La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 21
Shose spune:
Mirikule frumos, ptiu, ptiu ce mari se facura ai nostri bebelasi, nu mi vine sa cred la Bruno ce schimbare, parca ieri era ca sasha...si ia uite l acum.
frumosii si pe grasanelul mic. V am admirat albumul, ca tare mi ati mai lipsit.
Irlandeza, da sa stii ca poate e de la ten, ca si paty a ta e alba la piele. Nu ma gandeam ca a mai patit cineva ca noi. M ai mai incurajat daca si la voi a fost aceeasi explicatie.
Vazut domnisoarele lui Elle.
sunt fantastic de frumoase si seamana, mie asa mi se pare.
M ai facut sa plang cu Evita trista. Offf, poate e bulversata acum, dar cine va fi fericita peste cativa ani cu o surioara apropiata???
Lauricile mele, tzin pumnii sa scapatzi mai rpd de mucisori.
mamicile si domnisoarele
Ginette si Iulia mai plange uneori in somn, dar pun mana si o ating si ii trece. Sper sa nu mai faca Adelutza niciodata asa.
si ma bucur de reusita sotului.
Honey, pe 21 am fost la o aniversare a unui baietel si m am si gandeam ce facetzi voi?? cum va petreceti.
Imi pare rau si DD sa l odihneasca in pace pe taticul tau.
sanatate pt Biencutza Cristinei, sa ne dai vesti bune maine!
Ce am mai citit, si cate mai voiam sa zic, dar m am zapacit, ca e 2
si nu mai pot de somn. Dehhhh, se vede ca am `prins` netul dupa muuult timp.
PS Mada, am promis, dar am intarziat cam mult.
fetelor
Shose spune:
Si nu in ultimul rand, Ceska, mica de Benjik, ehe, ce frumos era sa vin cu o veste asa mare.
ca v ati gandit asa frumos la mine, si tu si Elle.
Si eu vreau sa gandesc pozitiv, ca orice suparare si stare proasta o sa iti treaca....si ca ai sa ne dai iar vesti frumoase despre tine si familia ta frumoasa.
ceska777 spune:
Shose,
in sfarsit!
Si
Pipetelului care e o superba domnisoara.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Neata, o
, ceva?!
Ramo, ce se distreaza bulinul; se vede ca-l incanta mai mult, 'mozoleala' pe maini decat pictura;
Razvi
Miri, nu stiu daca se uita fix - nu deschidea ochii; plangea cu ochii-nchisi; eu tot mai suspectez ca si cauza, balonarea.
pentru sfaturi - oricand sunt binevenite.
Ce bine dezvoltat este bebe!
Si principiile de feng shui, le-aplici dupa o carte, ceva? Sau ai vorbit cu vre-o decoratoare?
Shose
, eu tot am mai aruncat cate-un ochi (stii tu, tot speram sa apari).
Imi pare rau ca bunicul are pb; sanatate multa.
Iar Iulia s-a transformat intr-o mandrete de fetita 
Despre albastreala, nu stiu sa-ti spun.
Irlandeza, eu am zis de la inceput, c-arata bine Patty; nu pare grasa deoc; e bine proportionata , dar te-nteleg ca-ti faci griji(mai buflici mi se pare buburuza mea
).
Poate este o perioada pasagera, nemancatul;
printzesa cu ochi de safir!
Grati, asa sunt unele profesoare 'ofticoase' pe copiii mai isteti ca ele - si cum naiba , se face, ca asta se-ntampla doar cu fetele; eu n-am vazut vre-un profesor (indiferent, femeie sau barbat) sa 'bruscheze' un baiat.
Helene, arati super
- imi place tunsoarea (eu, toata viata o sa sufar ca n-am parul drept, sa ma tund asa).
Si, pozele de-acum 5 ani ... da, si-atunci aratai traznet, dar exact cum a spus Miri, sincer, cand te placi mai mult?! atunci, cand doar cariera era cea mai importanta sau acum, cand ai doua minuni de fetite si vor fi, forever and dever, cel mai minunat lucru care ti s-a intamplat?!
Si eu zic, ca la fiecare varsta ai ce s-arati! 
(si mie - din 'trecut', precizez - imi placi in poza cu sacoul verde
)
Ceska, a 'iesit soarele pe strada ta'? 

Si, scuzati placinta!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aurel_cris spune:
Am fost la spital dar cum ne-am dus asa ne-am intors,nimic nu i-a facut.Cum am ajns acolo a vomat iarasi saracuta,avea temperatura si era maraita rau.Am stat acolo 2 ore jumate pana a venit un doctor intre timp adormise,ma intrebat ce are i-am explicat si zice trebuie sa ii colecteze urina sa vad daca este deshidratata.Ea mititica nu mai facuse nimic de la 3 caci a tot vomat na toate lichidele.Am stat acolo pana la 7 cand m-am dus sa le zic sa ii ia temperatura ca ardea rau iar piciorusele si mainile le avea gheata.A venit o asistenta ii ia temp. avea 39 si i-a adus niste calpol,urina nu am putut sa ii colectez ca a facut pe la 7,30 cateva picaturi si gata.Am inceput acolo sa ii dau apa cu lingurita iarasi dar tot nu a mai facut pipi pana la 8 asa ca am plecat acasa.Doctorul sa uitat in gurita ei si a zis ca nu este deshidratata inca pentru perfuzie sa revin astazi daca nu se schimba situatia.Mai bine stateam acasa,eram sigura ca asa va fi.Mancare sa incerc astazi daca accepta si sa ii dau apita mereu cu lingurita.Toata noaptea a fost maraita,temperatura 38 piciorele si manutele gheata.Nu vrea sa se ridice din pat mai mult dormiteaza.Nu a mai vomat pana acum dar cred ca nici nu mai are ce caci a luat cam o jumatate de pahar de apa cu lingurita.Am incercat sa ii dau niste orez fiert,sticksuri ceva dar refuza,miercuri la pranz a papat ultima data ceva.
Ma simt asa neputincioasa,ne-a intrebat daca nu cumva nu ne-a luat si pe noi vro criza de stomac.Sa vedem astazi cum va fi,a cantarit-o si are 11,900 sa vezi acum ce slabeste,of.
Multumesc mult pentru sfaturi si gandurile bune,ma repet iarasi noroc cu voi,cu astia......
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!! (aproape de pranz
)
Mi-e o foame de moooor. abia astept sa mai treaca o juma' de ora sa merg la masa ![]()
eleni tot cu tuse... muci nu prea mai are. Chiar vroiam sa va intreb... cine a dat stodal la copii? ati respectat regula aia pentru medicamentele homeopate ca sa nu manance nu stiu cat timp inainte si dupa siropel ???? ca daca este asa... eu nu o pot respecta ca eleni taman dupa sirop imi cere de mancare... sau, seara i-l dau dupa lapte... conteaza? i l-am dat de pomana ???
cris, cum mai este bianca? a reusit sa bea/ sa manance ? a mai vomat ?
elle, daaa, mi-am amintit... filmuletul cu vorbareata de anna....
trebuie sa-l vad acasa caci aici nu am boxe si nici casti.
roxanici, iar belele
eu la birou sunt in perioada de "relax" in privinta belelelor. nu de munca... asta este tot timpul dar nu ma plang de ea... mi-amintesc cu groaza controalele de la guvern de anul trecut iar acum sunt tare happy ca am scapat desi stiu ca vor urma curand alte controale ![]()
Ramona, si eu zic la fel cu scosul afara... eu doar daca are febra nu o scot afara.si, bineteles, sa nu bata vantul ori sa ploua....
stau seara cu ei afara si imi spune mama la telefon ca este frig si sa-i bag in casa... ce frig??? pai... cand am mers pe jos cu ea la cresa 30 de minute la -20 de grade nu era frig ???
micutul pictor!!!! poate am timp sa ma mazgalesc si eu cu copiii mei maine...
mirikule...
mi te si imaginez cu ochii carpiti de somn si un pic autoritara cum ii "ordoni" sa scoata degetul din gura iar el micutul nici macar nu era prezent... felicitari pentru bebeloi jeremy
!!! abia astept sa-l"vad" 
ma intorc
am ramas la pag. 19 ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ginnette spune:
Laurici, 
eu nu i-am dat decat sirop de patlagina - dar asta pt ca deja 'rupea' cand tusea; asa mi-a zis pediatra, dak tusea nu est eeruptiva, nu se da sirop.
Cris-uk, off 
Ai incercat cu o pipeta/seringa de nurofen? stiu ca e greu, dar trebuie sa-i dai lichide.
Sunt niste tampiti englezii astia (ii stiu, ca pe buzunarul meu - lucrez cu ei de 6 ani
); pe mine, pt ca Adela nu baude nimik de 4h si avea si peste 39 , m-au oprit in spital si mi-a bagat-o pe perfuzie non-stop, 2zile.
Va pup.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Am fost la spital dar cum ne-am dus asa ne-am intors,nimic nu i-a facut.Cum am ajns acolo a vomat iarasi saracuta,avea temperatura si era maraita rau.Am stat acolo 2 ore jumate pana a venit un doctor intre timp adormise,ma intrebat ce are i-am explicat si zice trebuie sa ii colecteze urina sa vad daca este deshidratata.Ea mititica nu mai facuse nimic de la 3 caci a tot vomat na toate lichidele.Am stat acolo pana la 7 cand m-am dus sa le zic sa ii ia temperatura ca ardea rau iar piciorusele si mainile le avea gheata.A venit o asistenta ii ia temp. avea 39 si i-a adus niste calpol,urina nu am putut sa ii colectez ca a facut pe la 7,30 cateva picaturi si gata.Am inceput acolo sa ii dau apa cu lingurita iarasi dar tot nu a mai facut pipi pana la 8 asa ca am plecat acasa.Doctorul sa uitat in gurita ei si a zis ca nu este deshidratata inca pentru perfuzie sa revin astazi daca nu se schimba situatia.Mai bine stateam acasa,eram sigura ca asa va fi.Mancare sa incerc astazi daca accepta si sa ii dau apita mereu cu lingurita.Toata noaptea a fost maraita,temperatura 38 piciorele si manutele gheata.Nu vrea sa se ridice din pat mai mult dormiteaza.Nu a mai vomat pana acum dar cred ca nici nu mai are ce caci a luat cam o jumatate de pahar de apa cu lingurita.Am incercat sa ii dau niste orez fiert,sticksuri ceva dar refuza,miercuri la pranz a papat ultima data ceva. Ma simt asa neputincioasa,ne-a intrebat daca nu cumva nu ne-a luat si pe noi vro criza de stomac.Sa vedem astazi cum va fi,a cantarit-o si are 11,900 sa vezi acum ce slabeste,of. Multumesc mult pentru sfaturi si gandurile bune,ma repet iarasi noroc cu voi,cu astia...... |
Am vrut sa-ti spun ca nu prea are rost sa mergi ca nu-ti fac nimic, am patit-o si noi, si am stat de la 12 noaptea pana la 6 dimineata
si tot asa ne-a pus sa-i recoltam urina ca poate are infectie urinara, dar eu nu m-am mai dus inapoi, am doctoricit-o eu acasa si a fost ok.O sa se faca bine, doar ca dureaza putin si e frustrant sa vezi cum se chinue. Hai curaj.
Am cautat picurii pt. rau de masina, se numesc METOCLOPRAMID, 5 picaturi/7ore. Inainte cu 30minute de a pleca la un drum mai lung, ai dai 5 picuri si au efect 7 ore, daca drumul e mai lung, dupa 6.30-7 ore ai mai dai 5 picuri, dar nu mai repede ca nu-i trebuie.
Sper sa va fie de folos.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
laura_dimitris spune:
Laurici,
theuta zici ca-i sora geamana cu fii-mea
nici a mea nu mananca legume crude . si nici fructe ! si ea seamana cu mine si eu cu tine
si ea este innebunita dupa lady gaga... si noi suintem mari ascultatori de muzica si dansatori pe deasupra ![]()
numai ca ea nu poate sa spuna "place" spune "pace" "ata nu mi pace mie" ![]()
elle, frumoasa-i fost frumoasa-i ramas
. chiar ii spuneam lui sora-mea dupa ce ne-am vazut prima data ( acum vreo 2 ani ) ca esti tare frumoasa, ca ai o fata incredibil de linistita, exprimi pace...
tu nu te gandi ca acum poti fi la fel ca acum 5 ani pentru ca... au trecut 5 ani!!! 5 ani si doua realizari imense / 2 minunatii de fetite ! ![]()
imi place cum te-ai tuns si ce culoare ti-a iesit!
larisukaaaaaa!!! ai aparut
!!!!!
m-am delectat cu pozele... bine, pe cele de la petrecere le mai vazusem in linkul pe care mi l-ai dat pe mess atunci...

ce mare si frumoasa este pipetzica !!!
ce i-a crescut parul...
ce nebunie de petrecere ati avut !
si mi-au mai placut la nebunie pozele de la craciun. alta nebunie cu copii multi si munti de jucarii...![]()
casa din fotografii este noua casa? super !
sa o stapaniti sanatosi! sa fiti la fel de fericiti ca si pana acum. sau, daca se poate si mai fericiti cu o surioara/un fratior pentru iulia1 hai, ca se poate ! nu vezi ca faceti copii frumosi... e pacat sa va opriti aici
!!!
cris, offf
incredibil cum este sistemul medical acolo... pai in romania te internau imediat... eu m-am rugat de o dr. sa nu ma interneze pentru ca i-am zis ca nu mai facuses pipi de vreo 20 de ore si nu manac/bea nimic tot cam de atunci...
a mai facut febra???
offff sanatate multa !!!!
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Laurici, ![]() eu nu i-am dat decat sirop de patlagina - dar asta pt ca deja 'rupea' cand tusea; asa mi-a zis pediatra, dak tusea nu est eeruptiva, nu se da sirop. Cris-uk, off ![]() Ai incercat cu o pipeta/seringa de nurofen? stiu ca e greu, dar trebuie sa-i dai lichide. Sunt niste tampiti englezii astia (ii stiu, ca pe buzunarul meu - lucrez cu ei de 6 ani ); pe mine, pt ca Adela nu baude nimik de 4h si avea si peste 39 , m-au oprit in spital si mi-a bagat-o pe perfuzie non-stop, 2zile.Va pup. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
e "ciudata" ca sa spun asa...
dimineata este seaca iar dupa aceea- in cursul zilei sau seara- rupe...
siropul de patlagina l-ai luat de la plafar sau gasesc si in farmacii...
offf.
ce ma enervez pe mine ca sunt puturoasa si inconstienta caci mi-e sila sa merg acasa si sa bat juma' de oras cu copilul in masina pana la medicul ei....

daca nu-i trece pana luni ma duc
eu eram linistita /sunt inca ca nu face febra si nu tuseste rau-rau...
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010