Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Am vomitat de atatea ori ca nu am mai reusit sa ma ridic in picioare, si acolo am ramas de frica sa nu lesin. Eram si singura cu Jacob, sotul la munci...Iau un medicament impotriva vomei care vad ca nu mai functioneaza.

Mergi la inceput

Aniast,

Am citit PM-ul tau. Nu pot sa-ti raspund. Sistemul imi da o eroare...
In orice caz...Mare ti-e gradina Doamne...Mesajul tau a picat tocmai bine, m-a facut sa rad, si mi-a mai luat gandul de la greata.
Eu cred ca pe langa hormonii de sarcina care duc la greata/voma, este si mancarea asta plina cu chimicale pe care o mananc de ceva ani...Incerc si eu sa mananc cat pot organic, dar sincer preturile sunt triple...si la bugetul nostru subtire nu prea putem. Ii dau copilului lapte si iaur organic si pui, oua, unele fructe, dar in rest...Hai ca m-am vaicarit azi ca o baba... si nu e bine. IERTACIUNE FETELOR, lasa ca-mi vine mie veselia curand.

Mergi la inceput

Maya,

Visele ne apropie de cei dragi pierduti. Sentimentul acela de gol cu care te trezesti este de nedescris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am intrat sa va spun "Neata fetelor", dar se pare ca toata lumea inca doarme, in 1/2 ora plecam la dr.

Arthurana, cat e ora la voi acum? Incearca sa vb cu medicul sa-ti schimbe medicamentul daca vezi ca nu mai functioneaza. Apropos de copii, Jacob stie probabil ca mami il iubeste dar ca nu se simte bine. Or sa treaca si greturile.

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la mine.
bafta fetelor la eco azi.asteptam vesti.
eu sunt to cu greturi si voma.nu ma lasa de nici o culoare.si culmea voma ma ia seara.si nu vomit mancarea cat mi se aduna saliva.voi patiti asa?am redus si mai mult nr de tig ca ma gandesc ca o fi de la ele.desi cand le fumez nu am nici o jena, poate dupa.offf.mama lor.
eu azi sun sa ma programez pt 1 martie la dr.abia astept sa fac eco.deja au trecut 3 saptamani de la ultimul.
am avut si o criza de stomac de am zis ca mor.m-am speriat crunt.vomasem si dupa aia nu am mai mancat nimic si peste noapte o durere de nu puteam sta dreapta.am luat no spa si mi-am trezit sotul ca m-am speriat.ma vedeam la urgenta deja.dar m-a lasat imediat.nu mai stiu ce sa mai mananc sa nu-mi cada greu.ieri am mancat ciorba acra si am ciugulit cate ceva, dar in rest...
si eu ma simt vinovata ca nu ma mai ocup de razvan ca inainte si ca stau mai mult in pat, dar am noroc cu sotul ca mai compenseaza.
mihutza, imi pare sincer rau si te inteleg prin ce treci.capul sus.
fug ca am casa ca dupa razboi si mai am si de lucru.pupici.mai intru sa vad vestile de la eco.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Neatza fetelor! Succes azi celor 3 care merg la eco! Sa auzim de cel putin 3-4 inimioare zglobii! :P
Mihutsa, ma tot gandesc, tu aveai programata ecografia sau te-ai dus pentru ca te deranja ceva, sau nu te mai deranja nimic? Eu sunt foarte stressata ca nu prea am simptome, si sunt trecuta de 7s. Mai e cineva in situatia mea?
In afara de ceva dureri de burta nu am nimic...Uneori imi fac probleme, m-as duce zilnic la eco...
Hai ca nu-i bine sa incep ziua in spirite rele! Voi v-ati facut analizele pentru trombofilie?

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna dimineata fetelor!Mi-a luat ceva timp ca sa citesc tot.Mult noroc fetelor care azi au eco si astept numai vesti bune.
nushulica pe mine ma cheama alian deci mi-ai spus binem iar dr la care merg este Dr. Trifan Corina.Are cabinet la Policlinica CFR si lucreaza si in spital la Cuza Voda , face parte din echipa Prof.Onofreescu.Tu la ce dr esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc tuturor de cuvinte si imbratisari! mai ales ca stiu ca multe dintre voi ati trecut prin asta..

azi am fost la un alt ginecolog.. mi-a facut o noua ecografie si s-a confirmat diagnosticul.. asadar mi-a dat pastile pt contractii ca sa pot elimina sarcina.. scriu si parca vb de prin filme.. inca nu realizam parca.. al meu sot ma tot intreba azi: si chiar nu mai e? sigur nu mai e?
cu ajutorului lui D-zeu o sa trecem peste asta si o sa avem si bb2, ca nu renuntam..
ieri am bocit de mi-au secat lacrimile.. azi sunt mai bine.. imi mai aduc aminte iar vars o lacrima in coltul ochiului.. probabil ca atunci ca voi sangera voi realiza cu atat mai mult ceea ce s-a intamplat..
momentan am mici dureri ca la inceput de CM de la pastile.. offf..

Alina felicitari pt gemeni! sa fie cuminti acolo si sa imparat totul frateste!

inca cateva lamuriri la intrebarile voastre:
- nu am avut nimic nimic, nimic care sa imi dea de banuit.. am fost sa fac o ecografie normala si atat.. de aia a fost socul atat de mare.. nici crampe, nici scurgeri, nici indigestie nici nimic altceva.. pur si simplu inimoara s-a oprit de f putin timp..
nu credeam sa fiu vreodata la prietene dragi, dar ..

Va urez din suflet sarcini usoare in continuare, sa aveti mereu intalniri frumoase cu bebici miscaciosi si inimosi, care sa vina la termen si sa va aduca numai bucurii!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetele

Mihutza
Fetelor, bafta la eco astazi, sa va intoarceti cu vesti bune
Si eu merg azi la eco si speram sa fie totul in regula...de fiecare data ma apuca frica si ma lilnistesc dupa ce ies de la medic, dar doar pentru scurt timp...
Greturile sunt si la mine tot mai dese, desi nu am ajuns sa vomit deloc pana acum. De obicei imi era rau seara, ieri insa mi-a fost rau toata ziua...dar ma bucur cand este asa

Va pup si sa ne auzim cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Neata fetelor...Mihutza ,imi pare tare rau..nici nu stiu ce sa scriu sa te incurajez..sa fi tare si sa nu-ti pierzi speranta
Marti merg si eu la ecografie(facem 12 sapt) si stau cu inima cat un purice,mai ales dupa ce a povestit Mihutza ca nu a avut nici un simptom...

[garvi]11+

Mergi la inceput