Canadience si americance: in forma si frumoase 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

V-am citit dar nu prea stiu ce sa va scriu. Ca eu sunt cam low. Regimul s-a cam dus pe apa sambetei, pur si simplu nu mai am chef de el, mi-e pofta numai de alimente interzise, a se citi dulciuri. Poate ca si moralul e de vina, am slabit destul de repede cele 10 kg si acum parca am nevoie de o pauza. Dar mi-e necaz ca ma simteam asa de bine, acum mananc dulciuri si apoi mi-e greata asa ca mai mananc . Plus ca am fost ba eu bolnava ba copiii in ultimele saptamani, oboseala te da peste cap si-ti schimba prioritatile.
Cred ca gym-ul ma mentine pe linia de plutire cu kg, sunt tot intre 83 si 84, am inceput sa-mi recapat formele dar sa imi si doresc sa scap de pernutele ramase.

Despre ce mancam la regim, am descoperit asparagus (cred ca in romana echivalentul este sparanghel daca nu ma insel ca asparagus se numea o planta de o avea mama pe balcon ca o feriga, corectati-ma daca gresesc). La inceput am cumparat o punga de mix asparagus, ardei rosu si morcov, congelate, nu mi-a trecut prin cap decat sa le sotez in unt si sa pun niste branza de capra deasupra, au iesit foarte bune. Acum am gasit si proaspat, l-am gatit la fel, aveti si alte retete ? Ca la aburi ii faceam lui Victor bebelus, am gustat atunci si era bleah de-aia ramasesem cu ideea ca e groaznic la gust. Si in combinatie cu ce fel de sos ar merge.

Si eu mai fac si un ghiveci de legume, asa cum zice si CGE in cantitati mari din care mananc de obicei numai eu. Calesc niste ceapa, si apoi ce legume am prin frigider, ardei rosu/verde/galben, un pic de varza, conopida, dovlecei, morcov (stiu ca nu e Monti, dar nu mi se pare atat de grav), telina tija/radacina, vanata, praz, torn niste pasta de rosii deasupra si un pic de ulei si la cuptor cu ele cam 30 de minute. Iese destul de zemos dar fiind multe legume iese gustos, eu l-as manca cu smantana, dar ma sacrific si cu iaurt.

Hai ca m-am apucat sa scriu retete, poate imi revin si mananc doar ce-mi propun. Maine trebuie sa platesc cursul de gym, pentru sesiunea de vara, poate si asta ma va mai scutura un pic, ca mai am doar trei luni sa scap de 14 kg Si vine Pastele

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+15 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Diana:
asparagusul ii rupi cozile, il stropesti cu ulei de masline, il dai cu sare si piper, si il pui pe gratar ori sub broiler. Delicios!
salata: ii rupi cozille, il tai bucati de 4-5 cm, il pui la abur ori il dai intr-un clocot, sa nu il lasi sa fiarba pana se inmoaie, numai cat bagi furculiza in el, scoti, scurgi, pui in castron, sarezi, piperezi, stropesti cu ulei de masline si cu otet balsamic, amesteci, lasi un pic sa se odihneasca, si pofta buna!
si mie imi place f mult asparagusul si de multe ori vara pun pe gratar o data cu carnea, si pana e carnea gata, am si gatat asparagusul!

v-am zis ca-s avocado addicted?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Raportez -500g sapt. trecuta.

Se putea si mai mult, dar si eu am avut copiii bolnavi, si totul trece pe planul "n" de jos atunci.

Roxana, si eu tot cam 6,4kg am slabit in total, mai am vreo 5kg pana la target. Treebuie sa reusesc ca in vara ma duc in Ro si trebuie sa loc ptr. bunatatile de acasa.

Maru, pune poze cu fustele pe care le aduci acasa de la Chateau.
M-am uitat pe site, dar nu au prea multe produse on-line.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
v-am zis ca-s avocado addicted?

Da, si din cauza ta si eu sunt aproape de faza asta Cate calorii ziceam ca are? Si proteine?

Uf, eu am fost tot pe fuga in ultimul timp, ba March breaku' a fost atat de aglomerat incat acum am nevoie si eu de vacanta! Cum s-a nimerit Sf. Patrick, Roxana a avut spectacole la spitale si nursing homes si am fost tot pe fuga cu ea, imbracat, dezbracat, scoate peruca, pune peruca, schimba papucii... uf, mi se face parul maciuca doar cand imi amintesc.

