"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, ai putea incepe direct cu etapa a 2-a ca e cu mic dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani, Vlad !

La multi ani , Robert !

Mihaela . Am trecut ei eu exact prin acelasi necaz, doar ca la 7 saptamani si ceva. De fapt ar fi trebuit sa fie tot vreo 9 , dar crescuse mai putin si am crezut initial ca a fost ovulatia mai tarziu. Si eu apucasem sa vad si sa aud inimioara batand cu putin timp inainte.
Eu ramasesem din gresala, dar cand am aflat de bebe l-am vrut si eu si sotul si parintii nostri s-au bucurat.
Asta s-a intamplat in noiembrie. Acum ne gandim sa mai facem un bebe, dar mie imi e f frica sa nu se mai intample ce s-a intamplat.
Stiu ca nu e logic, dar in ultimele luni am auzit f multe cazuri din astea (si unele mult mai rau : 2 cazuri la 5 luni) si numai la prietenii si cunostintele noastre, de imi vine sa cred ca ceva se intampla.
A, sa nu uit sa-ti spun ceva f important. NU e vina ta. La varsta asta mica probabil ca a fost ceva in neregula cu cromozomii. Nici nu inseamna ca ai tu vreo problema si ca ai sansa mai mare sa se mai intample ceva la sarcina viitoare. Mai ales ca noi mai avem copii, cel mai probabil e ca e totul in regula cu noi.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani, Dudutz! sa cresti mare si sanatos, norocos, dar si frumos! (in aceasta ordine:) )
Monix, treci incoa cu tratatia ca imi seaca laptele!

Gecko, esti toba, fata!

un peseu mic:
de maine incep si eu topirea celor 12 kile in plus. in cazul meu, doar mancand natural si regulat (deci fara dulciuri ). asa imi propusesem, ca de cand prima lingurita cu mancare va lua contact cu gurita Anei, sa nu mai am nici o scuza.
Moama si ce snitele bune face bona . Bine ca o eliberez curand.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Wow, ce a crescut Robertelul si ce seamana cu tati, intr-adevar! La Multi Ani pui mic!
Roxana Imi pare rau ca nu mai ai timp de forumeala, mie imi placeau tare mult postarile tale...

Multumim Bubulina pentru poze!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sovi, ai voie sa tii cura cand alaptezi ?
Pt mine asta era o scuza.
Nici eu nu pot tine cura si nu am putut niciodata. Si am ramas cu 10 kg dupa Iorgos si 2 dupa Ioanna.

Am vazut pozele cu puiutii de 2 anisori si toti mi se par mult mai mari decat miniaturica noastra. Poate reusesc si eu sa pun niste poze de la Carnaval, dar de acasa ca acum sunt la serviciu si nu am pozele pe calc asta.

Nici eu nu am chef de petrecere si gasesc motivul cu gripa ca nu e bine sa fie multa lume la un loc. Ceva as vrea totusi sa-i fac, in cerc mai restrans, dar nu stiu ce. Vom vedea pana atunci.

Acum ma pregatesc pt o conferinta in Austria si sunt cam in urma cu pregatirea si sunt si cu morcovul ca de 4 ani nu am mai fost la conferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Sovi, ai voie sa tii cura cand alaptezi ?
Pt mine asta era o scuza.
Nici eu nu pot tine cura si nu am putut niciodata. Si am ramas cu 10 kg dupa Iorgos si 2 dupa Ioanna.

Am vazut pozele cu puiutii de 2 anisori si toti mi se par mult mai mari decat miniaturica noastra.

kalimera ralucaaa! pai nu tin chiar regim, mananc bine, dar le asociez corect. cand a implinit sasa 4 luni, am slabit usor asa si de pare ca chiar imi era bine, de vreme ce am ramas gravi in timp ce alaptam . montignac chiar a specificat ca merg si la gravide si la laptarese sfaturile lui. sevrajul de dulce e mai greu.
bafta cu conferinta!
si tin pumnii stransi pt bb3, curajosilor!

si nu in ultimul rand, (ca uitasem ) robert!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut party de Robert si o mami Roxana frumoasa foc.

Si cuminteii Bubulinei sunt dulci rau!

Raluca, ce bine ca ai mai aparut. Mult succes cu conferinta, sigur va iesi bine. Iti tin pumnii.

Nici eu nu ma bag la cura...doar mancat sanatos si regulat ca si Sovi. Merge greu, dar incet, incet or sa fie si rezultate...

O sa pun si eu ceva poze, poate ne mai descretim putin fruntile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Asta fuse tratatia, mai mult ca sa nu sece laptele lui Sovi!
Si daca mai are cineva chef, va rog, nu ezitati
Eu din pacate, pe masura ce citesc, tot mai mult mai intristez...si zau ca nu vreau sa-mi stric azi buna dispozitie
Va multumesc pentru urari, va pup si ...s-auzim numai de bine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cateva pozici de aici :
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/LaZapada#5439468649710123234

Si aici:
http://family.webshots.com/video/3027122410102101346baWRHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ralu, , montignac se poate tine si in perioada de alaptare si in sarcina. eu la alex am alaptat si am tinut si monti, la teo eram gravi si am tinut un fel de monti si ai vazut ce "slabut" am nascut. . se pot aplica si la copilasii mai dolofani principiile lui monti, de fapt ideal ar fi sa le aplicam toti, caci nu este o dieta, ci un mod sanatos de viata.
dupa targ incep si eu, caci sigur pe perioada expozitiei voi manca iar ce voi apuca, cand voi apuca..., cel mai probabil numai chestii "sanatoase" gen sandwich sau croissant

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput