"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai, de cristina goji mai stie cineva ceva??? mi-e tare dor de ea, de postarile ei si stiu ca trecea printr-un moment dificil. daca tine cineva legatura cu ea, sa ne spuna si noua ce mai face, ce mai zice...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mor de ras cu teo...a cerut in brate cand scriam inainte pe DC si se uita pe monitor si vede ratele din susul paginii si zice: "o rata!!! doua rate!!! multe rate!!! NUMAI rate!!! mac mac...NUMAI mac!!" . apoi, dupa o pauza, zice :"uite mami, NUMAI bebe!!! bebe nani!"
nu mai pot de ras cu el!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La multi ani, Vladutz-Dudelle!!! Sa fii sanatos, fericit si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!! Si o dedicatie pt tine:
http://www.youtube.com/user/tigertimbo1957#p/u/1/ntfvGMsuYgc

Fetelor, am citit de necazurile de pe crenguta...Nu prea am cuvinte sa zic cate ceva. Imi pare rau...

Va pup, ne mai auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce baieti mari, blondini si frumosi are Claudia! fata, arati super, mami de 2 copii
Raluca-grecoaica ai reaparut..imi pare tare rau de sarcina pierduta..ma bucur mult ca esti ok acum, si reusesti sa treci peste, ai mare dreptate, nu a fost vina ta, nici a Mihutzei, pur si simplu, nu a fost sa fie de data asta..
sovi cam de maine incep si eu cura! tot de dulciuri o sa sufar si eu
m-a dat gata razvi, ce comenteaza ce se intampla acolo si ce dans trage Rebe!:)) mah, cand ma fac yo maleee, vleau sa fiu mami ca tine, Clau, cu baietel care sa ma filmeze cand imbrac sulioala dupa baitza

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumesc fetelor pt raspuns, dar cu slabitul nu-mi fac nici o speranta.

M-au anuntat acum ca miercuri, cand ar fi trebuit eu sa plec la conferinta, e greva la aeroport. Deci trebuie sa plec cu o zi mai devreme. Asta inseamna o zi in minus pt pregatire, dar le-am cerut sa-mi schimbe biletul prin Frankfurt cu Viena. Macar sa ma aleg si eu cu o zi de vizita in Viena.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mimoo,vreau si eu ceva dulceee,un suculet,o gurita de rosior..ceva..

gecko,sa nu indraznesti sa gandesti asa! Eu abia astept vesti de la gravidele crecii!Pierderea mea,nu are nicio treaba cu vestile frumoase! Explicatia medicala a acestor pierderi,o inteleg perfect,sufleteste e un pic mai greu,dar..am trecut peste..E mai usor cand ai un sufletel acasa!
Hai,nu mai cauta motive sa nu pui poze cu burtoiul prezisgogoshelul si mama gogosica!

Livi,cum e Iris!

Uoi,ce frumosi sunt baietii Roxanei!!
De bubulini,ce sa mai zic?!

Ralucaspm! Imi pare rau pt.sarcina pierduta! Hai,curaj,hai cu bb3!

Sovi,iti tin pumnii sa scapi repede de cele 12 kile!
Ce-as mai vrea sa scap si eu de vrep 30!

brunetica lui Clau! Ce jucausa e!

inaripatele,fara sa mai nominalizez,ca tre sa ma intind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Iris nu e bine, nu vrea sa bea minic, nici ceai, nici apa, doarme si doarme si cand nu doarme , plange, asa ceva nu am mai vazut. A mai avut si febra asta noapte, a scazut totusi cu paracetamol.
Acuma are si scaune apoase verzi, nu stiu ce sa mai fac cu ea.
cred ca trebuie sa merg sa-i dea perfuzie de rehidratare.
Si eu sunt virusata rau de aproape o sapt, imi curg mucii, am secretii urate de peste tot, ma dor toate, nu mai am putere de nimic, imi vine sa plang in continuu

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani VLADUT!!!
Sa cresti mare si voinic

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Livi, iti spun eu ce sa faci cu ea: du-o la spital! Si stai cu ea acolo daca ti se spune asa, tu nu esti medic! Te rog!!! E greu, dart trebuie sa te aduni si sa te duci cu ea la medic.

Curaj si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu Livi..off!sa dea Dumnezeu sa isi revina Iris si tu linisteste-te ,te rog eu
Mihutza,nu imi vine sa cred...sunt alaturi de tine si ma rog sa te ajute Dumnezeu!
Gecko,hai sa te vedem cu burticuta mai mare.pozeeeee

Am si eu o intrebare:cat tine icterul???ca Siluan inca e galbejitsi are 10 zile.....cu David si Sam am scapat pana la 7 zile!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput