupa cum spuneam, si nu mi-a zis practic nimic nou. decat ca mi-a reamintit niste principii de baza si explicatia functionalitatii lor. va trebui insa s aluam atitudine la cresa. ea e convinsa ca mutarea ii va face bine si c ain casa nou adaptarea va aavea succes dar nu ne sfatuieste sa-i ^punem impreuna. nu inca. ce facem si n-am facut pana acum, e sa-i proiectam ziua si noaptea. probabil doarme in fata usii ca sa nus e simta izolat. e doar o faza, nu va ramane acolo la infinit. dar trebuie sa-i dam detalii despre tot ce vom face sau facem cand el e in pat. inclusiv cine-l duce la gradi, cine-l aduce, ce haine o sa puna pe el - daca e posibil. cat mai concret totul. dureaza, dar da roade. aseara l-am convins sa mearga in pat usor si i-am lasat o lampita cu sclipici. il fascineaza. nu dureaza ca e cu baterie si se opreste automat dar a fost o recompensa pt "nebonganit" noaptea.
time's up. au venit banditii:)))sa te tii frate concert...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Cris sanatate fetitei!
Miri te
!
eu cu dudu suntem la bv in timp ce ozi e acasa la mama - mititica nu avrut sa vina de teama ca pierde lectiile si tzipa diriginta la ea ca nu merge la concurs sambata (ea a fost iertata pt ca are un conc de mate faza a II-a). e tare greu cu femeia aceasta...nu ma suporta pt ca am indraznit sa-i spun ca nu accept ca un profesor sa-i vorbeasca urat fetei mele...e dreptul meu...e drept ca mi-am iesit din fire cand am vazut cum celorlalti parinti care dealtfel susoteau pe la spate nici gura nu le mirosea a usturoi...nu inteleg insa de ce nu o suporta pe ozi...ea e cuminte, invata bine, a luat premii la olimp de romana (disciplina dirigintei)...