Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Eveline, Clary multumesc mult pentru raspunsuri! Voi intreba si doctorul in mod sigur.Putin de mancare mi-e frica dar cred ca ma voi abtine in a degusta bucataria specific turceasca si ma rezum doar la ce cunosc.Asa te vreau Mandutza! Nici eu nu as putea renunta usor.Am patit-o .Eram insarcinata in 13 saptamani cu Eric cand am ajuns la urgenta cu hemoragie foarte puternica.Curgea sangele ca si la robinet ca de abia reusisem sa ma spal si sa ma imbrac.Schimbasem 3 randuri de chiloti si pantaloni pana sa ies din casa.Doctorul de la urgenta dupa ce m-a consultat si mi-a facut eco mi-a spus sa-mi iau gandul de la sarcina ca la pana dimineata n-are cum sa supravietuiasca si se v-a elimina in timpul sangerarii .M-am incapatanat... eu i-am spus ca nu vreau sa accept ca imi voi pierde copilul.Acum acea "sarcina" imi intoarce casa cu susul in jos ! 9 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu! |
Suflet, e posibil....??? Adica atat de p....a am fost de nu am mai cerut parerea altui medic si am luat de buna ce a zis macelarul acela. DA, macelar... pe cuvant, cred ca i/a fost mai la/ndemana sa zica... 'gata, i/ati la revedere'. SCUZE... dar esti adevarata

Magdutza... te rog, ai incredere in DD si nu te lasa. Asculta ce zice LoredanaB. O sa fie bine si sa ne vedem cu

maya71 spune:
Madutza, ascult/o pe pity... te rog
. E pretios fiecare minut si cu tratamentul adecvat sunt sanse mult mai mari. Vin si te iau de manuta sau activez cartela de teleportare... ce preferi?!
chichiutza spune:
Clary LA MULTI ANI! sa fii cea mai sanatoasa si fericita mamica!
Madutza, capul sus! Bebe e sigur acolo undeva! La valoarea aia a bHCG nu este discutabil. LA ce spital ai facut eco? A fost pe burtica sau transvaginal?

Cristina
7+
IONY_82 spune:
LoredanaB, multumesc de raspuns 

mi-am mai revenit, m-am mai linistit
Madutza ai grija de tine si fa ce spun fetele mergi la un alt medic cat mai repede ca daca esti stresata nu face bine la bebe.
Chichiutza trebuie sa fim optimiste sa gandim doar pozitiv ptr ca nu toate sarcinile sunt la fel.Tu ai facut prima ecografie?
Ionela
7+
Pity27 spune:
pentru ca sunt aiurita, nu tin minte niciodata cui trebuie sa ma adresez, insa am vazut ca cineva ia pastile pentru greata, din cate stiu eu, de la sotul meu, nu este indicat sa fie administrate astfel de pastile deoarece ele actioneaza asupra sistemului central si poate dauna bebelului,( eu v-am zis ce-mi explica sotul meu cand tipam prin casa ca nu mai suport suport starea de greata si ca e medic sa-mi faca naiba ceva ca o sa mor)
cu privire la fumat, stiu ca singura problema a copilului ar fi ca nu ar creste bebe foarte mult in greutate, si eu am fumat in primele saptamani, insa de vreo 3 saptamani nu mai suport nici mirosul, dar sa mai pun si o tigara in gura
a, m-am intalnit aseara cu doctorita mea si mi-a zis ca am inteles gresit ca ar fi fetita, deoarece cele 2 liniute sunt asociate cu baieteii, acum sunt putin suparata ca incepusem sa ii spun deja anastasia
10 +
chichiutza spune:
IONY da, am facut eco la 6s si 5z, si totul era ok, tot nimic nu simteam. Acum am 7s si 3z, ca si tine, ca avem aceeasi DUM :P. Ceva crampe ca la menstra din cand in cand care mai mult ma sperie! Greata poate m-ar bucura... Tu ai facut eco parca, tin eu minte.
Cristina
7+
Buburuza_10 spune:
Fete, dar ati avut ceva spor la scris astazi... V-am citit in diagonala si, pana aprofundez, atata vreau sa spun:
Madutza, calmeaza-te si imedita dupa du-te la echo. Cand eram in tara ma duceam la Medsana si eram foarte multumita. Habar nu am cat costa o echo, dar sunt sigura ca daca te duci acolo si spui ca ai o urgenta te strecoara chiar si fara programare! Eu sunt sigura ca totul e bine si ca bebe e sanatos si voios, dar prea mic pentru aparatura din spital!
Darene, da si tu o fuga pana la clinica sau macar sun-o pe dr. La adica il iei pe Khalid cu tine si ii spui ca mergeti la dentist (gasesti tu o asistenta draguta care sa stea cu el 10 min) sau roag-o pe prietena ta sa vina cu tine. Nu sta!
Cat despre toxo si listeria, eu cred ca in zona asta nu se fac astfel de teste pentru ca, chiar si pozitive fiind si putand astfel duce la malformatii fetale, nu se pot face intreruperi de sarcini... Din pacate nu cred ca riscul e mai scazut in zona.
Clary, la multi aaaaaaaaaaaani!!!
Ca sa-mi mai ia gandul de la prostii (eu sunt inca ingrijorata ca bebelui meu nu i s-a vazut nasucul la echo), sotul meu m-a dus la plaja azi, dar, nefiind epilata, nu am stat la soare. Sa inteleg ca nu prea e bine sa stam la soare? Nici macar o jumatate de ora?
Cat despre zborul cu avionul, am intrebat dr. si mi-a spus ca se poate zbura pana in luna a 7-a inclusiv, respectiv eu avand UM pe 1 dec, pot zbura pana la sfarsitul lui iunie. Daca totul va fi ok, voi veni in tara in jur de 15 mai!
11+
Pity27 spune:
nici mie nu mi-a interzis medicul sa vbor cu avionul, eu mi-am facut rezervare in luna aprilie pt barcelona, din cate stiu eu nu este interzis sa zbori, doar ca foarte multe companii dupa 26 de saptamani nu te mai accepta decat cu un aviz de la medicul ginecolog si asta oricum pana in ultima luna de sarcina
IONY_82 spune:
Chichiutza eu inca n-am fost la ecografie.Am programare luni, dar mi se pare o vesnicie.Pana astazi aveam dureri de sani si erau sensibili dar astazi m-am trezit fara dureri de sani si nici o sensibilitate la nivelul lor.Mi-e frica rau ptr ca-mi doresc enorm acest copil.Si ptr ca am avut 2 pierderi de sarcina diferite inainte acum ma astept la orice.
Ionela
7+
chichiutza spune:
IONY o sa fie bine. Ai sa vezi. Suntem noi altfel, trebuie sa gandim pozitiv! Ai investigat pierderile de sarcina? Ai gasit cauza? FAci vreun tratament?
Cristina
7+

.Eram insarcinata in 13 saptamani cu Eric cand am ajuns la urgenta cu hemoragie foarte puternica.Curgea sangele ca si la robinet ca de abia reusisem sa ma spal si sa ma imbrac.Schimbasem 3 randuri de chiloti si pantaloni pana sa ies din casa.Doctorul de la urgenta dupa ce m-a consultat si mi-a facut eco mi-a spus sa-mi iau gandul de la sarcina ca la pana dimineata n-are cum sa supravietuiasca si se v-a elimina in timpul sangerarii