Partid de stanga "marca Vanghelie"?
Oare PSD-ul o ia la vale spre disparitie, sau schimbare de fata(da)?
Ia uitati ce perlute au iesit la lumina,via Ciutacu(bleah!)adica cam din interior cum ar veni:
http://www.catavencu.ro/nregistrare_cu_vanghelie_vorbind_frumos_audio-12685.html
Raspunsuri
desprecopii spune:
fain subiect, imi face placere.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
b.nica spune:
Eu am retinut ceva interesant din galceava PSD-istilor:ca Vanghel'e i-a facut pe niste "grei" sa se retraga si sa ofere idei prietenilor din campania pt. prezidentiale.
Mai precis, solutia de fentat aspiratiile unor candidati a fost transferata si la liberalii lui Crinutu.Se anunta si pe acolo ceva retrageri?
zgrebenel spune:
Da, poate avem noroc si dispare PSD si PNL si ramine numai PD-L.
Ce partid mai exista? Ah da, si sa dispara si UDMR si Minoritatile.
OK OK..sa ramina Minoritatile..asa de la mine. Dar clar aici pe acest forum si din Olanda il urim pe Crin Antonescu si pe partidul lui si urim comunistii care sint toti dar absolut toti grupati la PSD. Noi stim cel mai bine! ok? Nu accept alta varianta decit PSD + PNL = gone si sa ramine dle odata doar PDL! Am zis
"Fara poezie viata e pustiu! "
mara95 spune:
cum adica, sa fiu in psd(exemplu) si sa ma conduca "un vagabont de pe strada"(citat vanghele-care este)?????
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zgrebenel si sa ramine dle odata doar PDL! Am zis |
Eu inteleg ca unora PDL-ul le apare in toate cosmarurile. Da sa bagam PDL-ul in chiar orice topic, doar asa de dragul de a mai pune un pic umarul la dictatura absoluta, tiranica ...
Sa lasam asadar PDL-ul cu elenele lui si sa ne ocupam aici de stanga care este.
conchita spune:
citat din mesajul lui capcaunul Sa lasam asadar PDL-ul cu elenele lui si sa ne ocupam aici de stanga care este. |
in stanga care este intra si PDL-ul: ladies first.
zgrebenel spune:
Vai ce selectivi sintem! nu observi ca altcineva s-a legat aici si de PNL care e tot de dreapta ca si PDL
Propun ca adminul sa stearga posturile care contin cuvintul PDL!
Eu am un soft instalat si face o mica statistica pe acest forum. A iesit ca frecventa cuvintului PDL este f mica in comparatie cu PNL si PSD :( Eu doar incercam sa echilibrez graficele
Imi pare rau ca te-am suparat user capcaun
Uite promit ca nu mai dau reply la acest topic ok?
Pentru restul celor care vor posta la acest topic : va rog nu mai folositi cuvintul PDL!!! aici e doar de rau de PSD si PNL. gata acum pot sa ma duc sa dorm linistita si fara cosmaruri :)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui zgrebenel Eu am un soft instalat si face o mica statistica pe acest forum. |
Sarcina de partid?