Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 20
jesia spune:
neata fete si o saptamana buna
lorin asa e vine primavara...sper
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Buna dimineata fetelor dragutelor
Afrara canta pasarelele,este soare si vreme calda,vine primavara
Fetelor multumesc mult pentru incurajari,intr-adevar,Dzeu este mare,acum 2 seri sorei mele i-au dat medicii 20% sanse sa pastreze copilul,iar astazi dimineata colul avea din nou 4 cm,au incetat durerile si contractiile,in cursul zilei de azi ii vor face cerclaj
Sunt fericita
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Plec la scoala astazi cu un alt tonus,sper sa va pot transmite si voua din optimismul si entuziasmul meu, sunt toata numai un ranjet
JoAnn spune:
buna
O saptamana buna va doresc
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
cora79 spune:
Aaaaa,si sa nu uit urez si eu fetelor nou venite,bun venit printre noi si bebei repejor
Am plecat la scolala dragutele,azi imi rearanjez cabinetul si ma pun pe treaba,va doresc o saptamana placuta,primavara si afara si in suflete
cora79 spune:
Si multi pupicei in acest capitol,caci la intoarcere sigur va gasesc la capitol nou
mvb spune:
va invit la capitol nou
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Buna dimineata fetelor dragutelor Afrara canta pasarelele,este soare si vreme calda,vine primavara Fetelor multumesc mult pentru incurajari,intr-adevar,Dzeu este mare,acum 2 seri sorei mele i-au dat medicii 20% sanse sa pastreze copilul,iar astazi dimineata colul avea din nou 4 cm,au incetat durerile si contractiile,in cursul zilei de azi ii vor face cerclaj Sunt fericita "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Buna dimineata fetelor
Cora si sora mea a trecut prin ceva asemanator a facut cerclaj si a dus sarcina la termen dar cu stat in pat de la patru luni, a nascut la termen prin cezariana un baietel frumos si sanatos de 2,50 kg. A trecut prin multe, nu-i dadeau prea multe sanse sa duca sarcina la termen,dupa ce a trecut cu bine de cerclaj a avut alte probleme a facut amniocenteza, noroc ca a fost ok rezultatul.
Deci cu multa , si doctori buni se poate. Ea a fot la dr. Tutunaru super profesionist.
Multa sanatate surori, stiu ce inseamna prin ce emotii am trecut.