Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Suntem vecine, Cecilia, inca nu ne-am mutat. Stefan e tot mai vorbaret (in ambele limbi) si foarte energic. A fost la bunici la Alexandria o saptamana ca sa mai respiram si noi si spre bucuria tuturor chiar i-a placut. O sa fiu impacata pe Paste si in luna mai cand o sa il mai las cate o saptamana.

In rest, acum sunt in toiul pregatirilor pentru maine. Tin in continuare Monti (la fel ca si o buna parte a invitatilor de maine), asa ca maine vom avea 2 torturi tiramisu, unul normal si unul de dieta . Acum mesteresc la cel Monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Marta!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Emma, sanatate multa lui Andrei si tie.
Valentina , sanatate multa soacrei tale. Cu doamna Alexandrei, sigur trebuie sa iei atitudine…oare ce cauta asemenea specimente in acest domeniu???
Mandarinutza, felicitari pentru bebe-baietel. Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Erina, ce ma bucur de vestile bune, ca sunteti bine, socializati. Odata cu venirea parintilor tai sigur vei fi mai linistita. Saptamani asa cum iti doresti pana la intalnirea cu baietelul minunat.
Yaia, cum e in concediu? Sunteti bine? Sa reusesti tot ce iti propui in perioada urmatoare.
Mada si tu te bucuri de concediu . Cum sunteti?
Carpatina , succes la examene. Ce ne mai spui de Ioana?
Papanash, bine ati revenit si sa va fie de bine vacanta .
Piciulika, Gabriela, imi pare rau ca timpul nu va mai permite sa fiti cu noi mai mult , dar ma bucur ca aveti timpul ocupat cu minunatii vostri copilasi.
Rox, un weekend asa cum va doriti la munte si Alexandra sa schieze cat mai mult.
Sabina ? Ce ne mai spui, cum sunteti? Tot la munte?Pe ce partii mai schiaza Sofia-curajoasa?
Andreea, cum e fara ajutoare?Andu te ajuta?
Cecilia, cum e Cristi?Ai reusit sa auzi ambele variante pentru”buba”?
Sim, La multi ani sotului, pentru maine ! Spor la pregatiri, si sa petreceti asa cum va doriti!
Felicitari pentru Fafan bilingv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, Prisi! Toti sa fie plini de sanatate si voiosie!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Valentina, sanatate soacrei si vezi sa vorbesti cu educatoarea...nu lasa lucrurile asa, cum sa o loveasca?
Bafta la examen, Carpatina!
Celia, inca nu am apucat sa ma bucur de concediu, de luni, poate. Dar probabil o sa intru mai rar pe forum, ca am treaba multa!

Noapte buna va doresc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani sot de Sim!

Schimbare (de prefix) norocoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Merci de urari, mai am ceva timp pana la examene.. vreo 2 saptamani.. insa io-nvat de pe acum.. ca-s tocilara

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

La multi ani tati de Stefan!

Simona sa iti traiasca sotul sa fiti fericiti pina la adinci batrineti.

Super vestile despre Stefan. Bravo si tie pentru consecventa. Chiar vineri mi-am cumparat si eu din Diverta 100 de retete Montignac. Cred ca am la PN si un pdf cu cartea lui. Ma atrage pentru ca e un stil de viata nu o dieta.

Cecilia multumim! Deja ma simt mai bine cind siu ca o sa soseasca ai mei!!!

Celia, multumesc. Sper sa fie totul perfect!

Yaia spor maxim la treburi si numai bine!

O duminica frumoasa va doresc! Vad ca insorita va fi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Buna dimineata.Ne-am trezit aum vreo jumatate de ora,Andu nu stie ca e duminica.Acum citeste in enciclopedia de la Adevarul.Mai stam nitel sa se trezeasca si tati si sa ne hotaram unde mai zburam azi.
Gabriela nu t mai supara si mai intra in panica.Imi aduc aminte ca de cate ori ma ingrijoram de ceva,cel mai mult suferea laptele lui Andu cu Andu cu tot.Laptele era mai putin ,iar Andu era si el nervos.
Multi pupici Sarei,e un mare ajutor ptr tine ca este un copilas ooperant si ascultator.
Erina ma bucur ca te-ai simtit bine la intalnire.Si ma bucur ca iti este bine si cu sarcina,mai ai asa nitel.E un mare ajutor ca iti vin parintii,eu stiu cel mai bine,in fiecare luna vine mama cate o saptamana si e asa bine atunci.
Celia multumesc de inrebare.M-a ajutat multttttttt Andu,atat de mult ca o ora si jumatate am strans dupa el.Dar il las in pace sa isi faca treaba,imi place mutrita lui e asa concentrat cand gateste.Pune dintr-un bol in altul si apoi totul pe jos.Cel mai mult ii place sa faca tatea la bibic(cafea la ibric).Nu mai ca pune intai afeaua,apoi zaharul si la final apa.Bineanteles ca nu il las sa foloseasca toata cutia de cafea.......caci cine sa bea atata cafea?
Ccecilia in ce zona stai?Eu stau pe bvd.Chisinau,dar merg des in parcul IOR,parca si tu ziceai ca stai pe langa parc.
Fug sa servesc cafeaua dar........facuta de mine.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Dar nu inainte de a vedea poza de la intalneala Erinei si Teodori.Sincer nu stiu pe care sa admir mai intai:papusa delicata Daria,mamica luminoasa Erina,frumosul Mihnea sau pe Teodora cea vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, felicitari lui Stefan si petrecere frumoasa azi, la multi ani sotului....la ce ai spus ca pregatesti , pot doar sa-ti spun ca sacosa mea a ajuns prima.

Andreea27, nu am mai fost de mult in IOR, stau pe la p-ta Rm. Sarat....

Celia, da am aflat ambele variante, a cazut de 2 ori in ziua aceea

Carpatina, bafta multa la examene....daca te apuci din timp de invatat nu inseamna ca esti tocilara ci doar constiincioasa.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput