Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
maya71 spune:
Burticilor, am un articol interesant... 'Decodeaza ambalajele produselor cosmetice' din 'Psychologies'luna Octombrie. Ne ajuta cum sa alegem produsele cosmetice si ne spune ce (nu) ne face bine...
Va intereseaza?
IONY_82 spune:
Chichiutza,din pacate nimeni nu spune motivul pierderii sarcinilor.Explicatii de genul natura alege sau malformatii ale embrionului si asa este respins de corpul femeii sanatoase..Mi-au spus ca dupa 3 sarcini pierdute se fac investigatii amanuntite, pana atunci sa stau linistita.Ceea ce n-am inteles eu ca la mine au fost 2 pierderi diferite:prima a fost oprita din evolutie iar a doua avort spontan.Dar nimeni nu poate da o explicatie macar sa stim ce avem de facut.Acum mi s-a spus sa nu fac efort sa stau in pat din momentul in care aflu de sarcina si asa am si facut.
Urmatoarea eco cand o ai?
Ionela
7+
chichiutza spune:
Urmatoarea eco o am pe 2 martie, la 9s. Dupa asta la 12, cand fac si dublu-test. M-am programat deja. Imi pare rau de cele 2 sarcini. Le-ai pierdut cumva in Romania sau in Italia? Pt ca in Romania nu prea se asteapta sa pierzi multe sarcini, dupa primele doua te-ar fi indrumat spre investigatii mai amanuntite. Off... Ceva progesteron nu ti-a dat sa iei?
Cristina
7+
andr33aaa spune:
vinerea viitoare am un zbor lung de facut, pana in hong kong si doctorul mi-a spus ca in afara de disconfortul obisnuit, nu exista alte riscuri. voi petrece deci saptamanile 7 si 8 in asia, printre mirosuri nefamiliare
.
pana plec, mai am timp pentru o eco, am fost doar la 5 sapt si nu am vazut decat saculetul, asteptam si o inimioara 
6+
madutza_bra spune:
chichiutza
ti-am trimis PM.
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
IONY_82 spune:
Le-am pierdut in Italia.Nu mi-au dat nimic sa iau.Acum iau utrogestan fara sa cer parerea medicului.Cand am fost la ginecologul meu i-am spus ca am fost in Romania si mi s-a indicat sa iau progesteron si ea mi-a spus "da ai dreptate chiar voia sa-ti prescriu".Eu oricum luasem de cand am aflat ca sunt insarcinata.La sarcina dinainte am ajuns la urgenta cu iminenta de avort si nu mi-au facut nimic nimic de aceea nu prea am incredere.
Ma bucur ca pot vb cu cineva si-mi pot impartasi temerile si durerile
Chichiutza,multumesc mult ca-mi esti alaturi 

Ionela
7+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IONY_82 Le-am pierdut in Italia.Nu mi-au dat nimic sa iau.Acum iau utrogestan fara sa cer parerea medicului.Cand am fost la ginecologul meu i-am spus ca am fost in Romania si mi s-a indicat sa iau progesteron si ea mi-a spus "da ai dreptate chiar voia sa-ti prescriu".Eu oricum luasem de cand am aflat ca sunt insarcinata.La sarcina dinainte am ajuns la urgenta cu iminenta de avort si nu mi-au facut nimic nimic de aceea nu prea am incredere. Ma bucur ca pot vb cu cineva si-mi pot impartasi temerile si durerile Chichiutza,multumesc mult ca-mi esti alaturi ![]() ![]() ![]() ![]() Ionela 7+ |
Iony, poti sa vorbesti si cu mine daca vrei. Sunt... oricand ai nevoie de un sufletel sa stii ca sunt.

chichiutza spune:
Cu mare placere. De-aia suntem aici, sa incercam sa trecem mai usor peste toate temerile astea! E bine ca iei utrogestan! Am si eu o prietena in Spania, care a fost in aceeasi situatie cu tine, a pierdut 2 sarcini consecutive si acum are o fetita de toata frumusetea. La fel, n-au bagat-o-n seama, nu i-au dat nimic. Si a reusit!
Cristina
7+
chichiutza spune:
Utrogestanul este progesteron si se mai numeste si hormonul sarcinii. Se ia numai cu recomandarea medicului ginecolog, intre 2 si 6 tb/zi. Se pot inghiti sau se pot introduce in vagin.
Cristina
7+