Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Multumim tuturor pentru felicitari. La nume, suntem deocamdata amandoi de acord cu Alexandru(Alex).

Eu sunt cam racita, cred ca am luat raceala de la sefa mea, sper sa nu i-o dau si Antoniei, am mancat multe citrice de dimineata si ceai cu lamaie si o sa iau acum un oscillococcinum. Ieri am fost cu colegii de birou la restaurant, la Caru cu bere si am luat-o si pe Antonia cu noi, a fost foarte placuta atmosfera, iar gaza mea a fost cuminte si tare incantata, erau si dansatori de muzica de populara.

Pupici

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am primit mai devreme rezultatele de la triplu test, au iesit foarte bine toate, asa ca sunt multumite.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Am primit mai devreme rezultatele de la triplu test, au iesit foarte bine toate, asa ca sunt multumite.

Poze

super

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta, sanatate multa.

Alinus, eu consider ca diversificarea a mers super bine la noi, trezitul noaptea nu l-am asociat cu diversificarea, ci cu un copil titzilos si mamos, cum zic eu ca a fost pana la 1an jumatate.....el nici acum nu doarme noaptea fara sa intinda mana sa ma caute sau simta langa el, sper doar sa accepte sa doarma singur pana dimineata intr-o zi cat mai apropiata
Eu am inceput cu suculet de fructe dimineata, la 5 luni jumatate(era fff constipat), apoi piure de fructe, cereale seara....si nu mai stiu....dar a mers bine, a aceeptat lingurita fara probleme si niciodata nu m-am luptat sa pape, ii era foame papa, altfel nu deschidea gurita si il lasam in pace.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Poze

Bravo, sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

felicitari Mandarinutza !!
ce frumoase-s pozele din Corfu !

Natalia-Ioana
Poze
lucram la BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noi nu suntem bine deloc. Tusea s-a agravat, zic eu ca are laringita fiindca tuseste plin asa si noaptea plange rau cred eu ca-l ustura in piept. Dar tuseste pana aproape ca vomita asa e de urat. Ufff! Am fost azi iarasi la med de fam si ne-a schimbat ospenul cu salbutamol (parca asa-i zice), augmentin si aerius, iar daca peste 2 zile e tot urat sa-i dau medrol. Sper sa-i treaca ca-i tare urata tusea.

multa sanatate tuturor!

mandarina, numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Emma, multa multa sanatate puiului!

Mergi la inceput

Dragelor, dar vad ca v-ati inghesuit nu gluma sa terminati capitolul! Treaba? Odihna? Sau ati ascultat iar si iar melodia mea?

Va pupic tare, sa aveti un weekend excelent! Noi plecam la Bran azi, urmeaza 2 zile de schi pentru Alex cu instructorul ei favorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Buna seara si de la noi.ma bucur ca s-a terminat saptamana asta si urmeaza un week-end sper eu,relaxant.Momentan sunt baby-sitter ptr finutul meu care se intelege de nu mai poate cu andutu.Unul are trei ani si trei luni,celalalt doi ani si patru luni.Adica sunt un fel de arbitru intre cei doi.Maine vreau sa bag o curatenie si o bucatareala ca nu am mai gatit de muuultttttttt..Andu a terminat doua zile de cresa,azi mi s-a spus ca a inceput sa cam ingramadeasca pe la colturi copiii,mai ales baieteii.Fetitele cica le iubeste.
Alinush offff greu mai e cu noptile nedormite.Imi aduc aminte ca Andu a dormit prima noapte intreaga de abia la un anisor.Cu diversificarea nu ama vut probleme ,a fost si este un papacios.
Mnadarinutza suuperr vesti.Si noi mergem la Caru cu bere,e placut si relaxant.
Emma,sanatate puiului.
Offf fug sa-i despart.

Mergi la inceput