"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
salut...
bubu f misto pozele si ce baieti cuminti ai
iuhhuu am vazut-o si pe claudia,robert si catalin
raluca tin pumnii stransi pentru conferinta
si multa bafta..imi pare rau pt sarcina pierduta..off...
clau
[entru puiutzii tai
imi place tare mult poza asta http://picasaweb.google.com/mamiderebe/LaZapada?fgl=true&pli=1#5439470244349614338 
lyvy imi pare rau
si multa sanatate si poate ca ar fi bine daca ai merge sa o mai vada dr
valen f misto hainutele...sa le poarte cu placere
baietii mici
cum s emai simte matei?
andru azi s-a trezit cu mucisori si un pic de tuse..am inceput sa-i dau nurofen daca si maine e la fel ma duc cu el la dr ..nu as vrea sa se agraveze si sa faca cine stie ce...cu siguranta a luat-o de la randunoi ca s-a simtit rau de vreo 3 zile..off cat l-am ferit si tot l-a nimerit..
despre dieta ,n-am tinut niciodata doar m-am abtinut de la mancarica,paine ..o dieta stricta n-am incercat dar cred ca-i atre greut
pe cele care tineti si va doresc sa aveti multa ambitie..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Livi-sanatate multa!
Simo,si Mihai a avut icter vreo 20 de zile..
Marina,durerile alea de cap..pot fi semn![]()

Valen,hainutele aduse de mama din Spania,sunt de la Kiabi-foaarte faine sunt si cred ca avem pana la 4 ani
baietii frumosi,si pe mami si pe tati grijuliu!![]()
Fug,ca s-a trezit piciu'
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
bubu05 spune:
Mama, Vali, cat de dulci sunt!! mamica mandra ce esti, ai si cu ce! frumosi baieti ai facut! si destepti!
Matei e mortal cu doua suzete 
clauclau spune:
Lyvy, imi pare tare rau. Zic si eu sa mergeti la doctor , nu-i de stat acasa asa. Tine-ne la curent, suntem alaturi de tine si Irisuca scumpa.
Valen, super hainutele si super baietii tai. 
Sa poarte hainutele sanatosi si lasa ca scoti tu parleala in martie.
Ramo, sanatate lui Andru, sa nu se complice raceala.
E dragutica poza cu pupici de Razvanici, asa e!

cleme spune:
LA MULTI ANI DUDEL!!!! SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SA-TI BUCURI PARINTII!
LA MULTI ANI ROBERT!!!!
Lyvy sanatate multa va doresc, off saracuta Iris 
Miha imi pare rau pt bb dar mai mult ca sigur dupa esecul acesta va urma un bb sanatos si frumos
Clau frumoase pozele cu Rebe si ultima cu amandoi e super 
Ramo sanatate multa lui Andru si sa nu fie mai mult decat niste mucisori rebeli
Vali
la puii tai!
Teo2rina spune:
Zoze, stiu io ca pot fi semn, la sarcina cu Mihnea a fost belea cu dererile de cap, da' acu nu prea ne-am apucat de treaba... mi-e frica rau mie
burticoasa
lyvy spune:
Stati mai fetelor, nu aruncati cu rosii in mine, nu stau in spital, dar merg la 12 ore la spital , si de dimineata am fost, a consultat-o si mi-a zis sa o urmarim , stau cu doctorul la telefon, mi-a zis ca e mai grav si sa am rabdare, despre diaree insa , se pare ca e si o enteroviroza, si avand in vedere ca nu putem da nimic per oral, deseara mergem la spital sa-i faca clisma cu ciprofloxacina sa actioneze local
, cred ca o sa mor incet la faza asta, nu stiu cum va fi.
Intre timp am reusit sa-i dau un pic de ceiut, apa si cateva lingurite de branzica de vaci.
Va mai zic de noi.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Lyvy, sanatate!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
mihatp spune:
miha

greu mi-am revenit, si era mult mai mica sarcina
nu ajuta sa centrezi pe tine vina, caci NU e vina ta. e natura
pe mine m-a ajutat sa stau cu Luca. cred ca e singurul lucru care mi-a fost de ajutor. si apoi, usor, m-am concentrat pe munca si pe "munca" pentru un bb.
te
cu mare drag
livi, stiu ca e greu, dar eu m-as interna in spital. macar sa-l stiu supravegheat de un medic.

simo, eu m-am stresat aiurea cu Luca cu icterul. m-am apucat sa caut pe net despre asta si m-am speriat. imi amintesc, nu sunt sigura de amintiri
, ca cica tine si o luna. am si chemat atunci pediatra acasa sa-l vada, daca i-a trecut. am citit ca trebuie hidratat bine, sa nu treaca mai mult de 4 ore intre supt. si de nebuna
il trezeam noaptea sa suga, desi el initial ar fi dat semn ca ar dormi toata noaptea legat. i-am stricat somnul
. ori mama nebuna, ori hormonela... asta e.
si nu stiu de ce, in spital, asta m-a lovit tare, m-a busit plansul cand mi-au spus ca trebuie sa-l puna la lampa. si am plans ca
. adica stiu explicatia... proaspat nascuta, hormonica si amanata cu o zi plecarea acasa din cauza asta![]()

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
livi
, nu da nimeni cu rosii
, suntem si noi ingrijorate, si alaturi de tine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008