Am stagnat si eu o saptamana, in a doua am slabit 1 pound, sport ioc, mancat ciudatenii, pizza, dulciuri, ba un pahar de vin, Mandarin... macar nu m-am ingrasat. Adevarul e ca la servici am muncit ca un rob, presupun ca am consumat calorii cat pentru cateva work-out-uri.

mimitete, am scapat de desertul portughez, insa am dat de bezele, marea mea pasiune. Insa de acum se termina cutia, si prea curand nu mai cumpar... pana pe duminica, presupun

conchita, vazut baletul, dar sa stii ca eu deja ma si vad pe scena! Ca am facut 4 ani de balet si mereu am regretat ca nu am continuat. Insa acum mi-ai dat o noua sansa
Tare imi doresc sa ma apuc de work-out, insa am un program absolut haotic pentru inca vreo 2-3 saptamani, nu stiu cum sa ma organizez deocamdata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

cge, le iau din outlet ca in magazinul normal nu te poti lipi (ori eu numa pot lipi la pret normal)

Donia, numai ce am bagat un avocado cu cedar, delicios, fara paine, fara nik, cu stacana de ceai
Sunt din ce in ce mai obosita si nu am mai facut workout de mult. Cred ca am sa imi iau o zi libera, sa ma recuperez cu odihna, sincer nu stiu de ce sunt atat de obosita (o fi trecerea la ora noua?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

hello,hello ladies!Bey,ce e aici?Eu credeam ca va gasesc la alt capitol da` de unde,voi bateti pasul pe loc.
Eu am avut musafiri de vineri pina luni.N-am pacatuit pt. ca musafirii mei au fost tot asa ca mine,preocupati de healthy life and good looking ...in schimb ne-am distrat pe cinste.
conchita,notat am sa caut exercitiile pe net si te tin la curent.Despre salata multa si fructele acceptate dupa ora 3 nu stiam,sar`na.
Apoi de bautura aceea,si aici sunt tot felul de reclame.Anul trecut prin august al meu imi zicea sa-mi iau un supliment numit "hills(hill`s?) diet".Ai auzit de el?Eu nu prea am incredere in chestiile astea dar daca imi recoman(zi/)dati ceva verificat poate incerc.

maru,guess what?Am pc. nou! sambata era pc-ul varza,scuze ca am disparut asa...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

Sunt din ce in ce mai obosita si nu am mai facut workout de mult. Cred ca am sa imi iau o zi libera, sa ma recuperez cu odihna, sincer nu stiu de ce sunt atat de obosita (o fi trecerea la ora noua?)

Sa stii ca si eu ma simt la fel, si dau vina si pe ora noua, in parte. Dar ma si gandesc sa iau ceva vitamine, simt ca am nevoie de un mic boost.

Mai ia cineva vitamine? Ce recomandati?

Uf, cu avocadoul tau, bag si eu unul la pranz, desi n-aveam nici o intentie!
Tot cu cedar am mancat si eu ieri, azi mananc cu un ou fiert, ca sa bag si ceva proteine suplimentare.
Ioi, 1 avocado are 240 de calorii si 3g proteine...
E vremea pentru pranz deja?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

pai Donia, ala fu micul dejun deci 400-daca nu chiar 500 cu branza (o felie subtire, taiata cubulete)
la pranz am ceva gross, dar sincer, aseara am avut o dispozitie tare ciudata, sandvici uc kaiser, ceapa si ardei gras (hm, dieta, cine a zis ceva de dieta?)
si fuctele, numai un castronel, nu doua, ca ma bate conchita :)

hannen, deci de aia disparusi

Mergi la inceput

Mey, ca asa ma vad ducandu-ma la magazinul polonez dupa kaiser, bezele, rulada de porc, slanina si cine stie ce altceva... ce dieta, vorba ta, a zis cineva ceva de dieta?
Sunt obosita si mi-e foame, afara e nor si frig... numai ganduri mancacioase am in cap, sa vina cineva sa ma ia la bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, pe bune ca ma ofticati, pai voi mancati avocado, pizza, kaiser si slabiti??? si eu cu salata mea nik? mi-am luat ieri de la biblioteca o carte cu the mayo diet (hahaha, nu, nu se mananca maioneza) si e plina de bun simt, mi-a reamintit ce inseamna portii normale, o bucata de carne pe care eu o mancam la o masa trebuie impartita in 5. wow. tot la 164. a, si mi-am luat si niste pastile de cleanse si detox cu moaca lui jillian pe cutie.
eu iau vitamine, sunt unele pt femei la sam's club, ieftine si tin vreun an.
a, eu mai mananc dimineata 2 rotocoale de orez expandat (35 cal each), atinse de peanut butter si jam de-ala indulcit cu suc. fffff bun.

Mergi la inceput