Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticilor, am un articol interesant... 'Decodeaza ambalajele produselor cosmetice' din 'Psychologies'luna Octombrie. Ne ajuta cum sa alegem produsele cosmetice si ne spune ce (nu) ne face bine...
Va intereseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Chichiutza,din pacate nimeni nu spune motivul pierderii sarcinilor.Explicatii de genul natura alege sau malformatii ale embrionului si asa este respins de corpul femeii sanatoase..Mi-au spus ca dupa 3 sarcini pierdute se fac investigatii amanuntite, pana atunci sa stau linistita.Ceea ce n-am inteles eu ca la mine au fost 2 pierderi diferite:prima a fost oprita din evolutie iar a doua avort spontan.Dar nimeni nu poate da o explicatie macar sa stim ce avem de facut.Acum mi s-a spus sa nu fac efort sa stau in pat din momentul in care aflu de sarcina si asa am si facut.Urmatoarea eco cand o ai?

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Urmatoarea eco o am pe 2 martie, la 9s. Dupa asta la 12, cand fac si dublu-test. M-am programat deja. Imi pare rau de cele 2 sarcini. Le-ai pierdut cumva in Romania sau in Italia? Pt ca in Romania nu prea se asteapta sa pierzi multe sarcini, dupa primele doua te-ar fi indrumat spre investigatii mai amanuntite. Off... Ceva progesteron nu ti-a dat sa iei?

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

vinerea viitoare am un zbor lung de facut, pana in hong kong si doctorul mi-a spus ca in afara de disconfortul obisnuit, nu exista alte riscuri. voi petrece deci saptamanile 7 si 8 in asia, printre mirosuri nefamiliare .
pana plec, mai am timp pentru o eco, am fost doar la 5 sapt si nu am vazut decat saculetul, asteptam si o inimioara

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

chichiutza ti-am trimis PM.

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Le-am pierdut in Italia.Nu mi-au dat nimic sa iau.Acum iau utrogestan fara sa cer parerea medicului.Cand am fost la ginecologul meu i-am spus ca am fost in Romania si mi s-a indicat sa iau progesteron si ea mi-a spus "da ai dreptate chiar voia sa-ti prescriu".Eu oricum luasem de cand am aflat ca sunt insarcinata.La sarcina dinainte am ajuns la urgenta cu iminenta de avort si nu mi-au facut nimic nimic de aceea nu prea am incredere.
Ma bucur ca pot vb cu cineva si-mi pot impartasi temerile si durerile
Chichiutza,multumesc mult ca-mi esti alaturi

Ionela 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Le-am pierdut in Italia.Nu mi-au dat nimic sa iau.Acum iau utrogestan fara sa cer parerea medicului.Cand am fost la ginecologul meu i-am spus ca am fost in Romania si mi s-a indicat sa iau progesteron si ea mi-a spus "da ai dreptate chiar voia sa-ti prescriu".Eu oricum luasem de cand am aflat ca sunt insarcinata.La sarcina dinainte am ajuns la urgenta cu iminenta de avort si nu mi-au facut nimic nimic de aceea nu prea am incredere.
Ma bucur ca pot vb cu cineva si-mi pot impartasi temerile si durerile
Chichiutza,multumesc mult ca-mi esti alaturi

Ionela 7+

Iony, poti sa vorbesti si cu mine daca vrei. Sunt... oricand ai nevoie de un sufletel sa stii ca sunt.

Mergi la inceput

Cu mare placere. De-aia suntem aici, sa incercam sa trecem mai usor peste toate temerile astea! E bine ca iei utrogestan! Am si eu o prietena in Spania, care a fost in aceeasi situatie cu tine, a pierdut 2 sarcini consecutive si acum are o fetita de toata frumusetea. La fel, n-au bagat-o-n seama, nu i-au dat nimic. Si a reusit!

Cristina 7+

Mergi la inceput

cum se ia urogestranul?

Mergi la inceput

Utrogestanul este progesteron si se mai numeste si hormonul sarcinii. Se ia numai cu recomandarea medicului ginecolog, intre 2 si 6 tb/zi. Se pot inghiti sau se pot introduce in vagin.

Cristina 7+

Mergi la inceput