Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara si de la noi. Compusesem un mesaj in minte destul de lung, aveam cate o vorbulita buna pentru fiecare, dar am primit niste vesti care m-au rascolit. De cateva zile nu mai comunicam deloc bine cu sotul, era inchis in el, de obicei cand il vad asa il las in apele lui, ca oricum nu-mi spune nimic decat atunci cand este pregatit. M-a sunat mai devreme si asa am aflat si cauza framantarilor lui. Soacra mea are hepatita C de cativa ani. Tine regim, insa tot a ajuns la interferon. Acum ne-a dat vestea ca i-au gasit ficatul neomogen fibromatos si cu noduli. La o cautare rapida pe net, in secret de ei, am vazut ca ar mai fi un pas mic, mic pana la ciroza. Nu prea ma intelegeam eu bine cu ea, dar nu doresc nimanui raul. Acum sa vedem,abia am putut sa-i imbarbatez pe amandoi. Nici eu nu eram prea sigura de ce spuneam...
M-am necajit si cu una din educatoarele Alexandrei. Saptamana trecuta m-am infipt in ea pentru ca a lovit-o pe Alex de doua ori(in cap si peste fundulet)pe motiv ca ea avea o situatie de predat , iar fata nu vroia sa adoarma. Plus ca i-a spus niste vorbe foarte jicnitoare, ca nu-i in stare de nimic, ca sa-si faca bagajul si sa plece acasa etc. Dupa discutia avuta cu ea,pe un ton calm, dar ferm am crezut ca a inteles. Ieri au facut poze la gradi. Dimineata am vorbit cu incultata si am rugat-o sa o treaca si pe fiica-mea pe lista(i-am spus de vreo doua ori). Si vine Alex ieri seara necajita ca pe ea nu a lasat-o doamna sa faca poze. Astazi i-am cerut o explicatie si a incercat sa dreaga busuiocul, ba ca nu era in clasa, ba ca era la ora de optionale,ba ca a scris pe o foaie pe care a aruncat-o din greseala. Si uite asa imi inchei saptamana plina de nervi si suparare. Sper ca macar ziua de maine sa fie mai buna. Am planuit o iesire cu cei mici , sa vedem daca tine vremea cu noi. Va doresc o seara buna in continuare, merg sa le citesc copiilor, povestea cu Spargatorul de nuci.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Gata am scapat.A venit fina mea,mama copilului dupa el,acum vreo ora,l-am impachetat pe Andu si l-am trimis la culcare cu tati si acum stau nitel sa ma linistesc.Mamicilor cu doi copii jos melonul in fata voastra.Doamneeeeeeee greu este.Bine ca si finututl meu este un taifun,obraznic,bataus,dar asta este.Acum ma simt de parca am boxat cu greii.
Ma duc la nai si va spun noapte buna dragi mamici si puiuti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Prisi!

Sa fii iubita, sanatoasa, fericita si norocoasa!

p.s. sacosa mea e primaaaaa!!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Ce faci mami de trandafiras belgian?Nici tu nu ai somn?Ca eu nu pot adormi neam.

Mergi la inceput

La multi ani Prisi.Cu sanatate,noroc si impliniri.
P.S:Sacos mea este a douaa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

Ce faci mami de trandafiras belgian?Nici tu nu ai somn?Ca eu nu pot adormi neam.

andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007)

Ba.. ce-as mai dormi... insa am ceva examene in curand si numai noaptea e linistea ce-mi trebuie la invatat

=====================

Mergi la inceput

Pai multa bafta.Imi amintesc faptul in facultate tot noaptea invatam.Dde fapt........ingrasam porcul.Acum nu por adormi,am avut o seara agitata si deja am capatat fix-uri de pensionar,cum le zice barbatu-meu,nu pot adormi decat cu un ritual.In seara asta avand musafiri,nu am putut sa mi-l indeplinesc,asa ca imi admir baietii cum dorm,fund in fund..Asta ca sa imi amintesc de peioada sarcinii cand nu puteam domi noaptea si dimineata eram zombi la job( ca eu ca o dasteapta ce sunt am stat la munca pana cu o sapt inaintea nasterii).Si culmea.......nimeni nu mi-a ridicat statuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, am sosit de vreo juma de ora, a fost ok,nu super, va pove mai tarziu, am avut emotii mari la aterizare, pilotul a ratat pista prima oara am zburat vreo 15minute deasupra orasului ca era ceata mare. n-am gasit acolo humana 3, copilul n-a vrut nicicum alt lapte humana, orasul e haotic, circulatie ca la balamuc, noroc ca am avut caruciorul cu noi.
sper ca sunteti bine cu totii.
ne bagam, sper, la nani (asta mic a luat la rand toate jucariile, nu vrea sa doarma), eu sunt franta, of, mai am maine si poimaine sa recuperez cu odihna.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

aaa, si am trecut de la tricou cu maneca scurta la pulover gros plus geaca = naspa rau !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Of mai valentino.. ce javra de femeie... ca educatoare nu cred ca s-ar putea numi... Cum mah sa dea in copii?
Imi pare rau de tristetea Alexandrei.. sper sa nu se mai intample...

=====================

Mergi la inceput