Partid de stanga "marca Vanghelie"?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Alegeri zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Am vazut la Antena vrajitoarele sesizate din oficiu, doboara ele flacara violet, ma bazez. (E dar cine stie daca om mai afla ce s-a intamplat cu flacara acum ca nu-l mai avem pe Mandruta, ce ne-om face noi fara el of of of).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ce discurs are Iliescu !
Cred ca e cel mai tare, de cand e oficial pe margine.
Auzi, cica el nu are nevoie de functii, el are brand-ul lui deja....

Edit: printre altele Iliescu infierbantat: " exista pericolul ca la noi in partid sa nu mai avem femei (isi trage sufletul iar in sala rasete generale ), ...in functii de conducere, vreau sa spun !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Iliescu a facut spectacol!
Am urmarit in extazul auditoriului "cuvantul tovarasului".Probabil a fost ca in zilele bune ale Plenarelor CC: critica activistii zapaciti,critica individul care l-a umilit in 2004 si a dus partidul unde l-a dus...polite platite cu varf si indesat ...sa vedem ce iese cine se alege!
Sincera sa fiu, a fost un discurs autentic social-democrat!
Ramane de demonstrat daca a fost sincer si in interesul partidului!

Mergi la inceput

b.nica, se apropie de discursul lui Mao?

Mergi la inceput

Aoleu Capcaunule, ai uitat ca am citit memoriile doctorului lui Mao?
Sau poate nu v-am spus cum mi-am petrecut vacanta de vara anul trecut.
Este patologie acolo de nu poti sa faci fata!
Cand a pomenit de femei am avut un fior de "deja-vu".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Aoleu Capcaunule, ai uitat ca am citit memoriile doctorului lui Mao?

N-am uitat. De aceea ti-am facut cu ochiul.

Mergi la inceput

www.hotnews.ro/stiri-6935947-live-video-congresul-partidului-social-democrat.htm" target="_blank">Tzopaim sau nu la miez de noapte? Pariuri, nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

As paria pe Titulescu al mic, dar nu din simpatie, ci pentru ca i-a adunat in spate pe toti urat-mirositorii: Mitrea, Nastase, Iliescu cel fara fonctii in partid, Mazare (omul asta e complet cretin, se imbraca exact ca un adolescent cu cosuri). Sarbu initial era de partea lui Geoana, la Timisoara a inclinat balanta inspre el, apoi s-a intors, ca de, ginerica e catindat. Se stia de mai mult, dar na, cica a facut senzatie, ca hipopotamul-balerin (de Ponta vorbesc).
Geoana n-are sanse, il pot tine in brate si 100 de Vanghelie, pare ca e numarat la podea. Iar Diaconescu...hm, aici e un mare semn de intrebare. Ce s-o fi intamplat, tot aud la stiri insa nimic concret.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ete pt. cine nu urmareste evolutia PSD,Catavencu raporteaza:http://www.catavencu.ro/ara_toata_i_in_regres_br_psd_tine_congres-12703.html

Mergi la inceput