Canadience si americance: in forma si frumoase 5

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hannen, stiu ca micul dejun e baza, dar uite, eu plec la 6 de acasa, ajung la birou in jur de 7 si jumate-8, depinde de trafic, de sofer. Imi fac ceaiul, si deschid emailul. Imi ia mai bine de o ora pana apuc sa gust ceaiul. Se face de 9 si jumate, si ori e prea aglomerat la Tim;s sa ma duc dupa mic dejun, iar sandviciuri nu mananc, din cauza de paine. Nici nu pot sa imi fac cereale, pentru ca vin studenti in institut, vin doctori, vin tot felul de sefi, nu pot sa stau cu bolul de cereale pe birou (al meu birou e primul cand intri).
Asa ca fructe e mai usor.
Niciodata in viata mea nu am mancat mic dejun. Mi se face un somn dupa de zici ca m-a lovit cu leuca in cap.
Facea asiaticul, si mai face, briose calde, si mancam una, o inhalam, nu alta, pana cand a mancat si sefa mare una, si s-a dus si le-a cerut reteta, ca sa calculeze caloriile. Bomba calorica: vreo 500 numai! Unt ca in retetele Juliei Child!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

facem un album privat unde sa ne etalam poze cu suncile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

uahaha,philip,nici in gluma sa nu zici asa ceva
se amuza destula lume zilnic,acu tre sa sparii si DC-istele?

maru,am inteles sa traiti! of,si eu is prea ocupata dimineata ca sa apuc sa maninc.In plus,ca sa reusesc sa ma trezesc trebuie sa beau cafea si daca am pus gura pe cafea,aleluia mancare!S-a dus pofta mea pe apa sambetei.

Bey,am o saltea de aia din burete in care se scufunzi cu totul.Vreau sa o arunc si nush cum.S-o tai???????Vai ce-i la mine!Salteaua cu pricina al meu nu o mai vrea pe pat si-am pus-o acum vreo 2 luni in singurul loc disponibil,intre perete si pat si mi-a mucegait peretele
Acum am scos dihania in mijlocul casei si trebuie sa curat peretele,am bagat clor,oare merge.Deja m-a ametit de cap.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

maru si hannen, atentiune atentiune. de fapt, maru, ia stai, ca tie deja ti-am zis solutia asta. hannen, scrie sa nu uiti ca exista niste beuturi miraculoase care pot inlocui o masa sau un snack. un brand renumit e slim fast. e in recipiente de-alea de alumniu, vreo 200 si ceva de calorii, au arome de ciocolata, vanilie, capsuni, bla bla. ca sa bei asa ceva iti ia 30 de secunde. nu ciopartit fructe de salata, nu tu cereale si lapte, nu tu spalat farfurii. deci, maru, tu poti sa bei dimineata inainte sa pleci sau cand ajungi la job. e un shake, pur si simplu, cu toti nutrientii. hannen, back to you - daca nici pranzul nu-ti place, atunci la pranz tu bei doua shake-uri de-astea. in principiu, daca tragi linie si calculezi, pana la pranz te-ai detoxifiat ca ai baut doar lichide, dar deja ai consumat aproape 800 de calorii. mai ai inca 400 de calorii de consumat la cina, plus un snack la ora 4 (un mar sau un iaurt). maru, tu cu fructele dupa ora 3 nu-i de mirare ca nu slabesti mai mult la cat sport faci. fructe egal zahar. dupa ora 3 numai merele si berries sunt permise cu exceptia capsunilor. si doar o lingura de berries, nu trei castroane. hannen, am aflat si io de la Deus recent de ce nu e bine portie mare de salata, chiar daca e doar salata - ca scopul tau e sa se micsoreze stomacul, nu sa se mareasca.

hannen, doar cu tine acum, legat de exercitii. iti recomand stretchingul. 5 minute dimineata, 5 la pranz, 5 inainte sa dormi. 15 minute total care te vor schimba total intr-o luna. nu sari, nu topai, nu tragi la galere. pur si simplu te intinzi, dar dobandesti flexibilitate si conditie fizica si mai si slabesti intre timp. dupa o luna, daca te tii, iti zic ce urmeaza. :-)) cauta pe net programe de stretching, nu e deloc greu si te simti ca noua dupa aia.

abdominabila

Mergi la inceput

inteles sefa, tai si fructele de dupa amiaza, adica cam le-am taiat, ca am migdalele insirate ca pe ata pe birou!
cu sportul, saptamana asta, cam rarut, din motive de invazie ruseasca, m-am simtit ca un rahat in ploaie!
sunt super obosita, dar macar cantarul ss-a oprit la 148 parca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

uahaha,philip,nici in gluma sa nu zici asa ceva
se amuza destula lume zilnic,acu tre sa sparii si DC-istele?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

pai numai noi sa vem acces la el, asa ne-a stimula una pe alta

Mergi la inceput

fetelor, deci inca un pound jos! 148.
Sper acu sa nu se cunoasca dezdrabalarea de ieri de la grec, dar deh, inainte, ce o fi o fi!
Intr-o nota optimista: am fost din nou la Le Chateau, 2 fuste au venit cu mine acasa, ghiciti? marimea 7/8! Yupiiiii

Mergi la inceput

azi mi-am luat un dvd cu 10 minutes work-out ca sa mai adaug la elliptical si mi-am comandat shape-ups de pe amazon. am redus si considerabil portiile, adica si pe cele de salata. uf, uf. tot in jurul lui 165 ma invart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

pitilache tu esti o draguta de zvonar si raspindac dar eu trebuie sa mai slabesc 10 pounds, macar pt bibilica mea.
Mi-am luat curaj si m-am cintarit si am slabit 2 pounds, surprinzator tinind cont ca iar am o perioada de restaurante si vizite.
Voua va plac deserturile portugheze, mai precis pasteis de nata?
Eu sint moarta dupa ele si am mincat in disperare in Lisabona dar desi stiam ca exista cartier portughez si aici nu mi-a dat prin cap sa le caut. Le-am gasit din intimplare acum o saptamina si raportez deja 3 vizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete
pitilache tu esti o draguta de zvonar si raspindac dar eu trebuie sa mai slabesc 10 pounds, macar pt bibilica mea.

Felicitari pentru cele 2 lbs si succes in continuare! La mine s-au mai dus vreo 2-300g. Am cam 6.5 kg in minus de cand am inceput.

Apropos de dulciurile portugheze m-ai facut sa-mi aduc aminte ca eu cand am fost pe acolo acum vreo 7 ani tineam un Atkins strict si nu m-am atins de absolut nimic dulce. Poti sa-ti inchipui?!?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput