Partid de stanga "marca Vanghelie"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui zgrebenel
Uite promit ca nu mai dau reply la acest topic ok?

Pe cuvantul tau de pioner?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mie imi pare rau pentru ce se intimpla in PSD. Eu sint de parere ca in viitor oamenii vor avea mai multa educatie politica (vine cu nivelul de trai si cu civilizatia) si ca un echilibru stinga-dreapta trebuie sa existe ca in orice tara democratica. Nu e un experiment autohton, e o realitate in Europa. Mi se pare normal ca in PSD sa nu mai fie ales Geoana si sa nu se separe in nici un fel.

Altfel - bai nene, tot va bucurati ca a iesit PDL? Dupa toate minciunile care ies acuma la iveala? Una cea mai gogonata, aia ca nu vor scadea salariile bugetarilor, ca vor mari salariile bla bla? Cite trebuie sa se intimple sa isi dea lumea seama ca isi bat joc de votantii lor (si nu numai )???

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu am retinut ceva interesant din galceava PSD-istilor:ca Vanghel'e i-a facut pe niste "grei" sa se retraga si sa ofere idei prietenilor din campania pt. prezidentiale.
Mai precis, solutia de fentat aspiratiile unor candidati a fost transferata si la liberalii lui Crinutu.Se anunta si pe acolo ceva retrageri?

Sa fiu mai clara:avem un partid de stanga autentic?

Pe langa "atitudinea de cartier"care se pare ca a inceput sa se impuna in conducerea acestuia si ceeace mi se pare mai grav,am constatat aparitia unei initiative de forta impusa prin implementarea sistemului de alegeri "pe liste" in detrimentul votului,democratic, nominal.
Faptul ca acest vot "organizat si controlat" se pare ca si-a gasit adepti si intr-un partid de dreapta, m-a pus pe ganduri in ceeace ar trbui sa fie politica romaneasca in momentul actual:ideologii distincte si mai ales democratice,dar nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Hm... dupa ce spune Vanghelie, la PSD este un bordel in toata regula. Pai daca isi dau nevestele unul altuia pentru o functie, scuzati-ma dar asta e prostitutie.
Si ce poate fi mai interesant si ravisant decat sa ai inside information de la un membru marcant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Indiferent de preferinta politica personala,pe cine vedeti la conducerea PSD astfel incat sa se intrevada speranta unei politici romanesti normale si democratice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Altfel - bai nene, tot va bucurati ca a iesit PDL? Dupa toate minciunile care ies acuma la iveala? Una cea mai gogonata, aia ca nu vor scadea salariile bugetarilor, ca vor mari salariile bla bla?

Bai nene (), www.youtube.com/watch?v=JoIXjNg9s" target="_blank">cea mai gogonata minciuna este totusi trademarkul PNL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Altfel - bai nene, tot va bucurati ca a iesit PDL? Dupa toate minciunile care ies acuma la iveala? Una cea mai gogonata, aia ca nu vor scadea salariile bugetarilor, ca vor mari salariile bla bla?

Bai nene (), www.youtube.com/watch?v=JoIXjNg9s" target="_blank">cea mai gogonata minciuna este totusi trademarkul PNL.

Argumenteaza ca e o minciuna ca au facut nu stiu cite locuri de munca.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Eu inteleg ca unora PDL-ul le apare in toate cosmarurile.

Exact, am observat (si spus) chestia asta. De multe ori.
Urmaresc atent, cred ca la subiectul margarinei cu Nadia Comaneci va apare PDL ca raspunzator unic (si sigur) pentru reclama.
Logic, nu?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Argumenteaza ca e o minciuna ca au facut nu stiu cite locuri de munca.

Oh, nu! Din contra, toata lumea stie ca guvernul PNL a fost cel sub care agentiile statului au facut angajari in draci, pe salarii nesimtite si cu clauze aiuritoare.

Eu vorbeam de minciuna ordinara cu dublarea salariilor si pensiilior daca ramane PNL la guvernare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Maine sunt alegeri la PSD si voi nici o carcoteala nimic-nimic?

Mergi la inceput