Locul fetelor Nou-Venite (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cora imi pare rau ca sora ta are contracti.....sa stii ca si eu cam toata sarcina trecuta am avut contractii si iminenta de avort si dupa 28 de sapt iminenta de nastere prematura......sa nu se sperie si sa urmeze tratamentul de sustinere recomandat de medic.....imi aduc aminte ca eu am luat tratament de sustinere toata sarcina.....foarte mult conteaza sa stea la pat in pozitie de repaus......curaj si credinta si sora ta si BB vor fi bine......sa o suni pe sora ta si sa o incurajezi....face f mult la psihicul unei gravide incurajarile si galeria de pe margine

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Cora uffff, Z1?......pup fata sa treaca tristetzea si necazul

luna martie va fi o luna plina de martzisoare rosii, asa ca unul va fi al tau

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Nu mai iese nimeni la apelul si schimbul de noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Sunt si eu pe aici. Abia am ajuns acasa.
fetelor care va pricepeti mie mi-a iesit analiza PTT sub limita in conditiile in care antitrombina, fibrinogenul si Pt sunt ok. Nu am facut celelalte analize de trombofilie.Oare e mai bine sa le fac?Voi ce stiti?

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Vio nu prea ma pricep la probleme de trombofilie.....bine ar fi sa iei legatura cu un dr pt mai multe explicatii.....poti intra si la topicul fetelor de la trombofilie, poate stiu ele mai multe
si eu am facut analizele astea in noiembrie 2009 si au iesit bine.....sa stii ca uneori prea multa informatie strica......am citit si eu o multime de lucruri si am ajuns sa fiu un fel de paranoia.....am facut o multime de analize fix degeaba, doar pt confortul meu psihic
pupici

Citat:
citat din mesajul lui violab

fetelor care va pricepeti mie mi-a iesit analiza PTT sub limita in conditiile in care antitrombina, fibrinogenul si Pt sunt ok. Nu am facut celelalte analize de trombofilie.Oare e mai bine sa le fac?Voi ce stiti?

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Vio nu prea ma pricep la probleme de trombofilie.....bine ar fi sa iei legatura cu un dr pt mai multe explicatii.....poti intra si la topicul fetelor de la trombofilie, poate stiu ele mai multe
si eu am facut analizele astea in noiembrie 2009 si au iesit bine.....sa stii ca uneori prea multa informatie strica......am citit si eu o multime de lucruri si am ajuns sa fiu un fel de paranoia.....am facut o multime de analize fix degeaba, doar pt confortul meu psihic
pupici

Citat:
citat din mesajul lui violab

Anul asta voi fi mamica!

Pai sa stii ca sunt paranoica.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Vio fii cerebrala si lasa prostiile ca tabaram pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

neata si de la noi pe la pranz. si binenteles pupicii de molipseala.
polo zicea de poze, dar la mine nu se vede mare lucru ca am ramas cu burtica de la sarcina trecuta , mai tarziu sigur va pun si poze.
ma duc sa mai lenevesc un pic, intru mai tarziu. va pupaceeeeeeesc

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Babiela cum te simti?.....ai inceput sa il simti pe BB?..la a II-a sarcina cica il simti mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

vreo aspiranta cu rh negativ?

Mergi la inceput