"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, la Sof a durat 6 saptamani . Mi-a dat sa ii dau fenobarbital dupa 3 saptamani, dar nu i-am dat, i-am dat sa pape des si nu am lasat-o sa doarma mai mult de trei ore legat. Oribil ! Si nici nu aveam incredere ca ce fac, fac bine . Slava Domnului, i-a cedat in final, fara lampi, fenobarbital si alte cele.

Pup labutele Micului, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

La multi ani ,Vladut !
Sa cresti mare sanatos ,voinic si fericit alaturi de minunata ta familie !Mimo

La multi ani ,Robert !
Sa cresti mare sanatos si fericit !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Livi, doamneeee, imi inchipui cat esti de speriata...nu puteti merge la spital?? nu stiu daca e bine sa stai asa cu ea acasa...va tin pumnii, sa se faca bine repede!

Simo, nu mai stiu cu icterul...dar parca 10-14 zile?? zau nu mai stiu...la unii trece repede, la unii mai greu...nu i-a luat sange in spital sa vada cat are bilirubina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, pentru icter sa tii copilul langa o sursa de lumina naturala (la geam), cat mai mult.

Lyvy, ai grija mare! Deshidratarea este foarte periculoasa. nemancati pot sta o vreme, dar fara lichide, nu este normal. Sanatate multa si tie! Dar cand ii fac tratamentul nu te intreaba nimic, nu iti spun nimic? Sau i-l faci acasa?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

La multi ani, VLAD!!! sa cresti frumos, sanatos si la punga gros!

La multi ani, ROBERT!!!la fel, sa cresti frumos, sanatos, necaftit de frate, daca am citit eu bine, ca nu ma lasa durerea de cap de patru zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teo2rina

La multi ani, VLAD!!! sa cresti frumos, sanatos si la punga gros!

La multi ani, ROBERT!!!la fel, sa cresti frumos, sanatos, necaftit de frate, daca am citit eu bine, ca nu ma lasa durerea de cap de patru zile.

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
Nu ne grabim...

sa dea Domnul

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumesc de raspunsuri.Ideea e ca sunt cam stresata cu icterul asta
De lumina naturala stiam si eu,Nico,dar patul lui nu e langa geam..sa vad cum oi face,ca nu vreau ca luni cand mergem la control la picioruse sa imi zica ca tb sa ne puna la lampa

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Miha, imi pare rau, rau de tot. e greu sa treci prin asa ceva, dar nu trebuie sa te invinovatesti sub nici o forma. si eu am pierdut trei sarcini, doua inainte de Mihnea si una dupa si stiu ca orice ti-ar spune cineva tot doare. important e sa-ti fie sotul alaturi si sa privesti mai mult spre viitor decat spre trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Baietii mei dorm dusi..asa ma pun si eu la curent cu ce mai ziceti, ce mai faceti..

Mihutza, sunt alaturi de tine...

Lyvy, Matei tocmai ce a scapat de pneumonie, nu si de pneumococ (inca) si pediatra mi-a zis ca trebuie sa bea minim 400ml de lichid pe zi, ca sa nu se deshidrateze...Incearca sa-i dai...

Stela, noi ii dam Vigantolette-ul dizolvat in putina apa..

Sa ma laud: azi am fost la cumparaturi in Kiabi.. Auzisem multe despre magazin, iar ieri am intrat pe site-ul lor si mi-a placut ce am vazut.. Asa ca azi l-am lasat pe Alin cu copii si am plecat.. Magazinul e urias, colectia noua mi-a placut mult - n-am apucat sa ma uit decat pt baieti, dar imi iau revansa in martie
I-am luat lui Matei 2 camasi, 2 bluze, vesta ( ca mi-a placut la Dudu), iar lui Alin 2 pulovere, ca e ziua lui sapt viitoare..Si bineinteles ca i le-am dat de azi...
Le-am si facut poze in graba:
http://family.webshots.com/photo/2084028030103382524SsHVOJ

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vai, ce copii frumosi ai! Si ce tati mandru! Micutul mi se pare ca incepe sa semene cu tati.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput