Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Iony, Cristina, ma primiti si pe mine in clubul celor care nu au greturi sau de-altele? Mi-e doar pofta si foame... ceea ce pana la urma nu-i nimic nou avand in vedere ca sunt o pofticioasa si o mancacioasa de cand ma stiu! Toata lumea imi spune ca sunt o norocoasa si ca am o sarcina de invidiat! Dupa multe emotii si echo neprogramate m-am linistit si am ajuns si eu la aceeasi concluzie!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bine ai venit! Deci greturi deloc deloc si nici varsaturi si alte de-astea? :) Uraaa! Si ai 11s! Super! In sfarsit o veste buna!:)

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hei fetelor, unde sunt restul de gravidute cu rezultatul eco?

Eu v-am ascultat sfatul si ma voi duce din nou la un alt eco in seara asta la 7. Intr-o jum de ora plecam de acasa. Sper sa ma lamuresc ce este acolo

Va tin la curent cand ma intorc!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Nimic, nimic! Doar sanii tensionati, dar nu in fiecare zi si nu aceeasi intensitate... variaza . Astept si eu cu nerabdare echo de miercuri... miercurea trecuta am fost la echo pt Down: pliul nucal super ok, doar ca nu s-a vazut osul nazal, asa ca m-a chemat pt o noua echo dupa fix o saptamana.

11+

Mergi la inceput

Bravooooooooooooooooooooooo, Madutza!!! Ffffffffffff bine faci!!! Sper sa nimeresti un doctor priceput si bine dotat (cu un ecograf performant!!!). Ma rog pentru tine!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

[quote]citat din mesajul lui madutza_bra

Hei fetelor, unde sunt restul de gravidute cu rezultatul eco?

Eu v-am ascultat sfatul si ma voi duce din nou la un alt eco in seara asta la 7. Intr-o jum de ora plecam de acasa. Sper sa ma lamuresc ce este acolo

Va tin la curent cand ma intorc!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

felicitari mada ca te-ai hotarat sa te duci astazi la un alt medic
iti tinem pumnii.
ai sa vezi ca o sa fie bine
presimt eu ca deseara facem chef cu toate fetele care azi au fost la eco

8+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Fete, nu am reusit sa citesc din urma (ce s-a scris de la pranz incoace) ca sunt tare suparata... vin cu aceeasi veste ca madutza... Sacul gestational a crescut si e ok in raport cu varsta sarcinii, dar NU se vede embrionul
Am ramas prostita cand am auzit - exact cuvintele de care ma temeam ieseau din gura doctorului... Prima intrebare a fost "mai ai copii, nu?" si mi-a fost clar ca nu e in regula! Nu mi-a dat nici sperante dar nici nu m-a desfiintat. A zis ca pana nu vede embrionul nu se poate pronunta si variantele sunt ori ou clar (varianta naspa) ori ovulatie intarziata si atunci e inca mic si nu se vede... M-a chemat pe 1 martie, cand ar trebui sa se vada ceva clar. Nu imi vine sa cred... Normal ca am plans, apoi mi-am zis ca asa a fost si la Ema deci sigur va fi bine, apoi iar cad... O sa incerc sa ma duc la un alt echo - trebuie sa am siguranta ca e performant si sa aiba liber inainte de 1 martie. Sotul meu e supportive, mama la fel... Ema ma vede ca plang si nu ii pot zice astfel de temeri. Ea stie ca BB e in burtica si pana nu mi-e clar ca e la bal sau la spital (brrr) nu vreau sa ii zic nimic. Incerc sa ma linistesc si sa astept sa treaca timpul si sper ca pe 1 martie sa fie ok. Eu am in continuare simptome de sarcina, greturi, ameteli si sani ingrozitor de durerosi, dar nu e o garantie de nimic...
Multumesc frumos pentru cuvintele bune! Multumesc si ca imi sunteti alaturi...

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Micaela

Fete, nu am reusit sa citesc din urma (ce s-a scris de la pranz incoace) ca sunt tare suparata... vin cu aceeasi veste ca madutza... Sacul gestational a crescut si e ok in raport cu varsta sarcinii, dar NU se vede embrionul
Am ramas prostita cand am auzit - exact cuvintele de care ma temeam ieseau din gura doctorului... Prima intrebare a fost "mai ai copii, nu?" si mi-a fost clar ca nu e in regula! Nu mi-a dat nici sperante dar nici nu m-a desfiintat. A zis ca pana nu vede embrionul nu se poate pronunta si variantele sunt ori ou clar (varianta naspa) ori ovulatie intarziata si atunci e inca mic si nu se vede... M-a chemat pe 1 martie, cand ar trebui sa se vada ceva clar. Nu imi vine sa cred... Normal ca am plans, apoi mi-am zis ca asa a fost si la Ema deci sigur va fi bine, apoi iar cad... O sa incerc sa ma duc la un alt echo - trebuie sa am siguranta ca e performant si sa aiba liber inainte de 1 martie. Sotul meu e supportive, mama la fel... Ema ma vede ca plang si nu ii pot zice astfel de temeri. Ea stie ca BB e in burtica si pana nu mi-e clar ca e la bal sau la spital (brrr) nu vreau sa ii zic nimic. Incerc sa ma linistesc si sa astept sa treaca timpul si sper ca pe 1 martie sa fie ok. Eu am in continuare simptome de sarcina, greturi, ameteli si sani ingrozitor de durerosi, dar nu e o garantie de nimic...
Multumesc frumos pentru cuvintele bune! Multumesc si ca imi sunteti alaturi...

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Anca Mihaela, stai linistita, daca poti... Si eu m-am perpelit o saptamana tot din aceasta cauza, am facut ecografia si desi aveam 6 saptamani nu s-a vazut nimic nimic, apoi dupa 5 zile a aparut si bebe si activitatea cardiaca.Nu as putea spune ca acum sunt relaxata in totalitate dar ma gandesc ca o sa fie bine, iar pe 26 februarie cand o sa ma duc din nou la eco o sa vad cum a crecut.
Nu-ti pierde speranta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Bun venit noilor burtici,
andre_flo poti sa imi spui in ce consta acest dublu test, si cat a costat?

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Utrogestanul este progesteron si se mai numeste si hormonul sarcinii. Se ia numai cu recomandarea medicului ginecolog, intre 2 si 6 tb/zi. Se pot inghiti sau se pot introduce in vagin.

Cristina 7+

Merci!

Mergi la inceput