Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Seara buna de la noi!
La multi ani fericiti,draga Prisi!
Sim la multi ani sotului!
Gabriela la mai multe lunite Anei Sofia!
Am vizionat filmuletele cu Puppi,ce frumos vorbeste ea...si cu Ghighi,fugind dupa porumbei..
Vazut si pe frumoasele mamici Erina si Teo 
Yaia spune:
La multe luni, Ana Sofia! Si toate pline de sanatate si voiosie!
Tinem pumnii sa mearga bine operatia, Andreea27!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
valentina_22 spune:
La multi ani, Prisi! Sa fii fericita alaturi de familia ta!
La multi ani si la cat mai multe lunite fericite pentru oachesa Ana Sofia! Sa cresti mare si sa o egalezi in gingasie si frumusete pe surioara ta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
La cati mai multi ani fericiti sot de Sim! Petrecere frumoasa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Annisia spune:
Deci spuneti repede care erati cu leucocitele varza, ca sa stiu daca v-am luat! Eu am numa 3000, deci sunt mai tare sau cum?
Plecai si io la munte, ca deh, asa obisnuiesc pentru creieri. Si noaptea ma apuca un frig si-o bataiala de nu mai reuseam sa ma stapanesc. B se albeste la fata si ca hai la spital fomeie. Io nu si nu, ca nu sunt trecuta in parasire de garnizoana, ca ma dau astia ca am gripa porcina si nu ma mai lasa sa plec in misiune si alte alea... Pana la urma, dupa ce aproape ma luau toti la palme ca eu urlam sa dea drumul la caldura si astia behaiau de cald, ma aduc la spital. Unde au fost anuntati ca daca mai stateau cam 20 de minute ma lasa pitpalacul si acum strangeati bani de jerba (stati ca n-am scapat)... Au venit patru doctori sa ma vada si fieacre mi-a gasit cate ceva. Primul mi-a spus de leucocite si cica nici sa ma tai n-am voie, ca dau in septicemie. Apoi vine ala de plamani face radiografie, plamanii varza. Vine unul de ma cauta la rinchi - litiaza renala, risc de blocaj renal. Mai vine si unul cu ecograful de mi-a gasit un chist de 4 cm la ovarul stang. Si eu ma minunam cum de nu raman insarcinata. au renuntat sa mai cheme si pe altcineva, ca sigur imi mai gaseau ceva si crapam de spaima, inainte sa mor de toate celelalte.
A doua zi am ajuns iar la urgenta, cu febra 41 si frisaone. Deci un weekend la munte absolut magnific. M-au trimis de urgenta la Bucuresti sa ma investighez. Cica sigur am multiple infectii in organism si mai repede ajung la Ghencea decat in strainatate. Hihihihi. Va povestesc eu ce si cum cand mai aflu noutati. Pana una alta, mie sa-mi spuneti daca am batut recordul la leucocite. Pentru cine nu se pricepe, minimul de leucocite este de 6000, eu sunt la jumatate. Pe la 1500 crapi cu succes. V-m pupat. Scriu greu, ca am branula in mana si trei vene sparte. Stati linistite ca nu s-a vazut drac mort!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
aandreea27 spune:
Neata.
Annisia e teribil ce povestesti tu aici.La asemnea probleme nu ai avut nici un simptom??Nu stiu cum eset cu leucocitele dar la chisturi,esti la mijloc intre chisturile mele(eu am unul de 2 si unul de 8.5 cm).Du-te si controleaza-te,esti asa tanara cu asa multe prboleme.Dar taman ptr ca esti tinerica,o sa te vindeci mult mai repede.Multa sanatate.
Mi-am baut gura de cafea cu voi.Fug la job.
Va doresc o saptamana buna.
.
rnico spune:
annisia tare rau imi pare sa aud asemenea vesti!
tocmai acum, cand erai gata pt noi experiente
cu lecuocitele depinde de laborator dar limitele sunt in general intre 4000si 8000, si sunt mai multe feluri de leucicite, depinde mult de formula lor, care din ele da scaderea numarului total
sper sa se stie repede de ce is plamanii varza ca sa se dea repede tratament, iar cu pietricica renama depinde de dim ei, caci daca dimensiunea permite ar putea fi eliminata fara nici o problema, iar daca nu, depinde de compozitie, ca exista aparate ce sparg piatra din exterior, o faramiteaza si apoi se elimina usurel, doar urologul stie!
sanatate multa si sa scapi cat mai repede de probleme
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Roxana_G spune:
Neata. De la munca. Sunt cam full azi, si obosita dupa weekend. Insa o sa am o saptamana fara copii, care au ramas la Bran cu parintii mei.
Prisi
draga mea cuscra, sa fii sanatoasa, voioasa si implinita! Te imbratisez tare.
tati de Stefan 
Valentina, am citit cu groaza despre educatoarea Alexandrei. Nu ar trebui lasate lucrurile asa. Nu e normal nici sa o sicaneze si in nici un caz sa isi permita sa dea in ea.
Erina, sa va fie de bine iesirea. 
Annisia,
tare, sa te faci bine, auzi? Cum naiba atatea probleme deodata? Poate totusi nu e dracul asa de negru, dar musai sa te cauti si sa vezi ce si cum, nu e de gluma. Ai mare grija si da un semn sa stiu cum mai esti.
prisi spune:
buna ziua 
Carpatina,Luy,Andreea27,papanash,Gabriella, Erina,Yaia, Celia, Sim,Vale,Cecilia,Alinkav, Roxali, Marunzika, Danuta multumesc mult pentru urari 

noi suntem bine, am petrecut in grup restrans, Miru e o mare rasfatata ne intelegem destul de greu cu ea , cel putin in unele momente ne depaseste limitele, dar asta e , bine ca e sanatoasa ca asta e cel mai important
Annisia , multa sanatate
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
mandarinutza spune:
La multi ani Prisi! Multe fericiri si impliniri alaturi de cei dragi
La multi ani sot de Sim!
Roxana, am admirat pozele de la ziua Alexandrei, este o fetita superba si tu o mamica supla si frumoasa.
Papanash, bine ati revenit, foarte frumoase pozele, o delectare fata de baltile din Bucuresti, vad ca Andrei s-a distrat tare bine. In ce zona din Sicilia ati fost?
Annisia, ce vesti ne dai, multi pupici si sanatate, sa te refaci repede de tot.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 18s+
Poze