Partid de stanga "marca Vanghelie"?
Raspunsuri - Pagina 4
AkaManah spune:
Dupa parerea mea PSD-ul nu se va dizolva. Eventual venirea lui Ponta la sefia partidului va aduce cu sine cateva demisii de "grei" care oricum voiau sa se reorienteze si acum au un motiv "ideologic" ideal. Cei din teritoriu se saturasera de "dictaturlacomia" lui Nastase si de discursul straveziu a lui Geoana. Ponta pare un om al argumentelor dar, vad si aici riscul "scolii de partid" care ii atarna niste greutati ideologice de gat. E singurul partid de stanga, daca putem vorbi de asa ceva in Romania (casele greilor PSD-ului mi se par cam de dreapta!).
PDL-ul nu este de stanga si nici de dreapta. Este exepmplu clasic de partid-personalitate. Daca maine Base se duce sa dea raportul la cazanierul principal sau pur si simplu dispare din viata politica PDL-ul va disparea ca un nor de fum.
In orice caz consider ca erau indicati sa guverneze in aceste vremuri. "Stangadreapta" PDL-ista pare pur liberala ca si ideologie dar ....se vede ce realizari au.Este evident ca NU au oameni multi. Sunt cantonati pe un grup si cu asta basta. Cred ca PSD-ul aducea ceva nou, Macar pentru o vreme.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Ingrid S spune:
Eu nu gasesc benefica venirea lui Ponta. E o doar o acoperire pentru flamanzeala grupului mentionat mai sus. Cine isi imagineaza ca asta micu' va conduce e naiv. Ca si cum ai spune ca Boc conduce.
Geoana era slab, dar a generat un suflu nou in partid. In fine. Eu il vedeam pe Diaconescu cel mai in masura sa conduca. N-a fost sa fie.
Cel putin ma bucur ca se despart liberalii de pesedisti. Geoana era apropiat de Crin. A venit timpul ca fiecare partid sa-si reia segmentul si sa lupte separat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
sirimie spune:
Dupa parerea mea cu Ponta o sa fie mai rau decit cu Geoana. Nu mi-a placut niciodata de el, forma fara fond si vorbe goale.
Ingrid, asa sa fie. Am citit un comentariu pertinent ca daca PSD voteaza cu uninominal in 2 tururi PNL va disparea din parlament si ne indreptam din nou spre un partid unic.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Bona filipineza a lui Ponta. Come to the Dark Side. We have cookies! |
suuupeeer.....
"Dar ziceati..." - "Si ce-ti pasa? Te-ntreb eu ce ziceam?
Adevarat vorbeam,
Ca nu iubesc mandria si ca urasc pe lei,
Ca voi egalitate, dar nu pentru catei."
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali
suuupeeer..... "Dar ziceati..." - "Si ce-ti pasa? Te-ntreb eu ce ziceam? Adevarat vorbeam, Ca nu iubesc mandria si ca urasc pe lei, Ca voi egalitate, dar nu pentru catei." |
Mi-a amintit barbata-miu o lectie de istorie : atunci cand a fost numit presedinte, Ceausescu, lumea credea ca o sa poata fi manevrat ca o papusa. Numai ca el a avut grija sa capete din ce in ce mai multa putere si s-a pus pe mazilit opozantii.
Sunt curioasa cum va evolua Ponta.
Are o fata de "dinu paturica" !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Lali spune:
La inceput toti vorbesc bine... cu faptele e mai greu.
Eu voi crede ca e ceva de capul lui cand si daca ii va taia din nas lui Vanghelie. Ca mi se face scarba cand vad atatia oameni inteligenti din PSD (mai mult sau mai putin cinstiti) manipulati de Marean.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Bona filipineza a lui Ponta. |
O, da.
Deh, ce sa-i faci, n-au toti politicienii romani talentul de a fi "de-al nostru, din popor" si reprezentativi ptr www.gandul.info/news/basescu-presedintele-tuturor-manelelor-la-99-dintre-romani-le-plac-5591297" target="_blank">99% din natie. :P
-------------
On-topic
O relatare bes-ti-a-la: telenovela congresului PSD - studiu antropologic :)), by Turambar
- Jurnal de front. 1. Inceputul.
- Jurnal de front. 2. Cu SMS-ul pe televizor calcind
- Jurnal de front. 3. La mijloc de codru des
- ep. 4, va urma.
---------
Si mai on-topic.
Partid de stanga "marca Vanghelie"?
Nu, va fi mai palpitant de atit.
Urmeaza, pare-se, sa se iveasca in peisaj un partid de stinga marca Basescu-PD-L-Oprea. Acuma au si un posibil www.inpolitics.ro/cercul-se-inchide-unp-si-a-tras-presedinte-cristian-diaconescu-art54194.aspx" target="_blank">presedinte cu staif. Membrii, ii stiti deja: Gabi Oprea, Culita Tarita, Miki Spaga, Eugen Nicolicea et comp. Numa' lume buna :)).
Edit, ca-l uitasem pe Cozmanca :))))).....
Ingrid S spune:
Iileana, ce auzisem ca o barfa la tv se confirma oare? Sa fi fost Diaconescu santajat de Vanghelie? Si daca era asa, pentru ce a plecat din partid din moment ce a castigat Ponta? Si mai rau, pentru ce s-a dus la grupul tradatorilor independentilor? Mie imi miroase aici foarte urat. Bine, supozitii sunt gramada, astept sa se cearna.
Btw, de ce ai scris mic, minuscul ca Base crede intr-un popor de 99% manelisti? Scrie mare, sa stie tot natul.
De pe DC ce crezi, sunt 99% care l-au votat iubitori de manele?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues