Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
LUANASHANA spune:
Mult succes la ecografie, Dumnezeu sa fie cu voi, dar si noi o sa fim cu gandul.
O noapte linistita, cu optimism si vise frumoase!
6+ (gresisem calculul mai sus )
IONY_82 spune:
Ancamicaela,Madutza,Karin va tin pumnii ptr maine
Va asteptam cu vesti bune si sa ne povestiti despre inimioarele voastre.
Ionela 7+
IONY_82 spune:
Viss, stai cumintica in patut ca sa-i fie bine la bebe.
Si eu stau in pat cam toata ziua asta este numai sa fie totul bine si sa avem bebei sanatosi si frumosi.
Noapte buna si linistita burtici
Ionela 7+
madutza_bra spune:
Maya, am sa intreb de farduri. Oja sigur nu afecteaza, eu am tot timpul oja pe unghii sau cel putin lac, altfel se rup si nu am avut nici o pb in prima sarcina. Cat despre farduri nu cred ca au cum sa afecteze, toate vedetele gravide se fardeaza zilnic "la greu" si nu am auzit sa fi patit vre-una ceva. Io una nu prea ma fardez. Mi-ar placea sa fiu mai cocheta cateodata dar comoditatea e mare; plus ca arat bine si fara machiaj Am sa intreb totusi dr
ddanagh spune:
Si eu, si eu, maine la eco
Hai sa va zic din ce am intrebat eu sarcina trecuta pe Dr Vladareanu.
-daca pot sa mananc picant? R: crezi ca indiencele nu fac copii?
-daca pot sa ma vopsesc? R: sa nu mai cred ca pe orice pun mana ajunge la copil.
-daca pot lua oscilo in raceala? R: daca crezi ca te ajuta da.
- daca ma pot epila cu ceara? R: daca suport durerea, da. M-am epilat pana cu doua zile inainte de a naste, aveam oroare sa ajung sa ma faca cineva cu lama prin spital.
Maine vreau sa intreb daca ametelile astea groaznice le am de la arefam? ca nu pot sta in picioare, ma simt tare aiurea.
Voi folositi wireless? ma tot gandesc in ultimul timp daca dauneaza sau nu?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
ddanagh spune:
Mihutza imi pare tare rau. M-am tot gandit astazi la tine, fiindca in capul meu dupa 8 saptamani, daca ii batea deja inimioara sansele sa se opreasca din evolutie dispar. Si mi-am adus aminte, parca tu ziceai ca ai facut deja de vreo 3 ori indigestie? Intreb fiindca sarcina trecuta mie mi s-a zis ca 80% din cauza unei indigestii grave facute la 5 saptamani s-a oprit din evolutie. Am slabit atunci 3 kg in 3 zile, nici nu am luat saruri de hidratare, nimic de diaree si astfel cica s-ar fi deshidratat embrionul.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
Buburuza_10 spune:
Ancamicaela, Madutza, Karin, Ddanagh, multa bafta maine la eco!!! Va si va astept cu cele mai bune vesti!!!
Noapte buna
11+
aniast72 spune:
Dana, sa inteleg ca "l-ai iertat" pe Dr Vladareanu si mergi tot la dansul?
Eu (si) de-asta il ador, pentru genul asta de raspunsuri.
L-am intrebat si eu despre mancare, daca am ceva de evitat gen afumaturi, fructe de mare, mezeluri si mi-a zis sa nu ma stressez si sa mananc ce am chef.
I-am spus ca mai fumez cam 3-4 tigari pe zi (kent nanotek gri, deci cele mai slabe posibil) si ca as vrea sa-mi pun plasturi cu nicorette. L- am intrebat daca afecteaza mult... cica, pai vezi si tu ce scrie pe prospect. I-am zis ca sunt absolut convinsa ca scrie ca sunt interzise in sarcina.... si zice: pai vezi? Apoi am ajuns amândoi la concluzia ca daca e sa alegem intre plasturi si 3-4 tigari, sa alegem tigarile.
Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Tot pentru Dana, la intrebarea daca folosim wireless, eu te intreb: Tu folosesti telefon mobil? Apoi iti si raspund... Eu cand am facut FIV cu Vladi, am stat cu laptopul cu wireless 2 sapt doar in pat (si am un copil perfect sanatos si destept), acum la fel, in momentul asta sunt tot pe wireless. Asadar... si daca afecteaza, cat de tare poate afecta?
Pupici de noapte buna tuturor
Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Arthurana spune:
Dumnezeule, Mihutza!!!! Nu am cuvinte. Stau de 20 de minute si incerc sa scriu un mesaj si parca nu pot. Imi imaginez prin ce ai trecut in acel moment. Te-ai simtit rau inainte?
Din pacate, citeam si eu pe net, cat de comun este sa se opreasca sarcina din evolutie chiar dupa instalarea activitatii cardiace. Am gasit un forum unde mamele scriau ca au pierdut sarcini intre 9-16 sapt...fara explicatie...Dupa ce am citit, si apoi cand vad ce ti se intampla tie, m-a apucat si pe mine frica.
Mi-e tare rau, vomit de cateva ori pe zi, uneori si de la miros, sunt fara energie. Simt ca nu sunt o mama buna pentru Jacob, nu am putere sa ma joc cu el ca inainte, sa-i citesc. Il alint in schimb si il pupacesc mult, ca este tare pupacios si dansul..