Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna11 spune:
Neata fetelor,sunt noua pe la voi,vreau si eu sa ma inscriu la topicul vostru pt ca de curand am primit o veste minunata ,aceea ca voi fi mamica.Pt asta va dau cateva date despre mine ca sa ma puteti trece pe prima pagina UM 18.01.2010 , DPN 25.10.2010 ,data mea de nastere 11.07.1982
anna_ivan spune:
buna fetelor
incep prin a ma prezenta. suntem si noi cu sarcina in 5+ saptamani obtinuta prin inseminare. UM 13.01.2010 DPN 20.10.2010.
am mai intai o intrebare. am citi la voi ca ati luat ceva pastile de greatza? ce anume?
eu pana miercuri n-am avut nimic dar de miercuri am vomat de am slabit cel putin 2 kg, ieri a fost ceva mai bine ca amvomat o singura data dar nu am putut ingurgita nimic iar azi chiar am mancat un pic de rosie si branza si un mar. senzatia de greatza nu mai am ca miercuri dar mi-e frica sa revina.
eu l-am sunat pe medic si mi-a zis sa iau Vit B1 B6 si Vit C la 6 ore, am luat asa si dupa reprize se pare ca e mai bine.
PS la eco mergem pe 1 martie
Andreea82 spune:
Arianaaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ajuta! Bine ai venit! Felicitari!
Sa ai parte de o sarcina usoara, dusa pana la termen si un bebe in primul rand sanatos, cuminte si frumos.
Andreea82 spune:
Anna_ivan, bine ai venit printre noi, o sarcina cat mai usoara iti doresc si multa sanatate.
Si eu am nishte greturi groaznice, care mai nou vad ca ma tin toata ziua de nu reusesc sa mananc aproape nimic, dar inca nu am ajuns sa vomit.
De pastilute nu stiu nimic, eu nu am luat nimic pana acuma, dar peste o ora sunt programata la medic si vreau sa intreb si eu de ceva remediu pentru aceste greturi
viss spune:
buna dimineata, fetelor.
anna ivan - permitem sa fii prima care sa-ti ureze bun venit.mai ales ca suntem cunostinte vechi de la inseminaresedere cat mai lunga,lunga..pana in octombrie..
fetelor- va asteptam cu rezultatul ecografiei.
eu ieri dim, am mancat 2 crenvusti, si mi-au venit inapoi toata ziua.asa ca, pe restul sarcinii, am terminat cu acest hobby culinar.restul zilei am mancat numai fructe ..alte simptome nu am,nici sanii nu ma mai dor,doar scurgerile maronii imi mai aduc aminte de sarcina, de hematom..
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea82 Arianaaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ajuta! Bine ai venit! Felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara, dusa pana la termen si un bebe in primul rand sanatos, cuminte si frumos. |
Ms mult de primire ..incet incet sper sa ma adaptez si eu acestei minuni si sa invatat ce tr sa fac in timpul sarcinii,asa ca va cer ajutorul in privinta asta....eu sunt abia la inceput,inca nu am nici un simptom de sarcina,am inteles ca de prin sapt a 5 a o sa apara greturile si altele,cum e ?
crina-s spune:
buna dragilor burtici
sincera sa fiu inca sunt socata dupa cele intamplate mihutzei.....aseara am fost pe la urgenta ca nu m-am simtit prea bine si i-am vazut si inimioara lui bebe.
programare la eco am miercuri.
vreau sa va spun multa bafta celor 4 mamici care merg azi la eco, deabia astept sa ne dati vestile bune
si nu in ultimul rand bun venit noilor burtici le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!
8+
crina
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s buna dragilor burtici si nu in ultimul rand bun venit noilor burtici le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi! 8+ crina |
Multumesc ,sa dea DD sa fie totul bine
eveline spune:
Incep prin a spune bafta celor ce merg azi la ecografie...sa veniti cu vesti bune, noi tinem pumnii!
Vis-a-vis de greturi mie mi-a recomandat metroclorpamid - sau cum s-o fi scriind - cica e absolut verificat in sarcina.
Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc!
7+ si mamica de Bianca