Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 13
aandreea27 spune:
Cecilia imi cer scuze,cred ca am incurat treburile.Oricum stiu si zona in care stai,mai exact piata Ramnicu Sarat,pe langa job mai tin contabilitatea catorva firme care distribuie presa,iar una din ele are un chiosc chiar vizavi de piata,asa ca mai ajung pe la cate un inventar.
Intre timp,baietii mei au hotarat ca ies ca baietii,asa ca m-au lasat acasa,cu indicatia expresa de la Andu:mami ta iti pui cheme pe ata,ta te aci mumoata(mami sa iti pui creme pe fata sa te faci frumoasa)
.
Asa ca....m-am conformat.
.
Gabriela77 spune:
Andreea,
, stiu, asa e, mare dreptate ai, doar ca mai cedez si eu...Stiu ca acum e mai dificil, vor veni vremuri mai usoare cand va creste mamaruta si se vor juca fetele.
Pt mine e mai greu ca nu am pe nimeni in Cluj, iar Sara nu merge la gradi. Uneori le coincid nevoile de papa, somn si atunci e mai greu!
Va fi mai bine cand se va incalzi si vom putea sta pe afara. Sara sufera ca nu mai iesim asa mult afara. Oricum la noi e imperios sa gasim o bona part-time, 4-6 ore.
Sim, felicitari lui Stefan! Si pt sotul tau, La MUlti Ani!
Celia
Erina, asa e, trebuie sa te menajezi putin acum la final, sa dea Domnul sa poti alapta usor si fara probleme!
Aseara am cantarit-o pe Sofia, are 4,200, am ramas placut impresionata, e dulce si imi zambeste...
Oare ce comprese sa mai pun pe sanul asta dureros, ca vad ca iar a inceput...
Dumninica frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
alinkav spune:
La multi ani, draga Marta!!!!!!

Multa sanatate, bucurii si fericire alturi de cei dragi!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
Gabriela, eu nu am avut probleme cu sanul decat odata cand m-am trezit dimineata cu ei super tari(dormise baiatul meu mai mult si nu ceruse tatzi), stiu ca i-am dat sa pape si apoi am muls ce a ramas, am mai facut dusuri si ma masam .....aaaaa purtam sutien cand ma mai deranjau
...nu stiu daca te ajuta dar mai mult nu stiu.
Andreea27, probabil ai retinut ca merg in IOR cu Cristi.....daca vine caldura si scapam de mocirleala o sa mai venim in IOR, asa ca poate o punem de o intalneala....ce simpatici baietii tai, asa ca fate mumoasa
Si pe mine m-au lasat baietii singura acasa, dar sa fac papa bun, asa ca am pus ciorbita (de perisoare) la foc...felul 2 avem de ieri![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
aandreea27 spune:
Cecilia nici eu nu m-am putut abtine,asa ca am bagat cartofi cu costita afumata au gratin.Au iesit super buni.Imi plac mancarurile care se fac repede.Andu o sa pape doar cartofii,imi e teama sa ii dau costita,desi nu are multa grasime.Eu il duc pe Andu in IOR,dar acum nu prea mai merg tot pe motiv de noroiala.Mai ales ca este fanul balacelii in apa si namoale.Unde este apa mai mare,acolo este si baiatul meu.
Gabriela,am mai spus asta,jos palaria in fata mamicilor cu doi copii,acum sa nu se supere celelalte,ca si mine,cu unul singur.Dar este mult mai greu cu doi,mai ales asa mici.Cred ca acum cel mai mult conteaza suportul moral si nu numai al celor apropiati.Sa iti spun sincer,cu toata rusinea,eu si acum mai cer ajutor la mama mea.Pe langa job,ma mai ocup si de contab catorva firme si cateodata ma cam depasesc treburile.Norocul meu este ca Andu e un copil destul de cumintel in casa,mai face boacane dar nu mari,mai mult ma binedispun decat sa ma supere,sunt nazdravanii de copilas.
papanash spune:
hello la toata lumea.
sunt pe fuga, am reusit sa descarc pozele, am facut o selectie www.flickr.com/photos/22410163@N08/sets/72157623353349293/" target="_blank"> aici
noi am dormit mult, am recuperat....
am terminat si o parte din treburi, mai am de calcat pt maine si apoi plimbare.
Multa sanatate tuturor.
Prisi, la multi ani fericiti !
Sot de Sim, sanatate si fericire, petrecere frumoasa !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxali spune:
La multi ani Marta!
Papanash vad ca v-ati destrabalat ceva ...Sicilia, Carnaval , cu sau fara ploaie tot ati reusit sa va clatiti ochi
Erina vreau si eu asa companie
...unde ati luat pranzul?..unde-s pozele de la intalneala?
Valentina trebuie sa-ti intaresti sotul , in tine e baza
Noi incercam sa aprofitam de soare, ca tare a mai plouat zilele(lunile)astea...aprofitam cat putem ca nu vreau sai scric prgramul fetei si tare multe lectii are juniorul
numai bine
Marunzika spune:
Prisi
!
Anutza Sofiutza la multi ani pt prima lunita
!
Sim la multi ani sotului si petrecere frumoasa!
O duminica linistita si insorita!
Pupici pe burtici gravidutelor!
Yannisa Milena
24.08.2007
Gabriela77 spune:
Andreea, Cecilia, multumesc mult
Fug sa vad pozele Papanasei!
Maruntika, multumim mult

Am fetita mare deja

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
aandreea27 spune:
Gata am bagat baietii la nani.au ajuns pana in Cora,ocazie cu care Andu s-a ales cu inca o trusa de mare mester,care momentn este imprastiata prin toata casa.Culmea e ca nu a rut sa i-o adun eu,cica o aduna el,dar-an ma dedec,aum int oboit taie(cand ma trezesc acum sunt obosit tare).Si musai trebuie sa i le las asa,ptr ca verifica cand se trezeste.
Ma bag si eu la nani,am o sapt grea,la finele careia ma astapta operatia.
Va pup.