Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
viss spune:
buna, fetelor. ma bucur ca te duci la un nou eco azi, madutza. ancamihaela-sorry ptr vestile primite.Doamne, eu dimineata am avut friguri,de am mai pus o patura peste plapuma(de cand am ramas insarcinata in loc sa-mi fie cald,cica creste temperatura bazala, mie mi-e frig) iar acum dupa ce citesc mesajele astea "deosebite" ma ia cu calduri
off..ce mai pot zice, decat off..vai de curul nostru..
eu una imi doresc sa merg la eco de marti,sa-i bata inima,sa se fi micsorat hematomul, ca sa ma pot duce peste 2 saptamani la spital=servici.sa intru in contact cu lumea,sa parasesc astia 4 pereti in care la fiecare 30 min. ma intreb ce-o fi cu sarcina mea?sa-mi umplu cu ceva timpul, ca sa nu mi se duca gandul aiurea..dc as putea sa inchid gandul asta intr-o cusca, intr-o pusculita
bine ca maine e week-end si macar il am pe sotul meu in preajma,ca dc mai stau mult singura cuc,o iau razna![]()
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Merci! ucenic(aspirant) burtica ![]() |
cu placere :)
Cristina
7+
crina-s spune:
madutza. ancamihaela nu va pierdeti speranta. astazi e sfanta vineri....faceti si voi o rugaciune dupa care incercati sa va faceti o noua programare la eco cat mai repede.
mie mi s-a spus pe la 6 saptamani si ceva ca nu se vede decat sacul, insa conteaza si pozitia uterului. eu am uterul retrovers si de aceea nu s-a vazut atunci. la cateva zile avea si inimioara care batea..
sa va ajute Dumnezeu si pe voi si pe bebeii vostri.

8+
crina 
IONY_82 spune:
Maya mersi mult ca-mi esti alaturi, esti o dulce
Buburuza bine ai venit in" clubul "nostru.Ma simt mai bine cand vad ca mai sunt fete in situatia mea.Suntem norocoase ca n-avem greturi
Madutza, bravo ptr decizia luata.Mergi la eco si Domnul sa te vegheze si vei vedea ca totul va fi bine.Iti tin pumnii si 
ptr.tine si bebe.Te astept cu vesti f.bune

Ancamicaela, imi pare rau de veste.Incearca sa mergi la un ecograf mai performant si te astept cu vesti bune.Sigur va fi bine. 
Ionela
7+