Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
bine ati revenit cu bine papanasho! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aandreea27 spune:
Gata,am terminat cu bucatareala(imi era dor,cu mama si soacra-mea la min saptamanile trecute nu am mai apucat sa prestez),am culcat baietelul,acum fac o baie si trec la nani langa el.
Papanash bine ati revenit.
Carpatina a fost benefica noaptea trecuta?
Va pup,fug directttttttt in cada.
Gabriela77 spune:
Vale,of!
Prisi, La MUlti Ani cu tot dragul!
Mandarinuta, felicitari din suflet pt baietelul drag si analizele bune! Cred ca sotul e in extaz!
Gravidute dulci, Erina si Yaia, ma tot gandesc la voi, sa stiti, dar tare, tare rau mai stau cu timpul!Cand ma gandesc ce putin mai e si va tineti si voi puii in brate!
Alinus, sper sa treaca toate cu bine pt voi si sa va ocoleasca grijile si bolile!

Rodica, tare m-am bucurat sa te aud si sa va vad in poze! Adorabili morosenii tai! 
Carpatina, succes la examene!
Picia, mai sa te sun intr-o noapte, m-au apucat niste frisoane de nici nu puteam vorbi asa imi clantaneau dintii in gura! Ma si durea rau un san, noroc ca mi-am amintit ce ai scris tu, cu comprese si alea-alea...Era a doua zi dupa ce plecase mama, si cam clacasem ziua aceea, Sara isi tot lua salopeta sa iasa afara, Sofia isi cerea drepturile de papa, venise un nene sa definitiveze mobila in camera Sarei si era praf peste tot. M-am cam necajit si cred ca si asta a contribuit! Pana a doua zi a trecut, si dupa o portie zdravana de plans, a revenit mama. Iar noi nu mai stam pe ganduri si luam o bona, 4-6 ore. Sper sa avem noroc la cautari, suntem in campanie intensa. Pe Sara o mai amanam un pic cu gradi, ca ne e frica de virusi cu bb mic. Tu cum esti cuscra draga? Tare ma gandesc la voi!
Ma gandesc cu drag la voi si tare imi lipsiti, dar de-acum tot mai greu cu timpul si orice secunda libera o fructific cu Sara, e asa intelegatoare papusa mea. Doarme in camera ei de cand a venit Sofi acasa si suntem tare mandri de ea.
Va pup, weekend frumos!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Erina spune:
Buna seara si de la noi!!!
Intii de toate:
La multi ani Marta!
Sa fii sanatoasa si fericita mamaica frumoasa

, sa te bucuri de fetita ta superba si de intreaga ta familie!
Petrecere frumoasa si cadouri inspirate!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Asa si acum pe foarte repede...
Emma draga mea, sanatate lui Andrei. Sper sa dea rezulatate bune tratamentul-la prima vedere pare bun. Tine-ne la curent.
Roxana, sa aveti un week-end perfect la Bran. Subnteti norocosi sa aveti un loc unde puteti evada din poluarea orasului.
Valentina nici eu nu as lasa lucrurile asa...as lua-o tare pe educatoarea aceea> e inadmisibil sa loveasca sau sa nedreptateasca copilul. Eu am prins comunismul si imi amintesc si acum loviturile cu rigla la palma luate de la profa de fizica sau castanele cu ghiuluri date de cea de franceza. Uite ca am terminat o facultate tehnica si ca vorbesc 4 limbi si 1/2 straine (da, ati ghicit jumatatea aia e fracnceza)...1/4 de japoneza nu l-am mai socotit...
dar...tot imi amintesc...
Sanatate multa soacrei tale!
Papanash bine ati revenit!Asteptam poze!!! 
Gabriela, multumim pentru gindurile bune! Saptamina aceasta e vital sa stau cuminte. Martea viitoare voi implini 37 de saptamini si ma voi mai fi linistit (eu am menstruatia f scurta si cred ca sarcina e de fapt un pic mai maredar tot trbuie sa stau linistita). Vestea buna e ca miine sosesc-Doamne Ajuta parintii mei si ma mai iau cu ei...
Te cred ca esti aglomerata si ca incerci sa echilibrezi cit mai bine totul. La fel va fi si la mine mai ales ca sunt hotarita sa alaptez (cu adevarat nu stors din doua in doua ore si dat in biberon luni de zile cum am patit la Daria).
Bafta la gasirea unei bone bune!!!

pentru frumoasele tale!!!
Carpatina bafta la examene si pupici Ioanei!!!
Andreea27 bravo pentru bucatareala!!!
35+ cu David
Erina spune:
Am citit cu interes discutiile despre diversificare. Eu sper ca voi fi mai relaxata ca la Daria, nu voi mai face totul ca la carte...Poate ma va ajuta si bebelusul sa fie mincacios!
Astazi ne-am intilnit cu Teodora
, Mihnea
si tati
. Teodora arata minunat,la fel de placuta si calda cum o stiam. Mihnea e dulceee si cuminteee

ma tot uitam la el si imi imaginam ca in curind o sa am un baietel asa frumos!!! Era imbracat atit de cool la camasuta cu niste mocasini bestiali si o geaca frumoasa Next!!!
Copii sau jucat supravegheati mai de aproape mai de la distanta iar noi am luat prinzul si am stat la povesti. Eu m-am simtit tare bine, nici o durere nimic, cred ca a fost meritul companiei placute.
Teodora am trimis invitatie la o poza cu noi pe e-mailul comun. A dormit bine Mihnea? Daria a adormit in masina si s-a trezit cind am urcat. O sa faca baita si va dormi mai devreme astazi.
35+ cu David
Erina spune:
Va doresc o seara frumoasa!!!
35+ cu David
sim_stoian spune:
Marta 
Sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
Noi il sarbatorim maine pe tati, schimba prefixul ![]()
cecilia L spune:
La multi ani, Prisi

Valentina, sanatate soacrei.
Gabriela
, sunt sigura ca vei gasi o bona care sa te ajute, ai grija de tine.
Erina, ma bucur ca v-ati simtit minunat azi si mai ales ca vin parintii tai sa te ajute.
Papanash, bine ati revenit.
Sim, mai povesteste-ne de Fafan....v-ati mutat in casa noua sau mai suntem vecine![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)