Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 17
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Vio cum sa fac sa am semnatura ca tine? |
Te duci la "profil personal", "optiuni profil" so "modifica semnatura". Apoi dai "vizualiazeaza semnatura", "trimite modificarile" si gata.
Anul asta voi fi mamica!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Cred ca am reusit DD ne-a daruit o minune |
Proba
DD ne-a daruit o minune
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Te duci la "profil personal", "optiuni profil" so "modifica semnatura". Apoi dai "vizualiazeaza semnatura", "trimite modificarile" si gata. Anul asta voi fi mamica! |
Vio cum ai facut ca sa-ti apara si linia de delimitare? Si daca vreau sa adaug burtica cum fac?
DD ne-a daruit o minune
violab spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Gata...mai lipseste liniuta de delimitare DD ne-a daruit o minune |
Pai am tras eu o linie continua si am pus scrisul dedesupt.
Anul asta voi fi mamica!
camcris spune:
Vio multumesc pentru indicatii.
Am si eu o semnatura frumoasa ce zici? cum ti se pare?
cora79 spune:
Salutare fete dragi,am ajuns si eu acasica de la curs,obosita dupa 8 ore de stat pe scaun si ascultat teoria batului de chibrit,ma simt sfarsita,si ca sa fie tacamul complet ma mai suna si sora mea cu lacrimile pana in barba ca are contractii dureroase,sper sa fie bine,merge la urgente la Elias chiar acum
Va pup pe toate si va multumesc gravidoaselor de serviciu pentru pupiceii de molipsire,dar.....declar ziua 1 din nou
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Ufffff,m-am vaicarit destul,mai vine inca o luna de huta huta,pupicei la gagicute gravidoase sau negravidoase
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"