Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Annisia,pentru tine o calda imbratisare. Iti doresc sanatate multa,multa si refacere cat mai rapida. Ma bucur ca privesti inainte cu optimism si incearca(pe cat posibil) sa te odihnesti!
Bine ai revenit pe plaiurile noastre Simona! Am vazut pozicile, impresionante locuri, dar mai impresionant nazdravanul tau care alerga de colo-colo. Ma bucur ca sunteti bine si ca,pentru voi a inceput o noua etapa!
Gabriela, am tot zis sa las un comentariu la povestea nasterii fetelor, dar mereu am uitat. Emotionante ambele istorioare. Sa-ti traiasca cele doua fete cucuiete si sa va aduca numai bucurii!
Piciu, cu educatoarea am tot vorbit, se pare ca a inteles perfect mesajul meu, dar acum (poate mi se pare mie), dar se cam razbuna pe fata. Se face ca uita tot felul de chestii care au legatura cu ea. Abia astept lectia deschisa de vineri sa vad si eu cum lucreaza cu cei mici. Oricum daca incidentul se mai repeta , ii fac sesizare catre inspectorat si protectia copilului si cu tot respectul ii voi arata si eu cum este sa te simti neajutorat si umilit.
Carpatina, ce se aude cu examenul?
Erina, au venit parintii si te rasfeti acum de nu mai dai pe aici!
Yaia, se pare ca ai multa treaba care te tine si pe tine ocupata! Ai grija de burtica si nu te forta prea tare!
Cecilia, sanatate multa si tie, poate fi astenia de primavara bat-o vina, dar nu cred ca ti-ar strica un set de analize. Apropo de asta, astazi a venit pe la mine sora-mea si m-a luat la rost, ca de ce sunt asa de alba la fata!? Pana si dentistul a remarcat asta ieri cand am fost la control si asta in conditiile in care eu iau pastile cu pumnul. Nu’s ce-o mai fi de data asta. Oricum pana saptamana viitoare nu am cum sa ajung la Fundeni. Maine vreau sa merg cu Alex sa-i fac un set de analize, apoi joi pregatim petrecerea de la gradinita. Este adevarat ca in ultimile zile m-a cam luat cu ameteli dar am trecut cu vederea.
Toma,multa sanatate Nataliei!
Roxana, profita cat mai poti. Uneori este chiar indicat sa mai respiri si tu. Copii sunt pe maini bune asa ca relaxeaza-te!

Ma retrag acum,dar va doresc o seara minunata in continuare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, m-am razgandit si nu mai mor. Doar ma operez. Hihihihi... Mi-au gasit inca doi medici celebrul chist. Tratament si dupa o saptamana control. Atunci decidem daca operam sau pana mea. Dar cica 80% cutit (pentru ca e foarte mare si eu plec la cucurigu, unde nu sta nimeni sa ma caute pe mine prin partile fatacioase). Sunt stransa cu usa de plecarea asta, dar asta-i treaba. Ma descurc eu. Mi-am propus ca in maxim doua saptamani sa uit povestea asta. Deci no fi foc nenica, sunt numai 14 zile amarate. O seara frumoasa va doresc!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Annisia , ,
Ce faci frate cu toate bolile astea ..pentru altii nu mai lasi? Tin pumnii sa te faci bine ca strainataturile merita sa te vada in cea mai buna forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, sanatate multa, adevarul ca operatia este fff simpla, iar cum tu oricum dupa ce te intorci ai plan de bb 2,parca, oricum trebuie sa o faci...curaj gaina ca te tai... Cand tb sa pleci in strainataturi?

Valentina, da trebuie sa-mi fac un set de analize, dar nu stiu cand...

Roxana, profita cat mai ai timp, numai maine nu-i vineri....si gata cu linistea ta...ce mai tanjesc si eu dupa cateva ore de liniste, mai bine zis o noapte fara ciupitiuri si maini in gat

Aniast, cum a fost la eco si triplu test...nu indraznesc sa te sun sa nu nimeresc in programul vostru de somn.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Just in case you remember us, venim si noi la raport.

Inca mai traim, ne recuperam dupa o bronsita urata (Vlad a terminat aerosolii azi dimi) si o masea deschisa cu puroi (Miru se chitzaie de zor si dramatic la toata lumea despre patzania ei). In rest bine (sanatosi mai putin :)), ocupati pana peste poate, cu serviciul, cu gradinitza, cu aspiratiile lui Vlad catre gradinitza (a renuntat si la pampers-definitiv de o luna in speranta ca va merge si el la "ghidinita"). De rest crestem frumos, vorbim de nu ne mai oprim (cred ca se adevereste profetia nashei lui, avocat il face mama ), imbrobodim pe oricine din doua fraze bine ticluite. In rest, ocupatii de baietzoi. Nu ne plac puzzle-urile dar ne plac povestile citite si rascitite, numaram bine, stim si alfabetul aproape fara greseala (mecanic, evident, da' macar stiu ca are memorie, nu gluma), batem mingea ca un profesionist, batem recorduri peste recorduri la Wii, mai ales la tenis, si asteptam sa se usuce un pic pe afara sa ne mai putem tavali si prin curte.

Noi astia mari sanatosi, foarte ocupati, mai mult intre avioane in ultimele doua luni, dar rostogolim bolovanul mai departe.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, dar nu merge fara cutit? Un tratament ceva? Tare imi pare rau de asa patanie, iti doresc sa fii bine cat de repede.

Slippers, pe toti, mai ales pe cei mici carora le dorim sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ganduri bune pentru toti papanashii si dulcetzelele si parintii lor, pentru toate proaspetele mamici si odoarele nou-nascute (Picia sunt curioasa daca profetia mea in ale colicilor s-a adeverit ;) ), pentru mamicile cu burtici care stau cu sufletul la gura (Yaia, Erina, ma gandesc la voi, chiar daca nu mai dau pe aici), pentru toti bolnavii mari si mici (Annisia, tu esti ultima despre care am citit in marea mea diagonala, si se pare ca nu e de gluma, sanatate multa ).

Papanash, sper sa va fi priit vacanta (amanata) in familie.
Rox tie putere si multe ocupatii relaxante si distractive (vad ca te ocupi de asta).

De rest, sanatate si veselie tuturor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara si de la noi

am ramas fara grai ...Annisia , sanatate multa ! zic eu mai jos cum e cu tratamentul chistului! nu te opera la 4cm !!!!! Stiu ce implica amanarea ... Iti mai zic de treaba cu banii pe card? In bucuresti exista si posibilitatea trimiterii actelor necesare cu confirmare de primire ca sa nu mai bati drumul pana pe hambarului.

Andreea , mami de baietel dragutel urata treaba cu operatia ! Dr de familie s-a mirat ptr ca este o interventie care este condiderata de obicei urgenta si cica pt urgente nu tb sa ai neaparat trimitere!
Hai sa-ti spun cum sta treaba sa nu-ti faci pb : am operat unul de 7,5 cm cum m-am dat jos din avion venind din luna de miere !!!
de fapt cred ca rezectie se cheama , ti-l curata de pe ovar ! Poate ca nu e la fel la toata lumea ,mie insa nu mi-au cerut doi donatori . Ustura un pic dupa aia si atat ! Asta nu inseamna ca nu se poate reface! Dovada a fost acum unul de 4cm descoperit recent la metroragia mea. Tratamentul a fost cu antic. doua luni dupa care vedeam evolutia ! Eu insa n-am putut ajunge dupa 2 luni la dr si am luat 3 luni antic.Cert este ca tot raul spre bine , chistul s-a spart ! Cine stie cum arata chistul meu dupa 2luni ....

Emma , sanatate , sa-ti treaca cat mai repede ! Da' zici ca faci tratament pentru altceva ca pt ce-ti tb nici o reactie !

Cu intarziere
La multe lunite bebicii Ana Sofia si Alex ! Gabriela , Piciulika
La multi ani pt onomastica draga Valentina , la multi ani sorei tale si sotului! Si Alexandrei ca vine si ziua ei , sper sa nu ma insel!
La multi ani Prisi !
La multi ani sot de Sim

Carpatina , bafta la examen !

Yaia , Erina mai aveti putin ! Yaia , sanatate lui Tudor !
Erina , mai ai nevoie de inca doua maini ?

Mandarinutza felicitari pentru baietel !

Ramonaiani cum se mai simte Daniel ?

Roxali

ne apropiem de un nou vaccin , din cate am citit eu in schema ! face cineva infanrix?

si daca tot am numai intrebari , mai zic una :

unde mergeti in concediu cu copii? Noi , de fapt eu, am zis sa vedem Rimini . Ma poate sfatui cineva de bine in acest sens? multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua, dragele mele dragi!

Asa mi-e de rusine sa intru asa...fara sa citesc, dar nu prea mai reusesc, parol! Sunt zile in care abia reusesc sa beau o gura de cafea, marturisesc ca dupa primul alaptat ma scap la o gura de cafea, altfel ma doare capul toata ziua, eu cu tensiunea mea mica...

Asa...deci, Picia mea draga, se simte, sa stii, telepatia si empatia, zau! Am citit, salvat, aplicat! Problema rezolvata cu succes! Sper sa nu mai apara, ca e nasol rau!
Cat despre bona,nu mai stam pe ganduri, acum a revenit mama si maine avem interviurile cu bonele. Tipa de la agentia, care mi s-a parut profi si draguta, am interactionat f bien cu ea, sper sa fi inteles nevoia mea, mi-a sugerat pt Sara o bona tanara, tind sa cred ca are dreptate, sa vedem...
Pana atunci, ne bucuram de buni, e divin, Sara e o dulceata buna si intelegatoare, cam rasfatata, dar o punem pe seama situatiei noi
Ma bucur in schimb, ca o iubeste pe Sofia.
Micuta Sofia a crescut tare frumos, mi-a zambit cand a implinit o luna, ce cadou nesperat de frumos...E dulce tare cu mutritele ei. In comtinuare, f f cuminte, nu colici, nu plans, s-a mai reglat si tranzitul, cam la doua zile face kk. La o luna avea 4,260 de la 3,300 cum am venit din spital, zic eu f bine. Papa san din ce in ce mai bine si parca s-a mai marit productia de lapte, Doamne ajuta!

Annisia, tinem pumnii sa iasa toate bine, sanatate multa!

Andreea, si pt tine, un mare si pumnii stransi pt operatie, sa treaca cu bien!

Ana, bine ai revenit! Ma gandeam eu ca ai lipsit motivat! Sanatate copilasilor si pt tine

Ceamica, Vale, Danuta, Cecilia, Papanash

Erina, Yaia numar zilele si saptamanile alaturi de voi, sa stiti!

Va tin la curent cu bona, altfel program incarcat saptamana asta, Sara incepe sa mearga la piscina, s-a deschis ceva f dragut langa noi, Babyswim, activitati in apa cu bebelusi, impreuna cu familia, cred ca va fi incantata, adora apa. Maine mergem cu ea la ortopedie, am cam amanat cu ea controlul asta, iar maine mergem cu Sofia la eco, nu cred ca am apucat sa va spun ca dupa nastere, i-am rugat sa-i faca un eco pt rinichiul drept la care s-a vazut acea dilatare usoara la ecografiile morfologice. Din pacate, s-a confirmat, dar dr a zis ca cel mai probabil va disparea de la sine, monitorizam la 1, 3 luni si abia apoi daca se mentine, facem analize mai detaliate. Eu sper din suflet sa nu fie cazul. Dar ar prinde bine niste pumni stransi.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna si de la noi!Pupam toti bolnaviorii, mari si mici si tinem pumnii strinsi pentru o recuperare cit mai rapida!
Noi suntem cit de cit ok, caca ne da mari batai de cap, am ajuns la spital pt ca era fff constipat (asta ca tot ma dadeam mare ca am rezolvat-o cu Activia). Medicul dragut mi-a dat tratament, o zi intreaga a mincat numai lichide si siropeluri. Dupa care a inceput sa faca de nu se mai oprea. Ieri a facut de 5 ori. Drept pt care l-am trecut pe mancare normala, am mai scos din siropuri (am ramas numai cu Debridat) si tin pumnii stransi sa fie bine si la noi.
In alta ordine de idei, am intrat cu o prietena intr-o afacere, intr-un domeniu f placut, aranjamente florale. Asa ca daca sunteti interesate, v-am trimis un atasament cu mai multe detalii pe mailul comun, ca sa nu plictisesc audienta aici.
Cam astea ar fi vestile de la noi, si mai bune si mai proaste, dar asa e viata. Sper sa va placa ceea ce facem noi si sa colaboram cit mai curind!
Pupici!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput