Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutari!
Am citit din urma, dar nu am retinut mare lucru. Eu in continuare cu ale mele treburi casnice, fac cate putin si cu pauze lungi intre, sa nu obosesc. Azi am facut o prajitura pe care o tot promiteam sotului de foaaarte mult timp, ca dupa ce vine Bebelina nu o sa mai fie timp de prajitureala. Mai am de calcat, spalat, pregatit, decorat, dar incet, sa nu grabesc lucrurile. Eu acum ma menajez macar pana fac 37 de saptamani, ca nu vrea bebe prematur.
Noptile sunt cam dificile in ultimul timp din cauza de...nas infundat. Ma trezesc ca nu pot respira si nu prea reusesc sa-mi curat bine nasul, de asta nu prea pot dormi. Vad ca azi si ziua mi-e infundat rau nasul, macar pana acum dormeam ziua sa recuperez. Probabil am luat monstrul de la Tudor.
El e bine acum, merge la gradinita, dar trebuie sa se acomodeze la dus si venit fara mine si e mai greu, mai protesteaza. Mi-e mila de el, l-as duce si aduce eu, dar trebuie sa-l obisnuim ca peste vreo luna nu voi mai putea sa o fac oricum si mai bine sa se obisnuiasca de acum. Are zile cand e mai marait dimineata si atunci mai protesteaza.
Se pare ca febra lui nu a fost de la bronsita, ci de la penultimul dinte. Mai avem o masea si scapam. Astea ultime ne-au dat de furca, cu febra marisoara si nervozitate. Dar scapam noi si de ultima si gata!
Cam atat de la noi, deocamdata nu am alte stiri.

Sanatate multa tuturor bolnavilor, mari si mici!
Si primavara frumoasa, aud ca in tara e cald si bine (nu ca aici, -15, cu ninsoare si viscol...)!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna seara si de la noi

am ramas fara grai ...Annisia , sanatate multa ! zic eu mai jos cum e cu tratamentul chistului! nu te opera la 4cm !!!!! Stiu ce implica amanarea ... Iti mai zic de treaba cu banii pe card? In bucuresti exista si posibilitatea trimiterii actelor necesare cu confirmare de primire ca sa nu mai bati drumul pana pe hambarului.

Andreea , mami de baietel dragutel urata treaba cu operatia ! Dr de familie s-a mirat ptr ca este o interventie care este condiderata de obicei urgenta si cica pt urgente nu tb sa ai neaparat trimitere!
Hai sa-ti spun cum sta treaba sa nu-ti faci pb : am operat unul de 7,5 cm cum m-am dat jos din avion venind din luna de miere !!!
de fapt cred ca rezectie se cheama , ti-l curata de pe ovar ! Poate ca nu e la fel la toata lumea ,mie insa nu mi-au cerut doi donatori . Ustura un pic dupa aia si atat ! Asta nu inseamna ca nu se poate reface! Dovada a fost acum unul de 4cm descoperit recent la metroragia mea. Tratamentul a fost cu antic. doua luni dupa care vedeam evolutia ! Eu insa n-am putut ajunge dupa 2 luni la dr si am luat 3 luni antic.Cert este ca tot raul spre bine , chistul s-a spart ! Cine stie cum arata chistul meu dupa 2luni ....

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Mami, eu sunt pastilata pana la Domnu si inapoi. Iar neuronii mei cred ca sunt atat de negri de suparare, ca se sperie unul de celalalt. Nu am inteles neicusoare nimic din ce scrisesi tu aici. Sa nu ma operez? Sa astept sa se sparga chistul ala in mine? Si sa fac asta intr-un teatru de operatiuni (care presupune efort, instructie, stat de dimineata pana seara in picioare si alergat prin toata baza)? Banuiesc ca nu la asta te-ai gandit cand ai spus ca stii ce presupune amanarea, nu? Povesteste-mi si mie care e perspectiva? Deci nenea asta de chist al meu e din ala cu lichid (imi scrie compozitie complicata pe eco). Pana mea, ca nu ma pricep. Eu nu ma tem neam de operatie, oricat de grea ar fi. NU ma tem de medici, de tratamente, de injectii, de controale. N-am nicio treaba. Mi se par lucruri firesti, pe care le fac toti oamenii in functie de noroc. In concluzione, nu ma deranjeaza sa ma operez si sa scap de chestiune. Ideea era daca in spatele acestei operatii se pot ascunde urmari mai putin placute (sa mai taie aia si pe langa, cu tot cu un ovarel, sa ajung la infertilitati sau trebi din astea). Daca ma iei asa, ma convingi. Daca imi spui doar sa stau si sa astept sa se sparga ala in mine, nu mi se pare cea mai ortodoxa alegere. Pe bune! Vreau detalii. Daca ai rascolit buboiu, vezi... Stii vorba aia cu buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat? Uite asta ti se intampla tie acum cu mine. Hihihihihi...

Cecilica, plecarea este pe 27 martie si ma intorc in octombrie. Nu sunt eu marea secretoasa, dar din principiu nu dau detalii despre jobul meu. Nu e mare kkt, sa nu crezi ca fac pe interesanta. Numa ca nu lucru la aprozar. Desi cred ca era mai ok, ca n-aveam nicio bataie de cap, nicio strangere de inima si nicio, cum ii zice la aia, restrictie... Ce mai face scumpicul tau? Nu ti-am spus ca mi s-a facut intr-o zi dor de el. Mi-a venit in minte mocuta lui si ma gandeam eu cum o sa ajunga domnia lui un mare gagicar si un mare, mare, da mare smecher. Nu crezi?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu prea v-ati inghesuiti sa scrieti, o pagina asa de control

Cred ca azi incep sa strig catalogul...poate cine stie, ceva activitate pe aici...

Eu azi m-am delectat cu o sedinta dimineata si am ratat toate orele, dupa care m-am dus sa ma fac mumoasa(cum spune Cristi), m-am suvitat....imi era dor de suvitele mele de acum 4 ani...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilico, baga text, lasa vrajeala. O poza de confirmare nu ai la mumosenia ta?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna Annisia , nu esti deloc belea
iti dai seama ca nu sunt dr aceia , daca ei zic ca tb sa te operezi fa-o ! dar n-o face inainte de a vedea daca intr-adevar o faci doar ca sa scape ei de o grija! Asa cum te operezi acuma de chist in lunile astea in care pleci e suficient timp sa apara altul , asa cum stii ca exista si cele doua pozsibilitati : sa evolueze sau nu !
Chistul este seros, e bine , l-ai depistat din timp , eu credeam ca am pb cu apendicele atunci!Si al meu tot plin de lichid a fost!Dar la mine era deja prea mare pt tratament, cred ca de la 5,5-6 sunt operabili. Banuiesc ca si al tau este tot pe dreapta ca acolo se fac se pare cel mai des si daca am face eco mai des am vedea ca mai avem la un moment dat.
Inteleg ca esti presata de timp , dar daca chistul tau nu este unul din cele nefunctionale atunci parerea mea este ca faci o operatie degeaba. Sunt convinsa ca unde te duci tu efortul nu se compara cu tenisul meu , dar daca chistul tau se sparge ,,controlat''(adica o sa ai menstra mai abundenta decat de obicei) sau se resoarbe ?Plus ca pana la urma e o operatie si vei face acel efort dupa! N-am crezut vreo secunda ca ti-ar fi frica de ceva
Stii ce nu stiu : nu stiu daca se sparge brusc fara sa te jeneze macar un pic inainte?! Cred ca pana la urma corpul ne da cumva semnalul , uite al tau ti-a spus sa te duci la dr la timp!
Sanatate multa ! Si daca mai ai intrebari

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna seara si de la noi

am ramas fara grai ...Annisia , sanatate multa ! zic eu mai jos cum e cu tratamentul chistului! nu te opera la 4cm !!!!! Stiu ce implica amanarea ... Iti mai zic de treaba cu banii pe card? In bucuresti exista si posibilitatea trimiterii actelor necesare cu confirmare de primire ca sa nu mai bati drumul pana pe hambarului.

Andreea , mami de baietel dragutel urata treaba cu operatia ! Dr de familie s-a mirat ptr ca este o interventie care este condiderata de obicei urgenta si cica pt urgente nu tb sa ai neaparat trimitere!
Hai sa-ti spun cum sta treaba sa nu-ti faci pb : am operat unul de 7,5 cm cum m-am dat jos din avion venind din luna de miere !!!
de fapt cred ca rezectie se cheama , ti-l curata de pe ovar ! Poate ca nu e la fel la toata lumea ,mie insa nu mi-au cerut doi donatori . Ustura un pic dupa aia si atat ! Asta nu inseamna ca nu se poate reface! Dovada a fost acum unul de 4cm descoperit recent la metroragia mea. Tratamentul a fost cu antic. doua luni dupa care vedeam evolutia ! Eu insa n-am putut ajunge dupa 2 luni la dr si am luat 3 luni antic.Cert este ca tot raul spre bine , chistul s-a spart ! Cine stie cum arata chistul meu dupa 2luni ....

Mami, eu sunt pastilata pana la Domnu si inapoi. Iar neuronii mei cred ca sunt atat de negri de suparare, ca se sperie unul de celalalt. Nu am inteles neicusoare nimic din ce scrisesi tu aici. Sa nu ma operez? Sa astept sa se sparga chistul ala in mine? Si sa fac asta intr-un teatru de operatiuni (care presupune efort, instructie, stat de dimineata pana seara in picioare si alergat prin toata baza)? Banuiesc ca nu la asta te-ai gandit cand ai spus ca stii ce presupune amanarea, nu? Povesteste-mi si mie care e perspectiva? Deci nenea asta de chist al meu e din ala cu lichid (imi scrie compozitie complicata pe eco). Pana mea, ca nu ma pricep. Eu nu ma tem neam de operatie, oricat de grea ar fi. NU ma tem de medici, de tratamente, de injectii, de controale. N-am nicio treaba. Mi se par lucruri firesti, pe care le fac toti oamenii in functie de noroc. In concluzione, nu ma deranjeaza sa ma operez si sa scap de chestiune. Ideea era daca in spatele acestei operatii se pot ascunde urmari mai putin placute (sa mai taie aia si pe langa, cu tot cu un ovarel, sa ajung la infertilitati sau trebi din astea). Daca ma iei asa, ma convingi. Daca imi spui doar sa stau si sa astept sa se sparga ala in mine, nu mi se pare cea mai ortodoxa alegere. Pe bune! Vreau detalii. Daca ai rascolit buboiu, vezi... Stii vorba aia cu buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat? Uite asta ti se intampla tie acum cu mine. Hihihihihi...

Cecilica, plecarea este pe 27 martie si ma intorc in octombrie. Nu sunt eu marea secretoasa, dar din principiu nu dau detalii despre jobul meu. Nu e mare kkt, sa nu crezi ca fac pe interesanta. Numa ca nu lucru la aprozar. Desi cred ca era mai ok, ca n-aveam nicio bataie de cap, nicio strangere de inima si nicio, cum ii zice la aia, restrictie... Ce mai face scumpicul tau? Nu ti-am spus ca mi s-a facut intr-o zi dor de el. Mi-a venit in minte mocuta lui si ma gandeam eu cum o sa ajunga domnia lui un mare gagicar si un mare, mare, da mare smecher. Nu crezi?

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Slippers
Yaia sanatate ! -15? brrrr

Mergi la inceput

Cecilia sa-ti fie de bine suvitele! Poze, poze

Mergi la inceput

Ceamica, doctorita mi-a spus ca nici ea nu se da in vant dupa operatii si ca face tot posibilul sa nu ma operez. Ca ea vrea sa raman in tara si sa facem tratamente pana ii dam la temelie, fara sa ajung la operatie. Eu i-am spus ca nu renunt la plecare si ca are la dispozitie o luna sa faca ce stie ea ca trebuie. Atunci mi-a dat un tratament si m-a chemat iar la control peste o saptamana, cand ne vom decide ce si cum.
Ideea mea fixa este ca sunt omul care nu vrea sa creeze valuri in jurul lui. Nu vreau sa ma duc printre straini cu probleme, sa ajung la operatii sau internari si sa ma stie toti ca pe un cal breaz. Plus ca nu sta nimeni, desi am toate conditiile, sa ma caute pe mine de chisturi. Nu ma duc in vacanta si nici la bai la trataemnt, ma duc la munca. Si vreau sa-mi fac treaba bine, sa fiu apta din toate punctele de vedere. Fara sa stau cu dureri, cu grija ca face besica poc si ma patez pe pantaloni, fara sa cad din picioare si mai stiu eu ce minuni as putea pati. Eu sunt cea care merg pe operatie, nu doctorii neaparat, pentru ca mi se pare solutia de compromis in contextul in care ma invart eu acum...

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Annisia multa sanatate, sper sa te intorci cu bine din teatru si sa nu fii prea dezamagita de oameni.

Poate cine stie la un moment dat (candva, undeva...) vom depana povesti din tinerete la gura sobei. Mi-ar placea sa-mi povesti din experienta asta a ta.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tot pe fuga si de la noi!!!

Yaia, multa sanatate, sa treaca nasul acela infundat. Si Daria e mucoasa, am trecut-o direct pe aerosoli. Sper sa nu iau si eu ceva.

Valentina,intru mai rar pentru ca impachetam iar eu trebuie sa organizez pentru ca asa cum le pun asa le scot. Numai bine

Ceamica, mi-a raspuns Urmy la intrebarea cu ajutorul la curatenie dar nu strica un nr. de contact si de la tine. Astept pe PM. Ma bucur ca sunteti bine. De Rimini nu stiu nimic. Noi ne gindim anul acesta la ceva Spania, Portugalia (bine ca ne-ar placea Rep. Dominicana, Maldive, Tenerife....), nu mai vrem ultra all.

Slippers bravo pentru micul amator de sporturi reale si virtuale.

Cecilia sa iti fie de bine infrumusetarile!

Gabriela e super ca aveti program la piscina. Cit despre problema cu rinichii la Sofia sigur se va rezolva de la sine. Eu tin pumnii strinsi-strinsi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput