La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lauriciule da, i-a trecut diareea si i-a revenit pofta de mancare. Nasol e ca nu mananca legume crude deloc (stiu clar ca din cauza mea, ptc nici eu nu mananc si nu am insistat la ea), iar fructe doar banane, portocale si, rar, mar. Mi-e ciuda pe mine! Nici macar nu vrea sa guste: incepe sa dea din cap si-si flutura pletele (la propriu) si zice "NU! NU PLACE ATA!".
La fel isi exprima preferintele la muzica, atunci cand tre sa schimb canalele de muzica unul dupa altul si ea zice "nu place canta, nu!"...sa vezi distractie cand nu gasesc nimic sa-i placa Si e fan infocat al lui Lady Gaga, in special al melodiei "Bad Romance", ma pune sa o pun de o mie de ori pe youtube!
Ramo ce frumos ati lucrat voi acolo! SUper! SI nu voia sa mazgaleasca si prin alte locuri? Si ce "fetita" dragalasa ai capatat! Cand ii pui ligheanul la dispozitie nu se umple tot de apa sau il dezbraci? Eu am pitici pe cap si, in sezonul rece, nu suport sa vad ca se uda
Afara nu vreau sa o scot tocmai ca-mi raceste...cum o scot cum iar are muci, m-am saturat! Acusi incepe a 2-a luna de Broncho Vaxom si sper sa vad ceva rezultate macar la anul!
Cat despre ziua Theei, nu aveti de ce va scuza, ca nu o prea stie lumea. Eu am aflat cu totul si cu totul intamplator, acum 2 ani cand am ajuns pe 23 feb la biserica sa o botezam pe Thea, ca exact in acea zi era Sfanta Mucenita Tea Ca sa vezi coincidenta...sa o botezam fix in acea zi!
Miri ptiu nu fie de deochi, chiar ca-i marisor bebeloiul Nasti natural? Nu mai retin cum i-ai nascut pe piticii mai mari Despre metoclopramid nush de ce e asa periculos? Chiar nu stiu, poate nu m-am documentat suficient...oricum nu i-am dat cat mi-a spus farmacista (10 pic/ 3 pe zi) ci doar 3 pic si doar de vreo 3 ori. Cand am vazut ca nu mai vomita nu i-am mai dat decat debridat. Si eu ma gandeam sa-i dau asa 3-4 pic de mato cand merg la drum lung, in loc de 1,5 ml de Peritol ca si de asta am auzit ca-i nasol (la fel nu stiu motivul).
Cris asteptam vesti, sper ca nu a trebuit sa ramaneti in spital! Sper sa-si revina micuta cat mai repede!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

A vomat iarasi ne ducem la urgente.Ii dadusem pastiluta si gata a dat-o afara,asa nu merge trebuie sa ii faca ceva.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

va tin pumnii sa scapati repede. probabil o sa-i bage o perfuzie ..

sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

ramo gand la gand

tunsa

la sf sunt 2 poze de acu' 5 ani .. ce faina mai eram .. acum cand ma vad in oglinda, imi vine s-o rup la fuga

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

mirikule ce bebeloi dolofanel!! pupa elle pe cei trei muschetari! mamicule, ce bine ca s-au mai calmat un pic apele la voi. si mami .. nu te mai supara cu kg .. se duc ele apoi, cea mai mare grija tb sa fie glicemia .. tin pumnii sa fie totul bine!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle iti sta foarte bine! Ce-mi place tunsoarea! Si acum 5 ani aratai bine, dar acum arati si bine si ai si doua mandrete de fete

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Roli,Laura d,Ginette,Aurel cris,gattasalvaje,Ellenuta,Ramona,

Noi suntem bine,m-am recuperat repede,e cam greu cu acomodarea,am avut mare noroc cu sotul meu care m-a ajutat dar duminica pleaca si nu stiu cum va fi.Sunt foarte obosita

Sonia,a reactionat bine pana acum,sper sa aiba aceeasi atitudine si de acum inainte(azi toata ziua ii dadea suzeta ei si il acoperea

In legatura cu faptul ca sunt nascuti in aceeasi zi,nu stiu ce sa zic,eu am fost internata de luni si am nascut joi,cred ca doamne doamne ma iubeste

multa sanatate clopoteilor bolnavi,ma duc sa vad poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Elle iti sta foarte bine! Ce-mi place tunsoarea! Si acum 5 ani aratai bine, dar acum arati si bine si ai si doua mandrete de fete

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

esti tare tare draguta!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Mari felicitari pt masuratori! Pupam fetita precoce In ce fel "altfel" sa abordezi mancatul? La multi ani sotului tau, petrecere frumoasa!
Am masurat-o si eu, in sfarsit pe Thea si are 93 cm si 14,14 kg.[/green]

Pai altfel insemnand : sa nu mai alerg cu lingurita prin casa dupa ea, sa nu o mai "pacalesc" ca-i dau una-alta daca mananca, sa nu o mai tin la TV sau calculator in timp ce mananca ( mai mult nu mananca de aceea incerc sa-i captez atentia cu ceva, ca apoi mai casca gura din cand in cand), cand mananca in scaunelul ei sa nu o mai bagam in seama orice ar zice sau ar face, daca plange sa nu-i dam atentie, sa-i pun mai multe feluri pe masa si daca mananca bine , daca nu cand se strange masa, se i-a si mancarea ei si pana la urmatoarea masa nu mai primeste nimic, eventual un fruct si atat.
Din cate am inteles, la varsta asta au o personalitate puternica pe care si-au descoperit-o si incearca sa fie independenti , sa i-a singuri decizii asa cum facem si noi. Si atunci cand sunt ignorati total, in timp isi dau seama ca nu mai impresioneaza pe nimenisi nu mai sare nimeni repede sa vade ce a patit. Bine, daca nu e ceva grav pe care nu poti sa ignori.
Ieri a functionat, si dimineata, in schimb dupa-masa mai greu, nu a mancat, dar de 3 zile e bolnava, pe antibiotic si de obicei nu mananca mai nimic cand i-a medicamente. Iar azi la pranz s-a trezit din somn vomitand.
Cam asta e, mai incercam sa vedem.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Irlandeza La multi ani!sotiorului.Te inteleg asa de bine cand zici ca bunica are alte concepti cu mancatul,asa mai am si eu cu mama cate un show pe tema asta.Cand poti tu poate reusesti sa gasesti numele la pliculete care i le dadeai Alexiei,sa o rog pe cumnata sa imi trimita prin posta si mie.

Imi cer miiiiii de scuze, am citit si PM-ul, dar am tot amanat momentul cautarii , dar PROMIT ca dimineata cand se trezeste Alexia le caut si-ti scriu, ca-s la ea in camera.
Imi pare tare rau de Biencuta ca-i bolnava, probabil e virus daca nu are rosu in gat. Are si diaree ? Accepta prafurile ? Ca Alexia nu le-a vrut. Cred ca vorbim, de accelasi praf, nu mai stiu numele acum.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor va multumesc din inima pentru cuvinetle frumoase tirmise la aniversarea noastra. va pup mult, va iubesc tare si ma gandesc la voi mereu.
Lunile asea in fiecare zi ma mai gandeam ca e ziua unui colotel drag.
Sa ne creasca mari si sanatosi si sa ne bucuram de ei.

Eu dupa ce v am spus ca nu mai am laptop propriu si personal, acum de ceva timp nu mai am nici net.
Ne am mutat din vechiul apartament si abia de luni cred ca vin sa l instaleze.
Asa ca am fost in pom saptamanile astea, daca mai prindeam si eu laptopul sotului si cu netul pe stick, abia daca deschideam emailul si gata, imi expira timpul.

Dar de luni, prmit sa imi revizuiesc atitudinea cu forumitul.

Asta fiind introducerea si scuzele de rigoare, sa va spun de noi, in special de Iulia: crestem, suntem sanatoase, doamne ajuta in continuare, vorbim toate nebuniile, ne jucam cu plastilina (ca si cand alte jucarii nu ar mai fi pe pamant), numaram si noi pena la 10, recunoastem aproape toate culorile si formele geometrice, folosim oala rar, asa ca suntem in marea parte a timpului cu pampersei..... si nici nu mai stiu ce sa va mai spun, ca de cand n am mai scris, poate s au mai intamplat evenimente pe care le am si uitat.

M am speriat zilele trecute rau, dar neavand net nu am putut sa va consult. Mi se pare uneori albastruie (aproape de cianozare) in jurul guritei, si o vena mai pronuntata sub ochisor.
Ma gandeam numai la nenorociri citite de mult pe net, la malformatii cardiace, etc.
Am programat o zilele trecute la eco de cord, si cand am ajuns acolo, am povestit ce si cum s a intamplat, doct a zis ca problema crede ca e numi la mine in cap si imi sugereaza sa o asculte doct pediatru si apoi sa decida daca e nevoie ec sau nu.
Zis si facut azi am ajuns la pediatru, care a hoatart sa sarim peste partea cu eco, nu se aude nimic suspect la inimioara si in plus de asta cianozarea insemna altceva, include si interiorul guritei. Bolile de inima zice ca impiedica o dezvoltare armonioasa si nu vede niciun sen. Crede ca devina e tenul alb care permite vizualizarea unor vene superficiale.
Voi ce ziceti? E suficienta explicatia asta?

http://www.webshots.com/user/shose12
Cateva pozici de la ziua Iuliei, ca s ainchei in nota optimista, cum si vreau sa fiu.

Va pup pe toate si imbratisez cu drag toti clopoteii.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

`Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...`

Mergi la inceput