Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilica, plecarea este pe 27 martie si ma intorc in octombrie. Nu sunt eu marea secretoasa, dar din principiu nu dau detalii despre jobul meu. Nu e mare kkt, sa nu crezi ca fac pe interesanta. Numa ca nu lucru la aprozar. Desi cred ca era mai ok, ca n-aveam nicio bataie de cap, nicio strangere de inima si nicio, cum ii zice la aia, restrictie... Ce mai face scumpicul tau? Nu ti-am spus ca mi s-a facut intr-o zi dor de el. Mi-a venit in minte mocuta lui si ma gandeam eu cum o sa ajunga domnia lui un mare gagicar si un mare, mare, da mare smecher. Nu crezi?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Aveam o idee pe unde muncesti mataluta, ca doar nu ai venit la scara mea, nu asta era ideea, ci data cand pleci....timp putin pt tine sa te operezi si alte alea
Cat despre gagicarul meu, stam bine...a auzit el ca trebuie sa duca martisoare la fete(opera lui tanti Ita) si spune azi cand s-a trezit:
C:Tati mergem sa luam martisoare?
Tati: unde sa mergem?
C: in Auchan
T: de ce in Auchan?
C: paiiiiiii, acolo sunt bilele(adica locul de joaca)
T: la locul de joaca nu sunt martisoare
C: sunt, le cumparam cand plecam
bineinteles ca el nu stie ce sunt martisoarele, sau asa banuiesc eu.

Oricum, multumesc ca te-ai gandit la gagicarul meu...nu degeaba sunt nascuti baietii nostri in aceeasi zi

cat despre poza....mai asteptati sa si fac una

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Pe ultima suta de metri - maine fac bagaje si poimaine pe la 6 dimineata plecam spre aeroport.
A fost interesant (vreme capricioasa, imbolnavirea baiatului) - pacat ca n-am ajuns sa ma vad decat cu Luiza.

Ceamica, multumesc, Daniel este bine, i-a revenit pana si pofta de mancare, insa sa vedem cand ne-om intoarce acasa cum facem, ca s-a obisnuit in pat cu mami, care raspunde la fiecare scancet de-al lui .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Super tare. Si al meu vorbeste de-ti sta mintea soro. I-a povestit maica-mii cum am ajuns eu la spital ca nu am mancat si sa aiba grija sa ii dea Dodo sa pape, ca el nu vrea buba la maini cum are mami. Si cum tremuram, dar el nu s-a speriat ca stie ca mami e puternica si a asteptat sa ma uit la el si sa-i zambesc, ca sa stie ca sunt bine. Si eu nu i-am zambit si nu l-am bagat in seama si a stat suparat. Da i-am zambit la spital si el m-a, nu igorat, mi-a dat mana la o parte cand am vrut sa-l iau la smotocit. Si toate alea i le-a zis.
Adevarul ca eu in crizele mele numai de el nu am stat. A venit si m-a luat in brate si m-a mangaiat pe fata, dar eu am ramas insensibila la gesturile care altadata ma topesc toata. Si a fost baiatul meu suparat pe mine. A venit mai tarziu la mine la spital si era botos, semn ca a tinut minte ca l-am ignorat. Am incercat sa repar boroboata, dar era rece si se uita permanent in alta parte decat la mine. L-am lasat in pace, nu avea rost sa il irit cu intrebari si chestii. I-am explicat ce se intampla cu mine, l-am mintit (sa nu ma spuneti, da) ca mi se intampla toate astea pentru ca nu mananc (ca sa nu mai faca fitze cu coditze la manacare) si l-am lasat sa proceseze singur. A fost ok pana la urma.
El este foarte grijuliu cu mine de fel. In general avem noi doi un cod al nostru si un comportament aparte fata de restul familionului. Cu mine vorbeste orice si simte ca il inteleg altfel. Stie ca ma supar, dar tot vine si-mi spune ce probleme are. Stie ca stau si-l ajut sa le rezolve si ca disecam firul in patru pana gasim o solutie comuna. Nu l-am fortat niciodata sa faca nimic fara acceptul lui, fara sa-l consult, fara sa-i cer voie, fara sa stie despre ce e vorba in propozitie. Inca B radea de mine ca ce stau sa-mi pierd timpul, ca oricum el habar nu are ce ii tot spun eu acolo. Uite ca a dat roade munca mea. Sunt singura persoana de care asculta oricand, oricum. Sunt prima persoana la care apeleaza cand are o problema. Bine, va dati seama ce probleme are el la 2 ani juma... Difereta dintre ceilalti si mine e ca eu il tratez ca pe un om, in timp ce toti ceilalti il trateaza ca pe un tzashti-bashti. Hai ca mi s-a facut un dor de el, de ma imbrac acum si ma duc sa-l iau acasa. V-am pupat!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Super tare. Si al meu vorbeste de-ti sta mintea soro. I-a povestit maica-mii cum am ajuns eu la spital ca nu am mancat si sa aiba grija sa ii dea Dodo sa pape, ca el nu vrea buba la maini cum are mami. Si cum tremuram, dar el nu s-a speriat ca stie ca mami e puternica si a asteptat sa ma uit la el si sa-i zambesc, ca sa stie ca sunt bine. Si eu nu i-am zambit si nu l-am bagat in seama si a stat suparat. Da i-am zambit la spital si el m-a, nu igorat, mi-a dat mana la o parte cand am vrut sa-l iau la smotocit. Si toate alea i le-a zis.
Adevarul ca eu in crizele mele numai de el nu am stat. A venit si m-a luat in brate si m-a mangaiat pe fata, dar eu am ramas insensibila la gesturile care altadata ma topesc toata. Si a fost baiatul meu suparat pe mine. A venit mai tarziu la mine la spital si era botos, semn ca a tinut minte ca l-am ignorat. Am incercat sa repar boroboata, dar era rece si se uita permanent in alta parte decat la mine. L-am lasat in pace, nu avea rost sa il irit cu intrebari si chestii. I-am explicat ce se intampla cu mine, l-am mintit (sa nu ma spuneti, da) ca mi se intampla toate astea pentru ca nu mananc (ca sa nu mai faca fitze cu coditze la manacare) si l-am lasat sa proceseze singur. A fost ok pana la urma.
El este foarte grijuliu cu mine de fel. In general avem noi doi un cod al nostru si un comportament aparte fata de restul familionului. Cu mine vorbeste orice si simte ca il inteleg altfel. Stie ca ma supar, dar tot vine si-mi spune ce probleme are. Stie ca stau si-l ajut sa le rezolve si ca disecam firul in patru pana gasim o solutie comuna. Nu l-am fortat niciodata sa faca nimic fara acceptul lui, fara sa-l consult, fara sa-i cer voie, fara sa stie despre ce e vorba in propozitie. Inca B radea de mine ca ce stau sa-mi pierd timpul, ca oricum el habar nu are ce ii tot spun eu acolo. Uite ca a dat roade munca mea. Sunt singura persoana de care asculta oricand, oricum. Sunt prima persoana la care apeleaza cand are o problema. Bine, va dati seama ce probleme are el la 2 ani juma... Difereta dintre ceilalti si mine e ca eu il tratez ca pe un om, in timp ce toti ceilalti il trateaza ca pe un tzashti-bashti. Hai ca mi s-a facut un dor de el, de ma imbrac acum si ma duc sa-l iau acasa. V-am pupat!!!

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

as vrea sa fiu o musculita si sa trag si eu cu urechea la ce vb voi acolo....si noi comunicam fff bine, dar nu numai noi ci si tati, diferenta este ca nu asculta de nimeni, cand i se pune pata pe ceva e grav...deh, are cu cine semana capos

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Pe ultima suta de metri - maine fac bagaje si poimaine pe la 6 dimineata plecam spre aeroport.
A fost interesant (vreme capricioasa, imbolnavirea baiatului) - pacat ca n-am ajuns sa ma vad decat cu Luiza.

Ceamica, multumesc, Daniel este bine, i-a revenit pana si pofta de mancare, insa sa vedem cand ne-om intoarce acasa cum facem, ca s-a obisnuit in pat cu mami, care raspunde la fiecare scancet de-al lui .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

drum bun poimaine, pacat ca nu am reusit sa ne vedem....ma bucur ca Daniel este bine.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Va dati seama ca sunt singura acasa, baietii sunt in Auchan dupa martisoare

Am mai intrebat cine merge la expobebe, incepe maine, daca ajungeti sa ne scrieti ce este pe acolo interesant.

strig catalogul?

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

ce mai tanjesc si eu dupa cateva ore de liniste, mai bine zis o noapte fara ciupitiuri si maini in gat

(07.09.2007)

Sunt prinsa rauuuuuuuuu cu piticii, dar raspund ca mi se pare prea important. Cecilia, asa a fost si Teo, vroia mereu super lipit de mine, cu tinut in brate si el cu degetele prin parul si urechile mele, uneori se prindea de un cercel si nu-mi mai dadea drumul.
Daaaaaar, pe la 1 an si 2 luni, intr-un supermarket s-a indragostit de un urs urias. De atunci doarme intotdeauna cu el, ii zice Titi si si-a canalizat toata dragostea catre el (pe timpuyl noptii). De multe ori l-am urmarit cum, dormind, ii ciufulea blanitza, il tzinea de labutza sau de urechi.
Asta nu inseamna ca in timpul zilei nu ne giugiulim, din contra, ne imbratisam la culcare/trezire, cere ghadi-ghadi/leala.

Si ii multumesc in fiecare zi sotului pt cat a insistat sa-l las sa doarma cu ursul in pat, mie mi se parea neigienic(desi era spalat) pt ca Teo transpira din cauza lui.

