La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Irlandeza ...wooow ce dezvoltata e Patty ! Pai eu nu mi-as face niciun fel de problema cu mancarea daca Sara ar fi asa . Eu n-as zice sa-i dai vitamine , potzi sa-i dereglezi metabolismul si sa ai de tras mai incolo...si in niciun caz nu te sfatuiesc sa-i mai dai Peritol.Sa-ti traiasca sotzul si distractie placuta diseara ! |
Multumim pt. urari.
Nu-mi fac probleme ca ar fi slaba, ci ca nu mananca si nu stiu cat de sanatoasa poate fi , ca nu prea are ce asimila.
Am tot stat si m-am gandit, probabil ca asimileaza tot-tot din putinul pe care-l mananca. Probabil ca-i este suficient, ....incerc sa gasesc raspunsuri.
Imi spunea mama mea ca eu mancam si mai putin, eram o slabanoaga, nici lapte nu vroiam si uite ca nu am patit nimic.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
cati_magureanu spune:
Va pupacesc!
crisule, hai sa-ti spun cum am facut si eu cand matei a avut enteroviroza... La inceput, o zi si o noapte mi-a vomitat in continuu tot ce-i dadeam...si diaree la fel, in continuu...Ma gandeam, tot asa, ca saracul ii este foame, sete si-i dadeam cantitati mai mari de lichide (in special) si, normal, mi le vomita la scurt timp...De oprit voma, nu o opri, sub nici o forma..Daca este virus, prin voma se curata stomacul de el...Cu lichidele eu i-am dat cu pipeta si seringa cativa ml la cateva minute, in timp ce dormea (aproape) caci era micul de el epuizat si deshidratat rau! N-am dormit in noaptea aia dar l-am hidratat putin cate putin. In felul asta nu mi-a mai varsat! apoi l-am pus pe picioare cu diareea cu zeama de la orez fiert. este excelenta pentru stomac, crede-ma! Nu mai stiam ce sa fac! I-am fiert orez in mai multa apa si zeama respectiva i-o raceam si i-o dadeam sa bea putin cate putin. este buna la gust iar Matei a adorat-o! Dupa ce s-a mai linistit un pic am inceput sa-i reintroduc usor, usor mancarea...in cantitati mai mici la inceput pana am ajuns la normal...Am sistat laptele vreo 2 zile si a baut ceiut in timpul asta...in rsst..orez, morcov..mamaliguta (ii mai dadeam), biscuitei..d'astea...Daca este virus, pana nu-si face damblaua n-ai ce sa-i faci..Noua dr. dne-a spus ca 5-7 zile dureaza...Numai sa-ti zica ca este virus..sa nu fie alta dracie...Daca este enteroviroza sa ai grija caci este extrem de contagioasa..Noi cand am fost cu Matei la dr. ne-a zis ca sa ne asteptam sa o luam si noi..si asa a fost! AM cazut pe rand..intai eu si dupa o zi sotul!
Pup si sanatate multa!
Honey, ti-am lasat mesaj si pe mess dar iti scriu si aici! Condoleante pt.taticul tau! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Shose Fetelor va multumesc din inima pentru cuvinetle frumoase tirmise la aniversarea noastra. va pup mult, va iubesc tare si ma gandesc la voi mereu.Lunile asea in fiecare zi ma mai gandeam ca e ziua unui colotel drag. Sa ne creasca mari si sanatosi si sa ne bucuram de ei. Eu dupa ce v am spus ca nu mai am laptop propriu si personal, acum de ceva timp nu mai am nici net. Ne am mutat din vechiul apartament si abia de luni cred ca vin sa l instaleze. Asa ca am fost in pom saptamanile astea, daca mai prindeam si eu laptopul sotului si cu netul pe stick, abia daca deschideam emailul si gata, imi expira timpul. ![]() Dar de luni, prmit sa imi revizuiesc atitudinea cu forumitul. Asta fiind introducerea si scuzele de rigoare, sa va spun de noi, in special de Iulia: crestem, suntem sanatoase, doamne ajuta in continuare, vorbim toate nebuniile, ne jucam cu plastilina (ca si cand alte jucarii nu ar mai fi pe pamant), numaram si noi pena la 10, recunoastem aproape toate culorile si formele geometrice, folosim oala rar, asa ca suntem in marea parte a timpului cu pampersei..... si nici nu mai stiu ce sa va mai spun, ca de cand n am mai scris, poate s au mai intamplat evenimente pe care le am si uitat. M am speriat zilele trecute rau, dar neavand net nu am putut sa va consult. Mi se pare uneori albastruie (aproape de cianozare) in jurul guritei, si o vena mai pronuntata sub ochisor. Ma gandeam numai la nenorociri citite de mult pe net, la malformatii cardiace, etc. Am programat o zilele trecute la eco de cord, si cand am ajuns acolo, am povestit ce si cum s a intamplat, doct a zis ca problema crede ca e numi la mine in cap si imi sugereaza sa o asculte doct pediatru si apoi sa decida daca e nevoie ec sau nu. Zis si facut azi am ajuns la pediatru, care a hoatart sa sarim peste partea cu eco, nu se aude nimic suspect la inimioara si in plus de asta cianozarea insemna altceva, include si interiorul guritei. Bolile de inima zice ca impiedica o dezvoltare armonioasa si nu vede niciun sen. Crede ca devina e tenul alb care permite vizualizarea unor vene superficiale. Voi ce ziceti? E suficienta explicatia asta? http://www.webshots.com/user/shose12 Cateva pozici de la ziua Iuliei, ca s ainchei in nota optimista, cum si vreau sa fiu. Va pup pe toate si imbratisez cu drag toti clopoteii. ![]() ![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii `Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...` |

Doamne shose cat am strigat dupa voi .. am ragusit, crede-ma!
printesa ta .. nu am cuvinte, e o frumoasa si o ochioasa, o dulce si o nazdravana! ce frumos a petrecut cu copiii de ziua ei!
va pupam si va asteptam!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui ginnette Irlandeza, mie mi se pare c-arata bine Patricia, cat despre vitamine, eu nu i-am dat Adelei, nici cand mi le-a recomandat dr. Si eu zic ca Simona, odata dereglat metabolismul, sa nu tragi mai tarziu. |
Nu o sa0i mai dau nici un supliment, nici Peritol, o sa mergem si in Ro. , vedem ce ne zice si acolo.......ma gandeam si eu ca daca mai primeste si supliment se face de o tona. Chiar asa cu 16 kg, daca o vezi dezbracata nu e grasa de loc, putina burtica, care e umflata de la multe lichide.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui roli25 Ma laud si eu un pic cu operatiunea olita care se pare ca are succes daca facem kk in duet |
Super, ce bine ca-s doi, asa se indeamna unul pe altul.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Shose spune:
Elle iubita mea, de cate ori m am gandit la voi, ce faceti, ce fac clopotzeii, ma gandesc cum e Ana, cum se intelege Eva cu ea, acum ma auc de frunzarit din urma, caci mor de nerabdare s aaud vesti despre voi.
M a dat peste cap mutatul asta si alte problemute de sanatate prin familie (tot cu bunicul saracul, a intrat in fibrilatii acum 2 saptamani si am crezut ca e finalul).
Am inceput impropriu spus munca, cu un CFS, din care imi fac revenirea cu un medical, si naiba mai stie cum o sa continui pana in septembrie cand merge Iulia la gradi.
Bona nu gasesc nimic care sa ma incante, recunosc mi e greu sa o stiu cu o persoana straina.
Pup pe Eva mea draga, si abia astept sa citesc vesti despre ea, si nu in ultimul rand imbratisare dragastoasa piticutzei Anushca.
si fug la citit
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
`Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...`
irlandeza spune:
Aurel_cris, daca are diaree, la noi a functionat laptele formula de la SMA, in cutii de 430 gr.Pe cutie scrie ca e pt. bebelusi si juniori cu intoleranta la laptoza, dar strange burta f. bine.
Si i-am mai dat, afine , dar nu proaspete, congelate, si scoti la dezghetat 2-3 linguri, apoi le sfarami cu o furculita si ai dai fructele si zeama care iese din fructe, foarte repede strange burta. La noi in 24 ore a fost ok.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Shose M am speriat zilele trecute rau, dar neavand net nu am putut sa va consult. Mi se pare uneori albastruie (aproape de cianozare) in jurul guritei, si o vena mai pronuntata sub ochisor. Ma gandeam numai la nenorociri citite de mult pe net, la malformatii cardiace, etc. Am programat o zilele trecute la eco de cord, si cand am ajuns acolo, am povestit ce si cum s a intamplat, doct a zis ca problema crede ca e numi la mine in cap si imi sugereaza sa o asculte doct pediatru si apoi sa decida daca e nevoie ec sau nu. Zis si facut azi am ajuns la pediatru, care a hoatart sa sarim peste partea cu eco, nu se aude nimic suspect la inimioara si in plus de asta cianozarea insemna altceva, include si interiorul guritei. Bolile de inima zice ca impiedica o dezvoltare armonioasa si nu vede niciun sen. Crede ca devina e tenul alb care permite vizualizarea unor vene superficiale. Voi ce ziceti? E suficienta explicatia asta? |
Sa sti ca si Alexia se albastreste mai tare cand plange sau dupa baie, si noi am fost la dr. si tot asa mi-a zis , ca nu are nimic la inima, are si ea tenul mai deschis la culoare.
Si m-am linistit, daca inima e ok, atunci nu-i nici un bai, cu timpul se mai inchide tenul.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
irlandeza spune:
Miri, ce bebe dolofane ai tu acolo in burtica. Abia astept sa-l vad.
Cu bunica am inceput de ieri reeducarea, dar o sa am ceva de munca, si tare ma tem ca o sa recidiveze, din martie, ca o trimit pe Alexia in Ro. pana in august.
Dar e spre binele ei soarele, iar anul asta sper sa pot sta si eu vreo 2 luni.
Am fost si in oras, am luat cadou sotului, am si mancat si
, a fost bine, dar nu am stat prea tarziu.
Hai ca am monopolizat ultimele 2 pagini. Eu va urez som usor, ca vad ca dormiti bustean
Sa-l ajutam pe BOGDAN
miri_mik spune:
buna sear, buna seara!
ma culc si eu fericita azi! a raspuns pipetsel la apel! greu mai mai si cu voi:) dar intelegem, ca d-aia clopotsim aici si de veselie si de necaz:) deci bine ai revenit:) dar iarta-ma ca te intreb, vreis amor d einima, asa ca viitoare soacra cu trei nurori in devenire si neimplinita? pai tu tii ascuns pipetul care s-a facut o comoaraaaaaa! nu c anu era! dar mai mai s an-o recunosc! e superba si splendida si n-am cuvinte!
cat despre dumneavoastra madam elle, sa-ti bagi mintile in cap! aschimodia aia slabanoaga de acu ( ani nu ar enik de-a face cu tine acuma, mama implinita cu doua fete! nu-s nici anii de vina si nici kilele de care te cramponezi, e atitudinea si aerul matern! care iti vin foarte bine, si ma bucur ca te cunosc in varianta asta si nu cea anorexica la moda!!!
p-orma grati, las-o incolo de diriginta frustrata. cu cat sunt copiii mai talentati cu atat sunt unii profi mai incuiati. cand ma gandesc la diriginta mea care vroia s ama lase repetenta ... si eram cea mai buna la materia ei (romana) dar nu ma scotea din note mediocre... pe motiv ca frate-meu marinar a refuzat sa-i aduca pe vremuri cafea... adica nah, el prefera s-o vanda pe bani frumosi (ce vremuiri) decat sa i-o dea ei de-a gratisu:)))
lauraI, e un medicament foarte puternic pt copii si contraindicat. nu uita ca se adminsitreaza si in cazuri de chimioterapie... deci si numai atat si m-as gandi. desi fara sa cunosc principiul de baza, probabil ca si motilium cam aceeasi substanta activa are, dar e adaptat pt mici pitici...
rlc_sandor... evident ca cineva acolo sus te iubeste! si te iubeste tare fiindca ti-a dat deja doua comori n viata! restul e apa de ploaie. ochii mari si curiosi... aia sunt averi nepretuite!
fetelor, m-am dat pe feng shui, si sa moara mortu de nu-mi place. il luam asa ca pe un mambo jumbo, dar vad ca cu chestii minore si aplicand cateva principii (gen sa crezi in ce faci, positive attitude si sa nu te cramponezi de rezultat) sunt si eu mai calma si mai binevoitoare. am ras o carte acu seara si sunt chitita ca in noua casa, macar unele "zone" sa le optimizez. acolo unde avem carente. ma rog, nu va plictisesc cu asta, dar cum nuc red in coincidente, cred ca cineva mi-a deschis o cale la un moment potrivit spre o evolutie cat de cat...o ocazie numai buna de pus omul pe treaba:) ma duc in pat. precis am sa reusesc sa dorm. si daca nu, nu-i bai, maine incerc iar:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii