"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo tu cand incepi munca?..teoretic, ar fi trebuie de ieri, ti-ai luat concediu?
parca o vazuse sio pe Naty dupa canapea, daca tot erai acolo si scoteai nasul, nu ne zici nimic?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu stiu cum Doamne iarta-ma reusiti voi sa tineti o dieta! Eu nu sunt in stare neam! Cu cat stiu ca nu am voie sa mananc aia si aia, cu atat mi se face mai foame si mai pofta...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, ROBERT!!! SA FII FERICIT SI MAI "TRECI" PE LA NOI CU MAMI DE MANA!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!

Mihuta imi par enespus de rau....parca nu-mi vine a crede... aduna-ti puterile! trebuie sa fie bine!! un pup mare si de la noi!

La multi ani Dudu, sa cresti mare si voinic!
La multi ani, Robert!
Mimo, Claudia, sa va traiasca baietii, sa creasca mari, sa va aduca numai bucurii!!

Claudia nu are timp deloc de forumeala, cei mici o acapareaza in totalitate! Va zic eu de ei sunt foarte frumosi, seamana perfect cu tati lor si foarte nazdravani, energici, ambitiosi si se caftesc la greu
O sa va pun eu cateva poze si poate intra si mamica cu o atentie, o maslina

Kya, pai tu de ce ai tine dieta??esti perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, am luat si eu dieta, multumesc.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

M-am uitat si eu la dieta Ralucai...pentru mine e imposibila caci micul dejun e foarte, foarte important, n-as putea sa nu mananc dimineata. Cred ca as lesina sa plec la servici doar cu o cafea la bord! In rest e ok.

Naty, sunteti bine?

Tuchi?

Lyvy, am citit de Irisuca, imi pare tare rau, multa, multa sanatate va doresc. Sa-i treaca repede urata de penumonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nici nu stiu de unde sa incep...

Mihutza, habar nu am ce as putea sa iti spun ca sa te ajute...te strang insa in brate, strans, strans si ma rog sa treceti cu bine peste etapa asta si sa va puteti recapata increderea ca totul va fi bine.

PS. Sincer, imi este din ce in ce mai greu sa zic ceva de sarcina mea...imi pare tare rau sa vad ca sunt atatea probleme de jur imprejur.

Mergi la inceput

La Multi Ani Vladutz!!! Sa cresti mare, sanatos, frumos, voios, voinic!!!

Mergi la inceput

Lyvy, sper ca intre timp s-a mai ameliorat Iris. Intradevar, aseara am disparut pentru ca la mine era tarziu in noapte.
Mi-am inchipuit ca fenobarbitalul l-au dat ca anticonvulsivant in convulsiile febrile. Baiul e ca eu am auzit de administrarea asta doar cu titlu de istorie. Nu am crezut ca cineva mai practica asa ceva.
Intradevar, mai demult, se administra preventiv pentru convulsiile febrile recurente. Asa ca intrebarea ce o pun este: Iris a facut acum crize convulsive? sau vreodata la un episod febril?

Apoi...de ce s-a renuntat la practica asta...
Pentru ca fenobarbitalului ii trebuie cateva zile ca sa se acumuleze in organism la doza terapeutica...deci a administra fenobarbital unui copil ce are ACUM febra nu isi are rostul...posibilul lui efect se va exprima peste cateva zile cand deja copilul este afebril.
In conditiile astea s-a considerat ca efectele lui secundare si lipsa oricarui efect terapeutic in faza acuta febrila sunt suficiente pentru a renunta la utilizarea lui.

Singurele masuri preventive sunt masurile active de reducere a febrei...de tratare a cauzei convulsiilor...si nu a convulsiilor in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluca, am salvat si eu dieta, am ceva aproximativ la fel...oricum, nu sunt deloc fan diete!! eu tin o data la cativa ani ceva drastic sau ma rog, strict, apoi ma mentin

Ia sa vedeti voi un sarbatorit de 2 anisori

Si 3 poze cu ai mei http://family.webshots.com/photo/2097778550102227597yGVPCf

Mergi la inceput