Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
Buna,buna fete dragutele
Mvb,sper sa fie asa cum zici tu,deocamdata este internata in spital,mai are contractii,dar mai putin dureroase,face injectii cu amestec litic la 6 ore si perfuzii cu no spa si inca ceva permanent,ma rog la Dzeu sa fie bine,maine ii face cerclaj
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
cora, Dumnezeu si Maica Domnului sa o ajute pe sora ta!
scrie-mi,te rog, la nike974@yahoo.com.
sunt racita in continuare,dar sper sa ajung maine la job.am reusit sa atesc si sa mamanc biftec tartar.
sotul e un scump.fara ajutorul lui nu stiu ce faceam.
am reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu iau antibiotic.am folosit doar sterimar si leacuri babesti.mi-e un pic mai bine.
vio,
cele mai bune analize de sange le faci la Insitutul de Hematologie Bucuresti. Du-te la dna dr Vladareanu.e senzationala.tine-ma la curent.daca pot,te ajut.tot la nike974@yahoo.com, imi poti scrie.
pupicei pt toate fetele mele cu trutzi, cora si mvb si vio in frunte.[pup
alinuk spune:
Dragele mele ,
trec pe la voi sa va doresc o primavara minunata si un vis implinit cat mai curand!!
Doamne Ajuta!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
nike974 spune:
avocado- fructul uterului
fac o cura cu avocado de ani de zile.stiti ca sunt in 2 luni si jumatate si uterul meu,fibromatos, ovare polichistice, endometrita.......toate sunt perfecte. vara, 2 ani al rand am facut cura marina:stat pe plaja la propriu,cu cortul, bai de soare, bai in amre.eu merg la Vadu, la sud de Gura Portita si la nord de Navodari, unde e poluare f putina.
revenind la avocado, da,e adevarat.
haideti sa va dau reteta delicioasa, sanatoasa si de post:
se ia doar avocado copt.trebuie sa fie un pic moale la tingere,daca e tare nu e ok.trebuie sa il lasati cca 4-5 zile undeva, pe un dulap in bucatarie, unde e f cald.
se cojeste cu aparatul cu care curatm cartofii,se taie cubulete.la doua avocado punem zeama de la o lamaie, sare, un varf de cutit de piper.amestecam si lasam sa stea cca 10 min,amestecand din cand in cand.punem apoi 3 linguri de ulei de masline.mai amestecam si gata.
e extraordinara.puteti consuma cu cartofi sau cu ce vreti voi.
polo spune:
Da, eu, dar deocamdata asta a fost cel mai mic motiv de ingrijorare
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami vreo aspiranta cu rh negativ? |
http://community.webshots.com/user/diove
kata2579 spune:
Buna fetele,
sunt noua aici...m-am hotarat sa ma inscriu pentru ca am nevoie de sprijin al celor care aspira la un bebe...
eu ink ma aflu in faza de analize, teste, dupa 7 luni de incercari...
sunt usor cam debusolata...
violab spune:
nike multumesc frumos. Cred ca o sa merg la Sanador ca am vazut ca au tot ce-mi trebuie mie si impusc mai multi iepuri dintr-un foc.
cora sper ca surioara ta sa fie bine. Atit ea cit si bb.
Kata bine ai venit.Sedere cit mai scurta iti dorim si sa te muti la odisee cit mai curind. Daca ai intrebari nu ezita. Toate fetele sunt dragute si or sa-ti raspunda atit cit stiu si ele.Bafta multa.
Anul asta voi fi mamica!
mvb spune:
Neatza si o saptamana frumoasa......la noi este superb, senin, soarele staluce si speram sa vina primavara, ca prea ne-am saturat de frig
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Neata! pupici
Va servesc cu , ceai si suc de portocale
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
Buna dimineata, fete dragi
uraaaa, vine primavara !!!!!!!!!!
Trutzi, multumim de cafeluta.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/