Sa va mai spun ca ursul are si el pijamale pe masura????,
sau ca vara poarta vreo 3 straturi de haine de bumbac cas a nu transpire Teo???
mai spun ca schimbam hainele ursului periodic, il facem baie in masina de spalat, of course!?!? DAAAAAAR, sunt libera noaptea, mai ales ca nu sunt genul care sta imbratisata toata noaptea,
- (asa e sotul- teo il mosteneste)-
eu ma refugiez intr-un coltz de pat dupa ce ma incalzesc,
si am o vorba! somnul e individual!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Cecilia, ce sa-ti spun? Nimic special. Adica mie mi se pare normal cum procedez. Daca il vad iritat, somnoros, necooperant, scartait, rasfatat, ii cer sa ma ia in brate si sa stam putin de vorba. Vine, se aseaza pe genunchii mei si ma mangaie pe fata. Daca este foarte plans, intai ma pune sa-i sterg lacrimile, sa-i pup ochisorii si apoi stam de vorba. Il intreb ce s-a intamplat, daca l-a deranjat ceva, daca are o problema si cum pot sa-l ajut. El incepe sa bodogane ca aia si aia si nu stiu ce a patit sau nu stiu cine ce i-a zis. Il pupacesc putin, il mangai pe par, ii vorbesc cu o voce foarte calda si prietenoasa (chit ca imi vine sa ar ogorul de draci) si cautam o solutie pentru ce nu-i convine lui. Negociem totul la sange, el face ceva daca ii dau eu ceva sau primesc nu stiu ce daca imi spune el ceva si tot asa. In general, la atitudinea asta, accepta orice. Pe el il linisteste ritualul in sine, nu se mai pune problema de recompense sau beneficii. Imi place sa il zapacesc putin, pentru ca de cele mai multe ori incep prin a tipa eu mai tare ca el si se asteapta sa iasa iures. Numai ca mie imi trece intr-o bataie din aripi si il iau cu binisorul si se deschide ca o lalea la soare. HIhihihi...

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

ce mai tanjesc si eu dupa cateva ore de liniste, mai bine zis o noapte fara ciupitiuri si maini in gat

(07.09.2007)

Sunt prinsa rauuuuuuuuu cu piticii, dar raspund ca mi se pare prea important. Cecilia, asa a fost si Teo, vroia mereu super lipit de mine, cu tinut in brate si el cu degetele prin parul si urechile mele, uneori se prindea de un cercel si nu-mi mai dadea drumul.
Daaaaaar, pe la 1 an si 2 luni, intr-un supermarket s-a indragostit de un urs urias. De atunci doarme intotdeauna cu el, ii zice Titi si si-a canalizat toata dragostea catre el (pe timpuyl noptii). De multe ori l-am urmarit cum, dormind, ii ciufulea blanitza, il tzinea de labutza sau de urechi.
Asta nu inseamna ca in timpul zilei nu ne giugiulim, din contra, ne imbratisam la culcare/trezire, cere ghadi-ghadi/leala.

Si ii multumesc in fiecare zi sotului pt cat a insistat sa-l las sa doarma cu ursul in pat, mie mi se parea neigienic(desi era spalat) pt ca Teo transpira din cauza lui.

Sa va mai spun ca ursul are si el pijamale pe masura????,
sau ca vara poarta vreo 3 straturi de haine de bumbac cas a nu transpire Teo???
mai spun ca schimbam hainele ursului periodic, il facem baie in masina de spalat, of course!?!? DAAAAAAR, sunt libera noaptea, mai ales ca nu sunt genul care sta imbratisata toata noaptea,
- (asa e sotul- teo il mosteneste)-
eu ma refugiez intr-un coltz de pat dupa ce ma incalzesc,
si am o vorba! somnul e individual!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

am incercat si noi, dar rezultatul a fost sa vina cu ursuletul si cu Micki in patul nostru tot eu luam ciupiturile...iti inteleg atitudinea cu somnul individual asa sunt si eu...mai bine zis eram, acum nu mai am sansa asta...Cristi asa se simte in siguranta, cel putin asta am dedus eu.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Deci nu am glumit, dupa ce i-a postat Ceciliei, am plecat sa-mi iau copilul acasa. Pe drum ce credeti ca face. Ii spune lui B sa opreasca si sa schimbe rotile la masina. Noua ni se blocase o roata inainte sa plecam la o alta masina si am am plecat cu asta. M-am gandit ca i-o fi povestit tati ca nu am putut sa luam masina aia si motivul (ca ne intreaba de ce am venit cu aia sau cu aia si nu cu aia; avem trei masini). Dar tati s-a prins imediat. Feciorul zicea sa facem ca la masinile de curse, sa oprim la standuri si sa schimbam rotile. Am murit de ras ce idei are.
Apoi a vrut la Mc. Stiu parerea unora dintre voi, o stiu si pe a mea, nu va bateti gura ca nu aveti cu cine, dar eu duc copilul la Mc uneori. Imi place si mie, deci nu se pune problema. Altceva vroiam sa va spun... Bai, deci manca baiatul meu atat de responsabil si de atent. A vrut din toate, nu asa. El care functiona pe stilul vrabiuta, ciugulind cate putin din toate si gata masa. Se pare ca a functionat trombonul meu si s-a speriat sa nu ajunga ca mami la spital daca nu mananca. Mi-au spus si ai mei ca i-a uimit cu papa. Eu cand va spun ca in orice rau exista si un bine....

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput