"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Offf, Mihuta draga!!! Nu ma pricep la cuvinte mari, asa ca nu pot decat sa plang alaturi de tine...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Multzam de lamuriri Zoze,Anka,Olgu.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Dragele mele, un ochi rade unul plange .Imi pare rau ca s-a intamplat asa , Mihutza , inca o data imi pare tare rau
Eu intrasem sa fac cinste , sa torn un pahar, sa va servesc cu o felie de tort....dar mi-a pierit elanul Revin mai tarziu, poate cu sentimente mai bune
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
raluca2107 spune:
LA MULTI ANI DUU-DUU!!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!
raluca2107 spune:
Offf Mihutza, nu exista raspunsuri la intrebarile si la suferinta ta, dar in nici un caz nu trebuie sa te invinovatesti pentru nimic, pur si simplu asa a fost sa fie... Multa putere sa treci peste aceasta durere...
Inainte sa raman insarcinata cu Sabin, am trecut si eu prin durerea asta si am cautat raspunsuri la o gramada de medici. Din pacate, nu exista o explicatie clara, lucrurile astea pur si simplu se intampla... Un medic mi-a spus odata ca probabil e modalitatea prin care natura selecteaza posibilele "probleme" si ca poate e mai bine asa sau acum...
Kya spune:
La Multi Anisori Dudutz dragutz!!! Sa cresti mare si frumos, si sa fi si sanatos!
Mimo sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el multi ani de-acum inainte!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Stela, vad ca ti s-a raspuns la intrebarea cu Vigantoletten. Sabin e super innebunit dupa pastiluta - Bo-bo. De fiecare data mai cere una, asa ca am luat de 500 ca sa pot sa i-o dau si pe a doua. Se topeste imediat in gurita, nu e nici un pericol sa o inghita. Prima data cand i-am dat am verificat eu . Naty stiu ca ii dadea Iuliei de foarte micuta si nu a avut probleme, dar acum ca ei sunt marisori cu atat mai mult.
raluca2107 spune:
Am pus pe mailul comun dieta pe care o tin acum. E data tot de un nutritionist si e foarte echilibrata si relativ usor de tinut. In mare, respecta principiile dr. Bilic.
clauclau spune:
Offff Mihutza imi pare atat de rau, stai aici cu noi si spune tot ce ai pe sufletel. O sa fie bine si in curand o sa vina si bebe 2 pentru ca asta va doriti si pentru ca meritati si Doamne Doamne o sa va ajute.
clauclau spune:
LA MULTI ANI DUDELU, SA CRESTI MARE, SANATOS, VOINIC, FRUMOS, NOROCOS..
LA MULTI ANI ROBERT DE MAMI ROXANA CLAUDIA..