La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 22
miri_mik spune:
cris, ai icnredere in ei. e frustrant ca nu e ca in ro unde uneori parintii pun diagnostic si aplica tratament... daca n-au intervenit e ca s-o protejeze. ce rost are s-o bulversezi cand voma face parte din evolutia infectiei. e moleshita, e normal. cata vreme ia lichide, cu pipeta, lingurita, ce-o fi, e bine. uda-i buzele cu ceai daca nu altfel. daca poti da-i motilium pt copii. ca sa-i linisteasca starea neplacuta de la stomac si spasmele care raman dupa atata vomat. curaj, trece! daca ajuta, gandeste-te ca mor si caprele vecinului. iaca, ai mei banditi au facut pocinogul de-data:) unul pe gura altul pe fund. au supravietuit. ai grija dupa sa refaci flora bacteriana cu probiotice si ulei de masline( parca as fi moara stricata)
ginette, ma documentez, citesc si descopar eu. feng shui e de fapt o chestie d ebun simt si un pic de intuitie. daca respecti principiile de baza poti optimiza energiile din casa. nus unt expert, nici nu vreau sa fiu, dar vreaus a punem d epartea noastra toate sansele inainte d emutare. am sa fac chiar o purificare feng shui (nu eu, sotul, eu n-am voie gravid fiind), p-orma e chestie de culori - ma uimesc cum le-am nimeti efectiv in casa asta fara sa fi avut habar... p-orma de simbolistica, si de aranjament de mobile. gen: nu pui pat intre geam si usa, nu pui pat in fata unei usi, nu pui birou intre gem si usa, fara oglinzi in fata usii de la intrare...
laura D... cu homeopatele e musai sa le dai cum cere prospectul, altfel sun apa d eploaie. si fara pasta de dinti, ceai d ementa sau cafea - nu in cazul lui eleni - inainte si dupa o juma d eora.
azi e party la bruno la scoala. s-a dus cu tort din fata. i-am masgalit eu o decoratie dar nu prea aveam umor drept sa spun. el e fericit oricum. duce cadouri, asta-l entuziasmeaza (pungute cu bomboane). cadoul il primeste doar de ziua lui. si nah, ca n-am apucat sa va spun, au dormit amandoi ca bursucii pana la 7 fara uns fert. si un progres important, zic eu, sacha statea pe covor, sprijinit de pat si nu la usa....
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Eleysa spune:
Buna ziua mamici de clopotei!
Sunt si eu o proaspata mamica de pufulete de ian 2010 si dau si eu buzna la voi in club sa ii multumesc inca o data lui miri_mik pentru sfaturile pe care mi le-a dat legate de alaptat 

...

Am citit si povestea alaptatului celeilalte colege, angeliquedeS si vroiam sa spun ca daca as fi stiut tot ce a scris ea acolo mai devreme poate acum nu i-as da bebelinei mele completare 120 ml de LP, dar vreau sa cred ca nu este prea tarziu si de aseara de la 12 nu i-am mai dat deloc LP si speram sa reusim usor usor sa alaptam exclusiv la san...
... Mii si mii de multumiri 

...Si as mai avea o intrebare pentru angeliquedeS...daca esti de accord as vrea sa pun la semnatura mea link catre povestea ta de alaptat...pentru mine s-a potrivit ca la indigo si m-a mobilizat ca nimic altceva pana acum si sunt convinsa ca o sa ajute si pe alte mamici ...????
Si ...nu in ultimul rand ...as vrea sa le urez LA MULTI ANI tuturor clopoteilor ...sa fiti sanatosi si sa cresteti voiosi !!!

Elena,
fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare