"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:

imi pare rau, trebuia sa scrie DUDU, nu mi-a iesit, desi arata bine in mesaj, aici nu. si nu-mi mai pune nici emoticoane
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008![]()
![]()
![]()
![]()
blankar spune:
LA MULTI ANI DUDU SI ROBERT,SA FITI SANATOSI!
SI TOT BINELE DIN LUME!
MiMO SI CLAUDIA sa va traiasca feciorii!
VALENTINA C spune:
Am uitat sa va spun ca azi-noapte eram in IOR cu Bubu si ne-am intalnit cu Mimo, care arata foarte bine: coafata, aranjata...
Si chiar ma gandeam de ce am visat-o pe Mimo,...pt ca azi are de sarbatorit un baiat frumos
si destept
si cuminte
si
...si
...
v-ati dat seama ca in vis s-a intamplat asta, nu?![]()
luny spune:
lyvy e chiar nasol ce pove tu de Iris.. pana si eu m-as fi internat, ca sa fie supravegheat, in conditiile descrise de tine, si eu am semnat si refuzat initial internarea, apoi tot acolo am ajuns.. ai grija ca se deshidrateaza ff usor, si in situatiile astea, starea lor se poate degrada intr-o clipita, sub ochii nostri.. de 2 ori am patit-o si nu-mi venea sa cred cat de neputincioasa eram..
sper sa nu fie asa si la voi, sanatate multa si refacere rapida!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Vali, credeam ca sunt eu somnambula!
Multumesc celor ce i-au admirat pe frumosii mei!
Clau, super frumoasi sunteti si voi!
Livi, sanatate multa fetei! sa ne tii la curent!
Naty, de ce nu scoti capul de sub canapeaua aia??? iar e praful cat casa acolo ![]()
Mimo cred ca are musafiri, dantuieste de zor si Dudu cred ca e calare pe excavator 
Mai, Roxana zicea ca intra, am vb putin e mess...dar maine pleaca in Austria la ski si sigur e bagata in bagaje
oricum va pupa pe toate ![]()
natynic spune:

Mihutz, 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Vali, credeam ca sunt eu somnambula!![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
alinuk spune:
mamici de pici,
am indraznit si eu sa intru putin in cuibushorul vostru cele mai delicate si gingashe randunici
cat de dragutz suna
Pentru ca se apropie venirea anotimpului florilor as vrea sa va urez un inceput de primavara cu sperante care sa devina realitate alaturi de puii vostri minunati!!
mai vin si cu o propunere
vreti sa luati..ceva martisoare anul asta!?
puteti impleti traditia cu un gest caritabil!
banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
pe PM va rog
multa sanatate va doresc, dragi mamici de pitici!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Naty, ce faceti??? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)