Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
donna79 spune:
Madutza, incearca la Hipocrat 2000, pe Bd. Chisinau. O eco e 150 lei. Poti incerca sa te duci fara programare, eventual mergi acum, la ora 14 incepe programul de dupa-amiaza. Sau incearca un telefon inainte si le spui ca vrei o programare rapida, ca e urgenta. Sau mergi la un spital, la camera de garda (pe Muncii, la Sf. Imparati Constantin si Elena).
In sectorul 3 nu cunosc, dar astea sunt destul de aproape.
Ma rog pt tine sa fie bine.
Donna
zozela spune:
Viss,iarta-ma,in poveste,am un link ce duce la www.webshots.com/user/zozela" target="_blank">pozele cu Mihai![]()

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
madutza_bra spune:
Off fetelor am obosit sa caut...M-a luat si durerea de cap.
La Hipocrat am gasit cel mai devreme luni dupa ora 14:00. Ma voi duce atunci si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine pana atunci. La spital nu vreau sa ma duc, pt ca mai toate au aceleasi tipuri de ecografe.
Acum nu mai am putere si rabdare sa fac nimic.
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Bells spune:
madutza, 
, pana luni tin pumnii stansi sa fie totul bine tie si lu'
. Multa sanatate si nu dispera, ai incredere in Doamne Doamne.
Ioana,
10+
Klarisse spune:
Maduta gandurile noastre sunt cu tine, ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca o sa apara mititelu' pe ecograf:)

Klarisse
7+
IONY_82 spune:
Ddanagh, Andreea82 va tin pumnii si sa veniti cu vesti bune de la eco
Chichiutza si eu sunt in aceeasi situtie nu am nici un simptom si mi-e frica.Luni voi mrge sa fac ecog si poate ma voi linisti.As vre sa vomit si eu sa simt ca sunt insarcinata.
Arianna11,Anna_ivan bine ati venit si s aveti sarcini usoare si la termen
Klarisse bine ai venit si bafta la eco te astept cu vesti bune
Clary cred ca de vina sunt hormonii ptr ca ai uitat de ziua ta.Eu iti urez un sincer "LA MULTI ANI!"

si sa ai o sarcina usoara si la termen
Madutza, fii optimista o sa vezi ca totul va fi bine.
ptr tine
Loredana B, felicitari ptr bebe 

Ionela
7+
Pity27 spune:
madutza, uite daca vrei te poti duce in sectorul 3 la spitalul bucur, pana la ora 5 este o pritena de-a mea medic acolo si mi-a zis ca ea sta azi pana pe la 5
viss spune:
madutza- du-te te rog unde te trimite pity.dc a si vorbit cu ea, si sta pana la 5..pana luni, de ce sa stai stresata,mergi azi..si vezi ce spune..
madutza_bra spune:
Nu pot fetelor, pur si simplu nu pot. Cred ca incarcatura emotionala e prea mare. Am vb si cu ai mei la tel, a venit tata pana la mine si m-a adus un buchet de zambilute, dragul de el, miros asa frumos. Pe mine parca ma doare si mai tare capul, poate ar tb sa ma odihnesc putin. Cand am plecat spre spital eram asa de emotionata sau panicata parca ma duceam sa nasc, nu sa-mi fac un contol. Am stat f incordata in masina de incepuse sa ma doara spatele.
Pity, iti multumesc din suflet ca te-ai interesat pt mine.
Va rog sa nu va suparati pe mine, dar nu pot merge acum nicaieri.
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
LoredanaB spune:
Madutza asculta-le pe Viss si pe Pity si du-te la acea doctorita!Nu mai sta in stres ca nu-i face bine lui
. Te asteptam cu vesti bune
Iony, Chichiutza stati linistite ca nu toate femeile/sarcinile sunt la fel.Eu am zile cand ma simt foarte rau cu greturi,pofte etc. si sunt zile cand nu am nimic ci chiar am chef sa mai fac cate una alta.La prima sarcina n-am avut nici un simtom nimic...doar imi crestea burtica
.
Darene sa sti ca are dreptate Klarisse...totusi pentru linistea ta incearca sa iei legatura cu un doctor sau sa mergi la un control.Sanatate multa tie si bebelusului din burtica 
9 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!