Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Cecilia, ce sa-ti spun? Nimic special. Adica mie mi se pare normal cum procedez. Daca il vad iritat, somnoros, necooperant, scartait, rasfatat, ii cer sa ma ia in brate si sa stam putin de vorba. Vine, se aseaza pe genunchii mei si ma mangaie pe fata. Daca este foarte plans, intai ma pune sa-i sterg lacrimile, sa-i pup ochisorii si apoi stam de vorba. Il intreb ce s-a intamplat, daca l-a deranjat ceva, daca are o problema si cum pot sa-l ajut. El incepe sa bodogane ca aia si aia si nu stiu ce a patit sau nu stiu cine ce i-a zis. Il pupacesc putin, il mangai pe par, ii vorbesc cu o voce foarte calda si prietenoasa (chit ca imi vine sa ar ogorul de draci) si cautam o solutie pentru ce nu-i convine lui. Negociem totul la sange, el face ceva daca ii dau eu ceva sau primesc nu stiu ce daca imi spune el ceva si tot asa. In general, la atitudinea asta, accepta orice. Pe el il linisteste ritualul in sine, nu se mai pune problema de recompense sau beneficii. Imi place sa il zapacesc putin, pentru ca de cele mai multe ori incep prin a tipa eu mai tare ca el si se asteapta sa iasa iures. Numai ca mie imi trece intr-o bataie din aripi si il iau cu binisorul si se deschide ca o lalea la soare. HIhihihi... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
si noi procedam cam asemanator, el este un pupacios si un iubaret, avem ritualul de iubit seara sau cand ne trezim si mai ales cand vin acasa si el nu doarme la pranz, acelasi ritual il are si cu tati cand ajunge acasa.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Annisia spune:
Ei, cu tati are alte dragalsenii. Ei vrobesc despre masini, despre sport. Tati e prietenul lui cel mai bun. Care ii face baie, il dezbraca sa se duca la pisu, il imbraca atunci cand plecam in vizite, sta dupa fundul lui afara si cand mami casca ochii prin magazine. Sunt lucruri pe care nu accepta sa le faca decat cu tati, spre bucuria mea, desigur. Hihihih. Ca greul, de cele mai multe ori, pe tati cade. Eu sunt la comunicare, psihologie, relationare, chestii telectuale. Tati e cu carca.
Acestea fiind spuse, ma duc sa-mi indes niste medicamente in mine (nu stiu daca v-am spus, dar in afara de urechi am toate gaurile astupate) si sa ma bag la culcus. Somn usor mamici!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
ceamica spune:
inteleg perfect sa stii partea cu operatia: eu atunci am decis sa-mi scot si apendicele daca tot m-a deschis, de frica sa nu se inflameze fiind asa mare chistul. Pana la urma dr a facut cum am vrut eu!
Iti tin pumnii sa reactionezi la medicatie , de pocnit o va face exact cand ai menstra , vor fi doar doua tampoane in plus !
Perioada scurta =medicatie puternica? Ti-a pus ovarul in repaus presupun.
Daca te opereaza , probabil ca va face laparoscopie fiind mai mic chistul tau. Nu stiu daca e mai bine sa faci asa sau una clasica , la clasica iti taie muschiul burtii la dunga slipului, la cealalta va fi ca una de apendictomie .
DAR, vei face anestezie generala ! Sa te refaci bine si repede din celelalte ca iti tb forte si dupa , daca ajungi la varianta asta !
| citat din mesajul lui Annisia Ceamica, doctorita mi-a spus ca nici ea nu se da in vant dupa operatii si ca face tot posibilul sa nu ma operez. Ca ea vrea sa raman in tara si sa facem tratamente pana ii dam la temelie, fara sa ajung la operatie. Eu i-am spus ca nu renunt la plecare si ca are la dispozitie o luna sa faca ce stie ea ca trebuie. Atunci mi-a dat un tratament si m-a chemat iar la control peste o saptamana, cand ne vom decide ce si cum. Ideea mea fixa este ca sunt omul care nu vrea sa creeze valuri in jurul lui. Nu vreau sa ma duc printre straini cu probleme, sa ajung la operatii sau internari si sa ma stie toti ca pe un cal breaz. Plus ca nu sta nimeni, desi am toate conditiile, sa ma caute pe mine de chisturi. Nu ma duc in vacanta si nici la bai la trataemnt, ma duc la munca. Si vreau sa-mi fac treaba bine, sa fiu apta din toate punctele de vedere. Fara sa stau cu dureri, cu grija ca face besica poc si ma patez pe pantaloni, fara sa cad din picioare si mai stiu eu ce minuni as putea pati. Eu sunt cea care merg pe operatie, nu doctorii neaparat, pentru ca mi se pare solutia de compromis in contextul in care ma invart eu acum... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
ceamica spune:
Erina ai pm . Sanatate Dariei si tie !
Si la noi varianta Portugalia exista , noi insa nu l-am plimbat pe Sebastian cu avionul si mi-e teama de reactie, desi uneori ma intreb daca nu-i doar in capul meu pb asta . Asa ca si anul acesta avem varianta pt masina . Din doua opriri: Viena, cateva zile si apoi Rimini.Asta-i deocamdata. Caut plaja pentru Sebastian , nu intrari bruste in apa. Acum nu stiu cum e apa , daca-i la fel ca a croatilor e urat ca-i tare tare tare sarata , dar poate-i la fel de limpede. Daca-i la fel ca a turcilor , nu-mi place.Anul trecut am observat ca nu l-a tentat intrarea in apa decat dupa ce am gasit varianta de plaja Mamaia in grecia . Subscriu la varianta cu mancarea , intotdeauna am ales cel mult mic dejun.
Daniel
. Ramonaiani bagaje placute si zbor linistit.
Gabriela , pumni stransi si de la noi !
ma retrag si eu
noapte buna
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Si eu care voiam sa ma plang... ca nu stiu ce am, de cateva zile parca obosesc cam repede si ma dor toate alea ![]() ![]() si ma doare mereu capu![]() ![]() ...sa fie astenia sau am luat-o pe urma Anisiei.Cecilia si Cristian Matei[/b] (07.09.2007) |
Stiu ca n-am mai scris demult dar nu ma pot abtine... Cecilia, poate ai luat-o pe urma mea.

Andreea,
in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Annisia sanatate mukta!!! Imi place tonusul tau! Esti genu de persoana care invinge totul!! FELICITARI!!
Mai nu stim ce sa mai facem cu Cris. face pisu la olita, insa caca, nu , si drept urmare se constipa. Cum sa-l conving sa faca si caca la oala????
Piciulika spune:
Pic si eu in lapte...
Sunt cu ochii scosi de oboseala, dar nu ma culc pana stiu ca mi-a ajuns dragul in Germania. Are de tzinut un curs si voia sa plece la 5 dimineatza de aici, la 8 preda. I-am spus sa mearga de cu seara, fara stress. o.k.
Noaptea trecuta l-a chemat Micha de 4 ori. Apoi a fost la servici, a venit sa-mi faca cumparaturile, l-a scos pe turbo-Micha, am cinat, i-a facut tot programul de seara lui Micha - care nu voia sa adoarma, stiind ca pleaca Tati si-l tot chema - si a plecat la 9:30, pe ceatza, frig (polei?!) si ploaie, pentru aproape 2 ore pe drum!
El zice ca e bine - dar eu cred ca trage prea tare de el!
Si e asa de cand s-a nascut Alex, si are niste cearcaneee...
Nu stiu cum sa-l mai domolesc, ca merge pe muchie. Si si serviciul e f solicitant!
Na, ca mi-am zis oful si grija. Stau cu inima tare mica.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Stiu ca n-am mai scris demult dar nu ma pot abtine... Cecilia, poate ai luat-o pe urma mea. ![]() Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)[/b] |
pe urma ta......nici vorba.

Cecilia si
cecilia L spune:
Unde sunteti azi?
Chiar asa, chiuliti in masa?
Deci, sa termin eu capitolul![]()
Cristi azi s-a pupat cu o fetita, cica este gigica lui....nu lasa nici un baietel sa se apropie de ea
....asta ca tot zicea Anisia ce face gagicarul meu.![]()
Cecilia si
valentina_22 spune:
La multi draga Mari! Sa ai viata luminata de iubire si de clipe cat mai magice alaturi de familia ta.
As fi vrut sa te sun, dar harnicul Andrei mi-a spalat telefonul la bucatarie. Era la incarcat pe birou, nu stiu cum a ajus la el, cert este insa ca eu m-am prins de faza tarzior.
Drum bun maine, sa aveti un zbor placut spre casa si petrecere frumoasa astazi in familie!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu